Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בהנחה ואני משיג מכסה ייעודי לרדיאטור, אני מעוניין לדעת מהו הלחץ אותו אין לעבור בבדיקה.

כמו כן, יש למישהו רעיון, איך אני יכול לאלתר מד לחץ ? - חשבתי על מד לחץ אוויר לגלגלים שמוכרים באוטודיפו או כזה שנמצא על משאבת רגל של אופניים.

אשמח לשמוע את דעתכם.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אני מעוניין לדעת מהו הלחץ אותו אין לעבור בבדיקה.

בהנחה כי אתה מחפש:

1. את הנתון מה הוא הלחץ אותו אין לעבור בבדיקה. נתון מספרי זה תוכל להשיג מהספרות המקצועית ו/או יצרן הרכב.

2. את הלחץ הקיים בזמן בבדיקה. תוכל לרכוש ב"טכנו-צינור" אאל"ט מדי לחץ יעודיים ואיכותיים (ולא זולים:|), שים לב כי אתה צריך לרכוש מד לחץ שיתפקד גם בטמפרטורות של 100+ מעלות.

3. הגנה מלחץ יתר בזמן בבדיקה. גם ב"טכנו-צינור", אתה צריך שסתום פריקה ללחץ נתון שיגן מלחץ יתר (כמו בסיר הלחץ בו אני משתמש8)).

הסבר ופרש.

פורסם

הרכב המדובר הוא פגו 306 שנת 2000 נפח 1400 (ללא מזגן מקורי).

האם יש נתוני לחץ גבוליים הספציפיים לרכב ?

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בוקר צח.

הוראות היצרן לדגם הספציפי שלך - פקק לרדיאטור 1,4 באר (תכפיל ב 14.5 בשביל לקבל ב PSI).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...