Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב BIOS ?!

אגב כאן זה לא רק שינוי ממשק,צריך להפוך את כל המסך , ש"START" יהיה בצד שמאל ולא בצד ימין.

זה שינוי שפת ממשק, והיישור לשמאל או לימין בא כחלק מחבילת שפה (רמז - עברית זו לא השפה היחידה שבה כותבים מימין לשמאל).

בקיצור, תעשה מה שאתה רוצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם על העצות.

שלבי הפעולה עליהם החלטתי הן כדלקמן מהקל אל הכבד :

1. פניתי כבר לתמיכה וצריכים לחזור אליי, אצל היבואן טוענים שהתמיכה יכולה בשיחת טלפון להפוך לי את הממשק. נחיה ונראה. (IBM ישראל נותנת את התמיכה לסמסונג)

2. אם לא ילך, אתקין את הקובץ שהמלצתם ואראה מה קורה.

3. אם לא ילך - אתקין חלונות נקי בממשק אנגלית עם הרשיון החוקי (אביא התקנה מאיפשהו)

4. אם לא ילך - אפרמט את המחשב ואתקין ULTIMATE ממקור עלום :)

למרות שתכלס- בא לי להעיף להם את המחשב בחזרה על הסיפור הזה.

מצד שני אין עוד משהו ראוי בתקציבים האלה שעונה על כל הדרישות שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לידע כללי, לפחות כשמדובר ביבואן הרשמי, מערכות ההפעלה של המחשבים הניידים של סמסונג באים רק בשפה העברית, לא כמו HP.

אייל,

התמיכה של סמסונג היא מעבדת IBM - איתם דיברת?

האמת שהעניין די מסקרן, אשמח אם תעדכן.

פורסם

אוקיי,

אז אחרי יום בו יצא לי קצת להתעסק בעניין הזה, המסקנה היא כזו :

ידידינו בתגובה מעליי צודק: המחשבים מגיעים כברירת מחדל עם וינדוס עברי . זה אמור להיות מחשב עסקי, לא ברור איזה איש עסקים שמכבד את עצמו עובד בחלונות בממשק עברית, אבל לא חשוב.

לדברי התמיכה - היבואן יוצא מנקודת הנחה שמי שרוצה אנגלית, יתקינו לו במעבדה. נקודת הנחה גרועה, אבל שיהיה.

הדריכו אותי בתמיכה הטכנית כיצד לבצע SYSPREP שזה אומר להחזיר את המחשב למצב FACTORY בו לטענתם יהיה אפשר לבחור את שפת הממשק.

זרמתי עם זה אבל התהליך נכשל והתשובה שלהם היתה : תביא אתה את המחשב אלינו ותוכל לאסוף אותו אחרי 7 ימי עסקים. נתקין לך חלונות ממשק אנגלית וכו'

אמרתי להם : אם אני צריך לקחת מחשב חדש לאיפשהו אז זה יהיה רק בכיוון אחד - של להחזיר אותו לחנות.

אחרי שקצת נרגעתי (אני רגיל לשירות של DELL בבית הלקוח) החלטתי לנסות להבין למה ה SYSPREP לא עובד,

לאחר חפירה קצת בגוגל הבנתי שצריך להרוג איזה PROCESS ואכן התהליך בוצע והושלם בהצלחה.

אממה - מאז סיום התהליך המחשב נמצא בלופ אינסופי של איתחול , העתקת קבצי מערכת ושוב איתחול.

בשורה התחתונה - אני מתכוון להתקין חלונות לבד, אנסה להשיג מאיפשהו דיסק של פרימיום 64 ביט ולהתקין עם הרשיון שלי (לא אמורה להיות בעיה).

עם כל הכבוד לתמיכה, אני מתעסק בדברים האלה כבר 15 שנה ואני לא אחכה שבועיים שיתקינו לי וינדוס, פעולה שאני מסיים בשעה וחצי כולל דרייברים ותוכנות.

זהו בינתיים, אז אני נמצא בשלב מס' 3.

מי שיכול לעזור לי עם DVD של התקנה כזו - אשמח.

