Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עבודה,מסחרי.

הייתי במגרש והציעו לי רנו קנגו שנת 2008 טורבו 1.5.

אני מפחד מהקנגו כי היא בעייתית אבל הוא אמר (בעל המגרש) שהדגם שנת 2008 לא בעייתי ומוצלח.

האם הדגם הזה בעייתי?

אני יותר פוזל לכיוון הברלינגו

פורסם

כמובן שלא הייתי סומך על מה שאומר המוכר לגבי בעייתיות הרכב, במיוחד מוכר ממגרש. אז אמליץ על בדיקה מדוקדקת

של הרכב, ונסה גם לעיין בהיסטוריית הטיפולים של הרכב.

הקנגו לא ידוע כבעייתי, ובסך הכל מדובר ברכב טוב ושקול לברלינגו. אם אתה מעוניין ברכב עבודה מיטבי על חשבון נוחות,

שקול גם את הדובלו של פיאט שמציג אמינות טובה וכושר עבודה גבוה.

פורסם

יש לי רנו קנגו 2008 מהדגם הזה 1500 טורבו דיזל ואני מבסוט ממנו..

רכב נוח, צריכת דלק של 1:15 כמעט כל הזמן.. יצא לי בחודש האחרון לשים 450 שקל על דלק ולנסוע בערך 1200 ק"מ..

עשיתי איתו בערך 17000 ק"מ בתקופה של 8 חודשים בערך ואני מבסוט, שים לב שהחליפו רצועת טיימינג ב 100,000 - עלות שלה יקרה (בערך 2000-2500 במוסכים של רנו) ביצעו..

והביטוח שלה יותר יקר בגלל שזה רכב מסחרי..

חוץ מזה ברוך השם לא היו לי בעיות.. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול..

פורסם

אחרי 3 שנים על קנגו DCI (מודל 2007) עכשיו אני נוהג על ברלינגו 2010,

ומבחינתי יש הבדל גדול מאוד בכל מה שקשור לנוחות\ הנאה מנהיגה לטובת קנגו.

בקשר לתקלות - זה עניין המזל. שני הרכבים יכולים להתגלות כאמינים מאוד או בעייתיים.

אבל לא הייתי בוחן את עניין המזל במגרש סוחרים רגילים.

תבדוק מה יש בקרסו טרייד אין (לגבי קנגו) ולובינסקי טרייד (לגבי ברלינגו\פרטנר) - אלה מגרשי הייבואן והם לא מחזיקים רכבים שעברו תאונות רציניות, מתקנים ליקויים ונותנים אחריות (יותר קצרה מאשר לרכבים פרטיים, אבל בכל זאת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...