Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי לאון שקיבלתי לפני חודש וחצי לערך,

הרכב גמע פחות מ2K ק"מ ומאז קבלת הרכב ישנה מעין תחושה שההילוכים לא בצורה חלקה וכל העברת הילוך (בנמוכים) מורגש כאילו "נזרק" הקלאץ'. אני זוכר שכמה איביזות מדגם קופרה חוו בעיות בגיר בעבר.

 

יש לציין שנסעתי על לאון ידנית אחרת (עברה 5K ק"מ אם זה משנה) והעברת ההילוכים מורגשת כאילו מדובר ברכב אחר והקלאץ' גם קשה יותר.

ההילוך ה3 הוא "הבעייתי" ומורגשת התנגדות קטנה בהעלאה והתנגדות קשה בהורדה (בטורים די גבוהים).

 

*"אני יודע שיקפצו כל אלו שיגידו מה אתה שובר את הראש קפוץ למוסך שהם ישברו את הראש". בוודאי שזהו הצעד הבא אני רק רוצה לדעת כיצד להיות מוכן ואם באמת קיימת בעיה לדעתכם? עוד מישהו עם גרסה ידנית של לאון החדשות 1.8TSI מרגיש ככה?

יש כיוון כלשהו שאפשר לעשות?

 

תודה חבר'ה 8)

×
×
  • תוכן חדש...