Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסמו אותי בפורום מערכות הפעלה חוקיות , איך משנים שפת ממשק בחלונות 7 ?

אייל
שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים,

בשעה טובה רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו היום בערב, אך לצערי הרב מערכת ההפעלה שהגיעה איתו

WINDOWS 7 PREMIUM 64BIT

הגיעה בממשק משתמש עברי (כלומר עברית מלאה, הכל מימין לשמאל ושאר זוועות) מה שמאוד מאוד ביאס אותי וזהו מצב בלתי נסבל עבורי.

האם יש איזה טריק פשוט שיחסוך לי התעסקות מול התמיכה הטכנית ?

לפי מיטב ידיעתי המחשב מגיע ככה מחו"ל מותקן בעברית ואי אפשר לבחור שפת מערכת הפעלה בהזמנה.

דרך אגב: דגם המחשב: סמסונג Q330.

עריכה: שאלה נוספת, נניח ואני הולך על פירמוט (גם ככה המחשב מגיע עם יותר מדי שטויות מותקנות מהחברה) ,

האם הרשיון יתאים להתקנה נקיה של פרמיום עם ממשק אנגלי ?

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תודה אבל אני מכיר את זה.

הקטע שהמסך הזה ריק אצלי, אין אופציה לשנות שפת ממשק .

כמו כן אין ב WINDOWS UPDATE עדכונים אופציונליים שכוללים את כל השפות כמו בגרסת אולטימט שיש לי במחשב הראשי בבית.

כאילו כל האופציה הזו לא קיימת.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השינוי דרך WINDOWS UPDATE קיים רק בPROFESSIONAL/ULTIMATE.

אבל יש יש קומבינה אחרת, שבה הפכתי את הממשק בHOME PREMIUM מאנגלית לרוסית.

סורי על השפה העקומה, תורגם מרוסית באמצעות גוגל:

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fhabrahabr.ru%2Fblogs%2Fwindows7%2F72053%2F

רק שים לב שבמקום ru-ru אתה בוחר en-us

קבצי שפה להוריד כאן:

http://keznews.com/6149_Download_Windows_7_MUI_Language_Packs_-_Official_32-bit_and_64-bit_Direct_Download_Links

כמה הערות:

א) הביצוע על אחריות במבצע בלבד. אני לא אחראי על נזק שיכול להיגרם כתוצאה טעות במדריך/אי ציות להוראות/תרגום גוגל עקום/היעדר דרייבר straight-hands.sys. בקיצור, אני מסיר מעצמי את האחריות באופן מלא.

ב) כמו שאמרתי, נוסה ועובד עם הפיכת שפה מאנגלית לרוסית. לא סגור אם יעבוד עם WIN7 עברי מלא. לדעתי לא אמורה להיות בעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

בינתיים הספקתי לקרוא באינטרנט שאצל מי שעושה את הקומבינה הזו על עותק חוקי, הWINDOWS יודע לזהות שעשו עליו מניפולציה והופך את העותק לבלתי חוקי... :S

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע, נוסה ועובד. והWINDOWS נשאר חוקי ומאוקטב למהדרין (נעשו כמה אפדייטים לאחר מכן). אבל מניסיון, אם תרצה אחר כך תמיכה ממייקרוסופט, לא תקבל.

מה גם שחבילות שפה שפורסמו באתר הם של מייקרוסופט, ולא של צד שלישי.

מה שכן, לא חושב שתמיכה יעזרו לך כ"כ, מקסימום יגידו להביא את המחשב לתחנת שירות כדי שיתקינו לך WINDOWS מחדש בשפה שאתה רוצה, כמובן בתשלום נוסף ועל רישיון נוסף.

אבל בהצלחה.

נ.ב. יכול להיות שהקומבינה עובדת בצורה תקינה רק על WINDOWS אנגלי.

נ.נ.ב. אבל כמו שאמרתי, הביצוע על אחריות המשתמש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא צריך שיתקינו לי, אני אסתפק בלקבל DVD עם רשיון באנגלית.

