Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו מבין במיצובישי? השאלה היא כזאת, קולט שנת 2000 מגיע עם 90 כוח סוס מנוע 1.6, אחרי בדיקה קטנה מסתבר שהן חולקות אותו בלוק מנוע עם הסופר לנסר הקודמת שמספקת 113 כוח סוס והיא גם כן 1.6, אך הסיבה שהקולט מוציאה רק 90 כוח סוס מבדיקה באינטרנט היא שוני בזווית של השסתומים, השאלה העם לקחת ראש מנוע של סופר לנסר ולשים על הקולט הנוכחית הרכב יהיה 113 כוח סוס? או שצריך להחליף עוד משהו חוץ מהראש מנוע?

בקולט הישנה לפני 97 הגיעו עם המנוע בדיוק כמו בסופר לנסר והוציאו 113 כוח סוס כרגיל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקי בגלל זה שאלתי את השאלה פה אולי יש פה פנט של מיצובישי שיכול לספק לי את התשובה מה עוד שונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

Guest ספורטמוטורי
פורסם

כוחות סוס זה לא כל דבר

המנוע הישן מספק 113 כ"ס ב6000 סל"ד

ומומנט של 13.9 קג"מ ב5000 סל"ד

המנוע החדש מספק 90 כ"ס ב5500 סל"ד

ומומנט של 14 קג"מ כבר ב4000 סל"ד

פורסם

שינוי במחשב מנוע,שינוי בסעפת פליטה/יניקה ושינו במעברים בראש מנוע

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה היא למה לעשות את זה?עם 90 כוח סוס האוטו זריז יותר גם מהקולט הישנה וגם מהלנסר הישנה

אז למה???

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

סשה אני חולק עליך , הוא לא יותר זריז מהקולט הישנה בעלת 113 סוסים

הקולט הישנה יותר זריזה מהמון משפחתומטיות חדשות היוצאות לשוק כיום

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...