Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הראלי נכשלה על זיהום אוויר .

0.81% שהמותר הוא 0.5% .

מה עושים ?

כדי לבדוק את הרכב במחשב ( לראות האם החיישנים דפוקים ) זה עולה 150 ש"ח , רק הבדיקה .

איך מטפלים בזה ?

תודה .

פורסם

תבקש לעשות כמה בדיקות זיהום, המכשירים שלהם לא מכויילים בכלל! אני נכשלתי על 0.99

חזרתי אחרי כמה שעות ועברתי זיהום וגם בלי ממיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תבקש לעשות כמה בדיקות זיהום, המכשירים שלהם לא מכויילים בכלל! אני נכשלתי על 0.99

חזרתי אחרי כמה שעות ועברתי זיהום וגם בלי ממיר.

עשו לי 3 בדיקות ...

כל פעם אותה תוצאה כמעט ...

זאת לא שגיאה .

פורסם

אצלי הציעו במוסך להוריד את הפילטר הפתוח רק בטסט עצמו, האמת זה מה שעשיתי אבל אני לא יודע כמה זה קשור.

in the face

with a chair

פורסם
אצלי הציעו במוסך להוריד את הפילטר הפתוח רק בטסט עצמו, האמת זה מה שעשיתי אבל אני לא יודע כמה זה קשור.

שמת את המקורי ?

פורסם

שמע, אצלי הכשילו על זיהום ועל ממיר.

זיום פעם ראשונה לא עברתי, ואז הורדתי את הפילטר אויר לגמרי לפני הכניסה לטסט וככה עברתי זיהום.

אם הזיהום אצלך הוא בגלל שאין ממיר (בהנחה ובמקור כן יש), אפשרי להתקין ממיר משומש בעלות נמוכה רק לצורך הטסט (זה מה שעשיתי ועברתי) ואחרי הטסט להוריד אותו.

in the face

with a chair

פורסם

סיבות אפשריות לCO גבוה ברכב בעל מע' הזרקה:

(1)חיישן חמצן(lambda) תקול.

(2)ממיר קטליטי פגום/חסר.

(3)מסנן אויר סתום.

(4)לחץ גבוה ממשאבת הדלק.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נסה לדבר עם דני ילאה, שלמיטב זכרוני כבר המלצתי עליו בפניך בענייני מזגן. הוא איש דיאגנוסטיקה יוצא מן הכלל.

הוא יושב כרגע במוסך הצומת בפתח תקוה. כדאי להתייעץ ולתאם איתו טלפונית - 052-598619.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

גם אני נכשלתי על אותה בעיה (106 ראלי דור ראשון) מה שאצלי הציע המוסכניק זה ניקוי מצערת באינפוזיה - מחברים אינפוזיה עם שני תכשירי ניקוי (של בי' גי' במקרה שלי) לסעפת היניקה, ונותנים לאוטו לעבוד בסרק בערך שעה.

זה טיפול יקר - בערך 300 ש"ח - עושה ניקוי יסודי אבל הוא לא פתר את הבעיה!

מה שכן פתר את הבעיה היה פשוט להרכיב חזרה את הממיר הקטליטי!

פורסם
נסה לדבר עם דני ילאה, שלמיטב זכרוני כבר המלצתי עליו בפניך בענייני מזגן. הוא איש דיאגנוסטיקה יוצא מן הכלל.

הוא יושב כרגע במוסך הצומת בפתח תקוה. כדאי להתייעץ ולתאם איתו טלפונית - 052-598619.

לפני שבוע היתי אצלו, הוא במוסך הצומת רחוב הירקונים איזור תעשיה סגולה.

in the face

with a chair

פורסם

אני כבר 2 טסטים עברתי ללא ממיר, ורמת הזיהום של הרכב הייתה 0.55 ,משהו כזה.

אני לא חושב שבגלל ממיר נפלת, אני יותר הולך לכיוון מערכת ההזרקה שכנראה נסתמה עם השנים.

עדיף לדעתי לשים את הכסף בניקוי יסודי של מערכת ההזרקה מאשר לזרוק את הכסף על ממיר, פשוט מיותר לטעמי.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

מהכרות ראשונה שלי הוא נראה בסדר, הבעיה נוצרה כשהתגלתה כשהמכונה של הגז החליטה לא לעבוד (ואז הוא חטף עצבים!)

הוא מדפנט ברמות שעוד לא ראיתי, כשהוא שמע שכבר עשיתי בדיקה לדליפה ולא גילו הוא הראה לי בדיוק את הסיבה למה לא גילו.

in the face

with a chair

פורסם

גם אני עברתי בלי ממיר על 0.55...

אני כנראה ילך על ניקוי של מערכת ההזרקה ...

אבל לפני זה נעשה אבחון במוסך עם מחשב , כי אולי זה באמת חיישן גמור.

פורסם

המוסך עצמו לא מומלץ...

מאוד לא ידידותי המנהל עבודה שם,

וטיפול אחרון שהם עשו אצל הבעל רכב הקודמת הם בכלל לא שמו שייבה לאגן שמן לאחר ריקון.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן דני לא קשור למוסך, הוא עובד שם בתור עצמאי במתחם המוסך ואין לו קשר אליהם.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...