Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא נותר לי אלא להסכים עם כל מילה שלך אמציה

כל מילה נוספת רק תגרע מעוצמת הכאב והזעם איך הלך מאיתנו איש יקר.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דבריו של אמציה כל כך נכונים...

ביום שישי האחרון, יום הלוויתו של טל שביט, נסעתי בשעות הבוקר עם חברתי לביקור בירושלים. באזור הרצליה, חלף בנתיב הנגדי של כביש החוף מסע הלוויה של טל שביט, היה מרגש ועצוב לראות ולשמוע את רעש מנועי האופנועים ואת כמות הרוכבים הבילתי נתפסת שבאו ללוות אותו בדרכו האחרונה.

לאחר כבערך 10 דקות של נסיעה, בנתיבי איילון, היכן שאיילון דרום מתפצל לכביש 1, נסעתי בנתיב השמאלי בקטע הכביש הימני (הקטע שהופך לכביש מספר 1 לכיוון ירושלים). נהג שנסע בנתיב הימני ביותר, ורצה כנראה לחזור לאיילון ולא להמשיך בכביש 1, חתך לפתע שלושה נתיבים (מהימיני לשמאלי), הגיעה לנתיב שלי ובלם - כדי להשתלב בחלק השמאלי של הכביש (החלק שממשיך כאיילון). למזלי, הוא היה מספיק רחוק, ובתוספת בלימה חזקה שלי לא נכנסתי בו. הוא המשיך לאיילון, אני מניח שכלל לא היה לו אכפת מה הוא עשה, או למה הוא היה יכול לגרום, נהג שאכפת לו מצורת הנהיגה שלו לא עושה דברים כאלה.

אני חושב וקורא שהתאונה של טל התרחשה עקב נסיבות דומות. חיתוך נתיבים מסוכן, חוסר צומת לב למראות הרכב ואולי גם כיוון לא אופטימלי שלהן. שטות וחוסר זהירות שנגמרים בצורה הכי טרגית, כמה עצוב.

האירוע הזה והתרחשותו מספר דקות לאחר שעברנו את מסע הלוויה מחזקים מאוד את ההסכמה שלי עם דבריו של אמציה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...