Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כפי שאתם יודעים מת לי המצבר ברכב גולף-של ורטה הכחול.

קניתי היום מצבר של ורטה (לפחות ככה אני חושב)

56 אמפר-כתוב עליו START UP ומתחת ומתחת VARTA TEACH

השאלה האם זה המצבר של ורטה??????בחנות נאמר לי שכן,פשוט על המצבר הכחול היה רשום בענק ורטה,וראיתי שגם על מצברים שגם שחורים כתוב וורטה בגדול,אולי שינו את הלוגו אני לא יודע...

רציתי להתייעץ איתכם על מנת להיות בטוח,כתוב על המצבר תאריך 02-03-11

כאילו פברואר מרץ 2011 מוטבע עליו..אז רציתי לדעת האם זה מצבר וורטה? תודה

פורסם

התקשרתי לטלרון מצברים-אמרו לי שזה מצבר של ורטה לכל דבר.פשוט המדבקה שונה כי יש עליו 12 חודשי אחריות בלבד ולא 20.

אבל זה מצבר של ורטה.

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר שקנית הינו תוצרת VARTA ומיובא תחת מותג פרטי של טלרון STARTUP

המצבר זהה למצבר ממותג VARTA בעל מכסה שחור (אין שום משמעות טכנית לצבע המכסה)

שני המצברים בעלי אותו מקט יצרן 556400048

הטבעת החום מצביעה על תאריך השיווק המקורב של המצבר והיא תקינה, האחריות מחושבת בפועל לפי החשבונית וכתב האחריות.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

תודה רבה.....לאחר הודעתי בפורום של המצבר ורטה הכחול שהלך לעולמו לאחר שנתיים וארבעה חודשים-בדקו והיה כתוב במכשיר תא שרוף.

החלטתי ללכת שוב על ורטה,הפעם לקחתי את השחור ו 56 אמפר.פשוט השגתי אותו ב כ 300 שח יותר זול מהכחול 60 אמפר.

אז בשביל עוד 8 חודשי אחריות לא שווה לשלם 300 שח.ובכלל לפי דעתי מצבר גם יכול להחזיק שנתיים,שלוש ארבע,אין בזה חוקים.

ותודה רבה רבה לך על ההסבר המדוייק,ראוי לציין שהנציגת שירות מטלרון הייתה ממש חביבה:)

ואם אפשר בבקשה הסבר_שיהיה לי לידע כללי)מדוע אין צורך למלא מים במצברים של ורטה?תודה!!

נ.ב מחיפוש בפורום ראיתי הודעה של רן,שטען שאין הבדל בין ורטה שחור לכחול וששניהם מיוצרים בטכנולוגיות זהות,הצבע הינו למטרות שיווק בלבד.

• ספונסר פורום
פורסם
ואם אפשר בבקשה הסבר_שיהיה לי לידע כללי)מדוע אין צורך למלא מים במצברים של ורטה?תודה!!

quote]

עניתי על כך רבות ולכן אענה בקצרה

לא ניתן כלל למלא מאחר והמכסה נועד למחזור החומצה ומניעת יציאתה ואין בו פתחי מילוי. יוצא מהמכסה גז נקי בלבד (חמצן ומימן)

בנוסף, כשהעופרת מעורבת עם קלציום וסילבר אובדן המים בשלב הטעינה נמוך משמעותית מטכנולוגיות אחרות

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...