Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני לפעמים בא לשים דיסק במערכת שבאוטו,ולפעמים הוא קורא את זה ולפעמים לא.

(יכול להיות כי הוא שרוט..) אז החלטתי לנסות דיסקים אחרים.קנויים. (היה לי בבית)

דיסק אחד עבד,דיסק שני לא עבד. (שניהם אותו פורט-לא MP3 כי המערכת שלי לא קוראת MP3 מלבד פורמט AUDIO CD )

ואז ניסתי לצרוב לדיסק כמה שירים (צרבתי 2 דיסקים בכל מיני תוכנות שונות -בנירו ובפורמט AUDIO CD והמערכת לא קוראת את זה בכלל בכלל-יש להדגיש שיש דיסקים צרובים שמישו הביא לי וזה כן קורא אותו .אין לי מושג איך ולמה אבל זה העובדה)

אם כן-מה יכולה להיות הבעיה???

שאלה אחרת,אגב,אם אני קונה GPS אני מחבר למצת,נכון? אני צריך ללכת לחשמאלי/מכונאי שיחבר לי את זה למצת!? (ואגב אגב,מי יכול לתקן את המערכת,חשמאלי/מכונאי!?)

תודה רבה..

פורסם

בשביל לחבר GPS, תקע ושקע, במידה וקיים אצלך שקע מצית, אז לחבר לא אמור להיות סיפור,

סה"כ שקע המצית קיים, ואתה פשוט מחבר אליו משהו, אם הוא לא קיים, לחבר עצמאית גם אפשרי,

אם יש לך קצת ידע וידיים אז זה ממש לא סיפור, אם לא עדיף שתלך לחשמלאי.

בקשר למערכת, תיקון ממש לא מומלץ, עדיף להשקיע עוד כמה שקלים, ולקנות מערכת חדשה,

לפי ההודעה שלך, ניתן להבין שאתה לא משתגע עם המערכת, ככה שגם רדיו הכי בסיס שקורא דיסקים יתאים לך.

פורסם

תודה על התשובה.

יש לי חיבור מצת .אז אתה אומר שזה כמו שקע ותקע ? כי החיבור של המצת לא נראה כמו שקע,יש כזה חור מוזר --

אבל אמור להיות להיות תקע מתאים אאתה אומר!?...

נ.ב. כמה עולה מערכת הכי פשוטה? (כולל פירוק ישן והרכבה חדש) !?

• תוכן חדש...