Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיחקת אותה סחטיין ושתי שאלות.

1,מה זה השעון הזה מתחת לרדיו דיסק?

2, היה צריך להתאים את הפלסטיק לרדיו דיסק של ימינו או שזה מוכן גם לזה? (הפלסטיק לא נראה מקורי מסביב לרדיו ולכן השאלה.)

1. שעון חום מכאני שהבעלי הקודם שם.... אני מחכה לחלק מקורי באיביי כדי להחליף את זה הקיים. כל הפנים של האוטו הוחלף על-ידי ועדיין בתהליך.. שמתי למטה תמונות של איך שזה היה לפני.

2. לא היה צריך להתאים כלום, מקורי.

ליאור תמונות נהדרות!

תתחדש על הגלגלים! בהחלט נראים מליון דולר!

אגב - מי הצלם?

אני הצלם, מצלמה של האייפון 4...

ו.. תודה :)

ליאור.

כך פחות או יותר זה היה לפני.... וכאמור, עדיין יש הרבההההה עבודה:

attachment.php?attachmentid=235189&stc=1&d=1301087542

attachment.php?attachmentid=235190&stc=1&d=1301087542

attachment.php?attachmentid=235183&stc=1&d=1301087388

attachment.php?attachmentid=235184&stc=1&d=1301087388

attachment.php?attachmentid=235191&d=1301087739

attachment.php?attachmentid=235186&stc=1&d=1301087388

attachment.php?attachmentid=235187&stc=1&d=1301087388

וואו ! :shock:

עושה לי חשק להחליף את שלי ! הג'אנטים כן ? :wink::cool:

יש לי בשבילך ג'אנטים של הדגם שלך, מ-M6, תמונה למטה... (16" קוטר, 8" רוחב קדמי ו-9" אחורי) דבר איתי אם יש עניין 8)

attachment.php?attachmentid=235188&stc=1&d=1301087388

IMG_1285.JPG

15072010072.jpg

13082010146.jpg

IMG_1269.JPG

03092010174.jpg

IMG_1262.jpg

IMG_1264.jpg

13082010147.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור כל רכב אצלך הוא יצירה ייחודית והמצב שאתה מביא אותם אליו זאת יצירה בפני עצמה או במילה אחת, מהממת!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה רק אני שמתי לב ?

בתמונות הראשונות בשרשור הרכב עם ידית הילוכים ידנית

ובתמונות בסוף הידית היא של אוטומט

האם בוצעה החלפה ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מדהים ואגרסיבי בדיוק במידה הנכונה , לא יאמן מה שגנטים יכולים לעשות למראה של מכונית .

גם השינוי של ההגה והגיר בפנים מוסיפים המון {מכאן נראה כמו חלקים שירדו מM5]

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יפייפיה אמיתית, במיוחד עם הג'אנטים האלה.

תמיד חלמתי להביא כזאת, פשוט אף פעם לא היה לי את האומץ.

תהנה ממנה :wink:

פורסם
מדהימה !

ספר על החלפת הגיר

זה רק אני שמתי לב ?

בתמונות הראשונות בשרשור הרכב עם ידית הילוכים ידנית

ובתמונות בסוף הידית היא של אוטומט

האם בוצעה החלפה ?

אכן בוצעה החלפה...

הרכב נרכש כרכב לשימוש יומיומי בשל החיבור שלו לעולם הקלאסי, העולם המודרני והנוחות והאמינות של ב.מ.וו.

סדרה 5 ידועה ככזו בעלת התנהגות כביש נפלאה. הדברים הראשונים שעשיתי היו החלפת כל הגומיות ומכלולי המתלים וההיגוי בחלקים חדשים, חלקם עשויים אלומיניום (משקל) הלקוחים מדגם ה-M5. בנוסף, הוחלפו בולמי הזעזועים (לאחר למעלה מ-15 שנה מאז שהוחלפו..) לבילשטיין HD, הקפיצים הוחלפו גם הם ל-HD וכן מוט ייצוב אחורי וקדמי (לא היה אחורי) עבים מהמקור הותקנו בכדי לסייע ב"גיהוץ" סיבובים ולשיפור התנהגות הרכב בסיבוב, בסיוע סטראט עליון (מוט מייצב בתא המנוע - בין בתי הבולם).

בנוסף המושבים הרעועים למדי שהיו בה הוחלפו לאלו של ה-M5 (סטייל רקארו - חובקים) וכן ההגה והידית הם של ה-M5.

בטיחות היא הבסיס ולכן בנוסף לנ"ל הוחלפו דיסקות הבלם לכפולות, מחורצות ומאווררות, בשילוב רפידות של ברמבו וצינורות בלמים מסוככים (מונע התרחבות צינור הגומי בבלימה ושיפור הלחץ בקליפר) וכן עוד כמה שינויים קטנים.

הגיר המקורי היה אוטומטי 3 הילוכים של ZF שאמור להיות מצויין אך לאחר מספר חודשים החל להחליק. השגתי גיר 4 הילוכים אוטומטי של ZF אך לא הצלחתי להתאים אותו לרכב ולכן הלכתי על אופצייה של החלפה לידנית, לשיפור הריגוש :lol:

ההחלפה הייתה חלקה למדי... מכלול הדוושות יובא במלואו מחו"ל (חדש- איביי), הגיר (חמישה הילוכים) פורק מסדרה 7 בעלת מנוע זהה, לרבות גלגל התנופה והמצמד. בנוסף הצטיידתי בדרייב-שפט של הגיר הידני אך לשמחתי זה של האוטומט היה בדיוק באותה מידה ולא היה צורך להחליף.

ההתאמה עצמה הייתה קלה מאוד וחלקה, כמעט ולא היה צורך בשום התאמות (למעט שינוי קטן בגשר - החלפה בין זה שהיה לי לזה של ה-7, שני ברגים וזהו...).

הנהיגה עם גיר ידני שמוצמד למנוע ה-2.5 ליטר (הזרקה) החזירה את המנוע לחיים והוא פוגש סוף סוף את הסל"ד הנכון לו לעבודה בטווח הסל"ד היעיל ובמילים אחרות - כיף :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...