אברר מחר מה הסיפור.

אם יזרקו אותי לכלבים אאיים בביטול העיסקה או לחילופין אתחיל להתעסק עם התקנה מחדש וזהו.

מישהו יודע אם הרשיון ל64 ביט כולל מגבלה על שפת ממשק?

יש לי עוד מחשב חדש של DELL כרגע בבית (מחשב שכבר גלגלתי הלאה בשל סוללה שלא מחזיקה זמן ואני צריך למסור אותו) עם חלונות 64 ביט שבא בממשק הנכון והמדבקות וינדוס נראות זהות לחלוטין למעט שם יצרן.

אגב באתר רשום מע' הפעלה דו לשונית אבל בהדלקה ראשונה למרות שבחרתי את כל המאפיינים לכאורה של ארה"ב כולל מטבעות ומידות, זה לא עזר כי כבר שם מסך הממשק הראשוני היה עברי.

מצד שני זה דגם חדש עם מעבד מהיר ב200MHZ מזה שנמכר בכל האתרים וכאן סופקה 64 ביט בניגוד ל32 שמוצהר הרשמית.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיקרוסופט לא בודקים שפת משתמש, אתה יכול להתקין את הגרסה האנגלית או לבצע את הטריק שהוצא פה, בסוף התוצאה זהה וזה לא מעניין את אף אחד.

אם אתה רוצה מחר אני יבדוק לך מבחינת חוקיות אם יש ברשיון של מיקרוסופט איזכור לשפת ממשק.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחירון דילרים יש ל WIN7 HOME מק"ט לאנגלית ומק"ט שונה לעברית, ככה שאני מניח שאתה מאותגר-שפתית :wink:

אאל"ט גם על מדבקת הרשיון רשומה שפת הממשק של ה WINDOWS. לא פראיירים המייקרוסופט האלה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאל"ט גם על מדבקת הרשיון רשומה שפת הממשק של ה WINDOWS. לא פראיירים המייקרוסופט האלה :wink:

לא בהכרח. במחשבי HP במעמד הפעלה רשאונית ניתנת לך בחירה בין אנגלית לעברית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לבחור את שפת הממשק\שפות נתמכות\layout

אי אפשר לבחור את שפת מערכת ההפעלה, זאת מצוינת בקניית המחשב על גבי האריזה\נתונים.

אין אפשרות לשנות את זה באופן חוקי.

שים לב שישנם עדכונים במערכת ההפעלה בדומה לאייפון, עדכון לא במקום ונדפקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא צריך שיתקינו לי, אני אסתפק בלקבל DVD עם רשיון באנגלית.

האקטיבציה והסריאל של הWIN7 צרובים בBIOS.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב BIOS ?!

אגב כאן זה לא רק שינוי ממשק,צריך להפוך את כל המסך , ש"START" יהיה בצד שמאל ולא בצד ימין.

בין אנגלית לרוסית אם אני לא טועה, הן באותו כיוון.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל לאחר שקראתי קצת ברשיון של מיקרוסופט אכן שפת ממשק מצויינת על גבי שטר הקנייה.

לגבי השפה לא מצויין דבר בפרוש, אבל נגדים תרופה למכה, שינוי שפת ממשק זה אחד הבונוסים בגרסאות יותר יקרות לכן מבחינה חוקית אני חושב שזה אכן פוגע בחוקיות.

דבר נוסף , כול הגרסאות כוללות שפת ממשק באנגלית, בגרסה העברית מוחקים רק את קוד הרג'סטרי של ההגדרות באנגלית, לכן שינוי של שמאל/ימין זה בסך הכול שינוי קטן בהגדרות.

בקצרה אני משתמש בשיטה הרבה זמן ולא נתקלתי בבעיה מול התמיכה של מיקרוסופט, כמובן שלא ציינתי את השינוי מולם.

נב. אתה יכול לקרוא על זה בעברית כאן http://www.theiceman.co.il/blog/2009/12/change-windows-7-professional-interface-to-hebrew/

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...