Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע ינואר השנה רכשתי אייפון 4 במבצע הסטודנטים של אורנג'. ההתחייבות על המכשיר עומדת על 3000 ש״ח לפי מוקד השירות. אם היום עקב שירות הלקוחות הגרוע שלהם אני רוצה להחזיר להם את המכשיר ולהתנתק, האם אני צריך לשלם את עלות המכשיר שנותרה? או רק את יתרת החשבונית?

אודה על תשובות רק ממי שבאמת יודע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אם תרצה לעזוב אתה מחוייב לשלם את מלוא עלות המכשיר + 8% ממוצע החשבונית שלך בשלושת החודשים האחרונים כפול יתרת ההתחייבות למסלול.

פורסם

ברוכים הבאים לשארית העצובה של 3 השנים הבאות שלך. מאד שינוי השליטה באורנג' החברה בירידה מטורפת. לא ממליץ לאף אחד להתחבר אליהם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

המכשיר יישאר אצלך,רכשת אותו.

העניין שאם תרצה לעבור למפעיל אחר,לא ישתלם לך,כי תמשיך לשלם על המכשיר לאורנג',ובנוסף התוכניות שיש למפעילים האחרים,כוללים מכשיר + דקות.

יווצר מצב שאתה משלם על שני מכשירים + חבילת דקות+הקנס יציאה..

קקות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
ברוכים הבאים לשארית העצובה של 3 השנים הבאות שלך. מאד שינוי השליטה באורנג' החברה בירידה מטורפת. לא ממליץ לאף אחד להתחבר אליהם.

מנסיון עם שלושת החברות הגדולות, הכי טוב זה לקשור 2 כוסות עם חוט ולדבר.

פורסם

העניין שאם תרצה לעבור למפעיל אחר,לא ישתלם לך,כי תמשיך לשלם על המכשיר לאורנג',ובנוסף התוכניות שיש למפעילים האחרים,כוללים מכשיר + דקות.

קקות.

למה קקות ?

רצית מכשיר 'חינם' קיבלת את מה שרצית במקום לשלם 4000 שקלים במזומן קיבלת מכשיר 'חינם'.

הכול רשום בחוזה שחתמת עליו.

גם אני רכשתי גולף חדשה לפני 5 שנים ונמאס לי מהרכב אולי אני אחזיר להם את הרכב מה אתה אומר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,אולי הבנת לא נכון,אני לא פותח השרשור.

למה קקות? כי תופסים אותנו בביצים חברות הסלולר,למרות הגזרות החדשות של שר האוצר..

קקות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

זה האופן היחיד שהחברת סללור יכולה לקשור אותך אליה רק במכירת מכשיר והחזרים במשך 36 חודשים.

לא מזמן הייתי בהתלבטות דומה חברה שלי רצה לשנות תוכנית וקיבלה הצעה מאוד מפתה ב250 ש"ח יכלה לקבל אייפון 4, 1200 דקות וסמס, 3500 דקות שיחה ברשת ו2GB חבילת גלישה, לבסוף אמרתי לה לא!

התוכנית ללא תהחייבות מה שכן שאם נרצה לעזוב נהייה מחוייבים בעלות המכשיר שהיא עומדת היום על 4200 ש"ח.

לי ולה יש מכשירים שנקנו באופן פרטי (אייפון 4 וסוני אריקסון ישן) שחוסכים הרבה מתרד והתנהולת מול החברות הסלולר.

לשאלת פותח השירשור אתה מחוייב לשלם להם את הסכום שנשאר לך עבור המכשיר.

פורסם

קקות.

או שתשלם את הקנס יציאה מההתחייבות על המסלול, תמשיך לשלם על המכשיר בלבד (מחיר מחירון, משהו כמו 120 שקל לחודש), ותשים באייפון שלך סים של חברה אחרת (נחש מה, לא תידרש פתיחת מכשיר, מ1.1.11 כל המכשירים בחברות סלולאר נמכרים סים פרי) ותשלם על מסלול של חברה אחרת.

או שתשלם את ה3 אש"ח שאתה חייב לאורנג' (ככה בערך אייפון 4 עולה בשוק יד שניה, לפחות לפי חבר פורום בשם אייל), ותלך עם האייפון שלך לחברה אחרת, אף אחד לא מכריח אותך לקנות מכשיר חדש.

נ.ב. אם מישהו מההנהלה של אגף השירות של אורנג' קורא את זה - אם היו יותר דברים שהייתי יכול לעשות אונליין דרך האתר שלכם (והוא היה יותר ברור וידידותי למשתמש), הייתי פונה הרבה פחות לשירות הלקוחות שלכם. כנ"ל בזק, בזק בינלאומי, הוט וYES.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את ההחזר על המכשיר ניתן לנייד לחברה מתחרה, סלקום כבר מספר חודשים מציקים לי לחזור עליהם, ואפילו מוכנים לתת את אותם התנאים של ההחזר וחבילה יותר משתלמת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אורנג' חברה (סליחה פורום) של חארות. יחס בזיון. ושרות בתת רמה שלא הכרנו.

פלאפון. בינתיים במצב סביר.

סלקום. שנים שאין לי נסיון איתם.

אגב אצל כולם היה לי נסיון של שיטת מצליח. לגבות על דבר שלא קיים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כולם אותו זבל,

במקרה הנ"ל הייתי סוגר עם החברה החדשה שיממנו את דמי הניתוק או חלק ניכר מהם.

בעניין המכשיר: ניתן לקבל בכל רשת אחרת, בהתאם לחוק החדש, את אותו החזר שהם נותנים לרוכש אייפון 4 אצלם ברשת.

דרך אגב, אשמח לשמוע מה היה הסיפור עם אורנג' כי לקחתי בדיוק אותו מסלול עם אותו מכשיר .

מצד שני עוד לא פגשתי את שירות הלקוחות שלהם.

בכל מקרה, רכשת את האייפון ב3500 שזה נמוך ממחירו בחנות אז לא יצאת מופסד אלא אם כן בנית על "מכשיר חינם".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שעבד בחברה הזאת 5 שנים ושומר להם חסד נעורים על זה וגם על זה שבעבודה שם הכרתי את אישתי...אני מוכרח להסכים שהשירות שלהם ירד מאוד ברמתו.

אני כבר שבועיים מנסה להשיג אותם כדי שיתקנו לי טעות בחשבונית שהם עשו (חבילת גלישה לא נכונה) ואחרי 3 שיחות בהן המתנתי מעל ל- 25 דקות על הקו התייאשתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כולם אותו זבל,

מצד שני עוד לא פגשתי את שירות הלקוחות שלהם.

בכל מקרה, רכשת את האייפון ב3500 שזה נמוך ממחירו בחנות אז לא יצאת מופסד אלא אם כן בנית על "מכשיר חינם".

תתקשר *054 (שיחת חינם), שים רמקול (כדי להפחית את רמת הקרינה), חבר לחשמל (כדי שהסוללה לא תגמר), נסה להגיע לשירות לקוחות סלולר... תודיע לי מחר מה נסגר... זה המצב.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...