Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי ועם אני לוקח את הרמקולים האלה ב 700 שח , שווה ?

במידה וכן על איזה מגבר הייתה ממליץ (תקציב יש...)

2017 Type R

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר אמרתי לך מה אני חושב על כל מה שהצעת...

עדיף שתקנה רמקולים חדשים ומגבר חדש בתקציב שלך ותהנה לא פחות ממה שציינת ואך יותר.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אוקי הבנתי את הכיוון , אני פשוט לא מבין דבר אחד , לפי היגיון פשוט , כמו שאמר איזה איזה בחור , איך אפשר להשוות רמקול שעולה 2000 שח שהיה בשימוש כמה חודשים ויש שנה בקופה שלו עד אכשיו.

לרמקול חדש שעולה 800 שח , כאילו הם לא כמרווח להיות הרבה יותר טובים מה morel oblivion ?

או שיש איזה שהיא סיבה ממשית שלא כדי לרכוש את ה MBQ ?

ותודה רבה חברה על העזרה שלכם. 

2017 Type R

פורסם
המחיר זה לא אומר הרבה.

בסט של מורל זה קומפוננט(אם אתה לא יודע מה זה תעשה חיפוש) וקומפוננט די איכותי וטוב.

תשמע יש לי ידע בסיסי+ בנושא וכמובן שאני יודע מה זה קומפוננטים , וגם ה MBQ זה סט של קומפוננט , יש קרוסים וטוויטרים...

ואוקי נגיד שהמורל הם טובים יותר , אני לא שולל את האפשרות פשוט לא מובן לי למה / איך זה יכל להיות ?

לצורך העניין סדרת ה oblivion של מורל עולה באיזור ה 800 שח , כאשר סדרת ההיבריד עולה כ 1800 שח , וזאת האינדיקציה שהם טובים יותר לא ?

ונגיד שהעלות היא לא האינדיקציה היחידה , איך עוד אפשר מבחינת השוואה אפשר להגיד שסט אחד טוב יותר מהאחר ?

כשאני מסתכל עליהם מבחינת הספק הם ניראים פחות או יותר אותו דבר , השינויים הם דיי קטנים בין הדגמים.

אני ישמח לתשובה שקצת תבהיר לי את העניין הזה...

שוב תודה רבה על העזרה.

2017 Type R

פורסם

תשמע הכי פשוט,בלי להשתגע .. קח את הסט שמה שהציעו לך,תשמע אותו אם תאהב סבבה אם לא אז תשמע את המורל.

ואחר כך תחליט מה אתה יותר אוהב.

כמובן שתעדכן אחרי זה.

Scan Speak

פורסם
תשמע הכי פשוט,בלי להשתגע .. קח את הסט שמה שהציעו לך,תשמע אותו אם תאהב סבבה אם לא אז תשמע את המורל.

ואחר כך תחליט מה אתה יותר אוהב.

כמובן שתעדכן אחרי זה.

כמובן שזה היה יכל להיות הפתרון הכי פשוט , הבעיה היא שאצלי בפורד אין הכנה לקומפוננט ואני צריך להעביר חיוט לעשות מקום לטוויטרים והכל...כנל לגני המגבר.

וכמו שציינתי הmbq יושבים בקופסה שלהם ולא ברכב כך שאין אפשרות לשמוע אותם ליפני...עם הייתה לי זה היה חוסך לי את הכאב ראש הזה...

כמו כן אני תקוע על ה MBQ האלה ביגלל שיש לי פורד פוקוס והמידה בדלתות היא 5 על 7 , כמו ה MBQ המורל לאומת זאת הם 6.5 מה שאומר שני גם יצטרך לעשות בנייה...

ועגב לא ענית לי על השאלה של איך לדעת מה באמת טוב יותר מבחינת עלות ונתונים...

2017 Type R

פורסם
שום בנייה ושום נעליים,טבעת MDF ונגמר הסיפור.

ואללה , וזה משהוא שצריך לעשות אצל מתקין וכאלה או שאפשר לעשות את זה לבד ?

ושורה התחתונה לא שווה להשקיע ב MBQ האלה , עדיף לקחת מורל דוטק חדש וזהוא ?

גם כן אצלי ברכב אין חיוט מוכן לקומפוננט ומגבר וכו , יש לי ידע בחשמל , אני יכל לעשות את זה לבד או רצוי אצל מתקין ?

כמו כן , בפורד פוקוס 2005 אני יכל לעשות חורים בפאנל האחורי ? או שזה בעיה ביגלל החגורה.

במידה וניתן אז אפשר לבד או מתקין ?

בנוסף כמה עולה סט קבלים ל קומפוננט מגבר ו 6 על 9 ?

תודה רבה.

2017 Type R

פורסם

אין בעיה להכין לבד.

יש לך ידע איך לפרק את הקונקטור בדלת(במידה ויש)?

אתה מתכוון סט כבלים!

בין-200 ל-1K שקל תלוי באיכות וצרכים שלך.

בשיפוצים...

פורסם
אין בעיה להכין לבד.

יש לך ידע איך לפרק את הקונקטור בדלת(במידה ויש)?

אתה מתכוון סט כבלים!

בין-200 ל-1K שקל תלוי באיכות וצרכים שלך.

כן אני יודע איך כבר עשיתי את זה בעבר , אבל הכוונה הייתה יותר לכוון ה כבלים שהולכים אחורה...

כן סליחה יש לי שגיאות...בנוסף אני כותב דרך האייפון זה גם תורם :)

אמם מה זאת אומרת צרכים אני מחפש איכות ועוצמה.

איזה סט כבלים אני צריך לקחת מה זה טוב ומה זה לא ?

ואני מתאר לעצמי שהרכיבים האלה הם סבבה לא יותר מזה , אז אני לא חושב שיש צורך לכבלים ממש טובים...

תקן אותי במידה ואני לא צודק.

וכמה יכלה להיות עלות ההתקנה של כל הסיפור הזה כולל סט של כבלים ?

תודה רבה.

2017 Type R

פורסם

שרשמתי צרכים התכוונתי איזה צרכנים.

4 גייג' טוב יספיק לך.

להעביר כבל מתח זה ממש לא בעיה,צריך למצוא גומייה/פלסטיק/חור ופשוט משחילים את הכבל.

התקנה בסיסית טובה תעלה באזור ה-700+-.

נ.ב.

תפסיק לצטט הודעות שמעלך,ההנהלה לא רואה את זה בעין יפה.

בשיפוצים...

פורסם

אוקי סליחה לא ידעתי אני חדש פה , מה זה 4 זה העובי של הכבל אני מבין.

ומה לגבי ה 6 על 9 לגבי ההתקנה שלהם?

2017 Type R

פורסם

לא צריכה להיות לך בעיה להתקין 6X9,אאל''ט אתה צריך לחתוך את הפח במגש האחורי.

כן,יחידת המידה של כבלים זה גייג'.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...