אם לא , אתקוף את איש הIT בעבודה ביום א' :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Sysprep !? מה הם מפגרים ? מה לזה ולשפת ממשק :loco:

תראה ברמת העיקרון אתה באמת בבעיה עם הגרסא הנוכחית כי היא מאוד מוגבלת ברמת הפיצ'רים.

אני אבדוק בעבודה אם יש יש התקנה על home premium, למרות שעד כמה שאני זוכר ההתקנות אצלנו מגיעות עם רישיון MSDN.

אם עקרוני לך העניין של מע' הפעלה חוקים ולא פרוצה (Ultimate עם Loader כמו שיש לכל המתחכמים) תבדוק הורדה בטורנט לקובץ ISO של home premium.

עד כמה שאני מבין אתה דיי תקוע כרגע עם הלופ, כנראה בגלל שהsysprep נתקע ומע' ההפעלה לא מסוגלת לטעון את כל המידע שהיא צריכה.

אני אשמח לעזור לך עם דיסק של ultimate אם אתה נתקע ללא.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

התיאור שלך מדוייק, אני בדיוק תקוע בלופ בין ה SYSPREP לבין האתחול והוא כל פעם לא מצליח לסיים את האתחול.

גם אני חושב כמוך שזה היה מיותר, וגישת הSYSPREP נכונה אם ורק אם בהפעלה הראשונה בחרתי שפת ממשק שגויה, אבל מכיוון שאני זוכר מה עשיתי אני יודע שהיתה רק עברית באופציות ולכן זה לא רלוונטי אבל בכל מקרה זרמתי איתם שלא יגידו שאני הולך נגד התמיכה.

יש לי דיסק של אולטימט עם כל מה שצריך , תודה על ההצעה. פשוט זה נשק יום הדין.

פשוט רציתי ללכת בדרך הישר, לעבוד עם חלונות מקורי שקניתי עם המחשב ... ושוב חטפתי כוויה.

בפעם הקודמת זה היה כשרכשתי אופיס 2003 חוקי ובסוף מרוב הסתבכויות עם האקטיבציה ומיקרוסופט, הורדתי קראק מהאינטרנט וסגרתי עניין.

מספיקה לי הגרסא הזו של חלונות כי זה מחשב ללימודים, בעיקר אופיס, מסמכים , אינטרנט , קארספורום, VAG COM. כל מה שחשוב... :)

פשוט אני תקוע בלופ הזה ורוצה לפעיל את המחשב עוד פעם אחת בגרסא העברית כדי לשמור בצד את כל התוכנות של סמסונג בטרם הפירמוט. מקסימום אוותר על הכל וזהו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פשוט רציתי ללכת בדרך הישר, לעבוד עם חלונות מקורי שקניתי עם המחשב ... ושוב חטפתי כוויה.

בפעם הקודמת זה היה כשרכשתי אופיס 2003 חוקי (...)

אין שום בעיות עם אופיס חוקי, כשמערכת ההפעלה חוקית.

רציתי ללכת קצת ישר, וזה לא תמיד הולך.:-)

בנוגע למקרה הנוכחי, חבל לדעתי שלא החזרת. היית ממתין אולי 7 ימי עסקים,

אבל מתחיל מחדש כמו שצריך, בלי התברברויות. עוד לא מאוחר, בעצם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היתה גם היא חוקית. היה מדובר אז במחשב עם תוכנת חלונות ויסטה חוקית של העסק של אבא שלי שזה היה המקום היחיד בו הותקן האופיס הזה.

אין לי מה להחזיר את המחשב,

כבר נפלתי עם ה DELL VOSTRO 3300 שהוא המתחרה באותו תקציב (מבחינת סוללה והתחממות), אני לא הולך לקנות מחשב אחר. זה מה יש עם מחשבי סמסונג, ככה הם מגיעים לארץ. לא יכולים להחליף לי אותו במחשב בתול עם מערכת הפעלה בממשק הנכון.

מצד שני לא בא לי שמחשב חדש יכנס למעבדה, לך תדע מה יעבור שם ואם יראה חדש אחרי זה.

פה שריטה שם נגיעה, אתה יודע...

מעבדות זה שכונה , עבדתי בתחום הזה לא מעט שנים לפני שהיה לי תואר אקדמי. ראיתי איך מתייחסים לציוד של אנשים (לא אני כמובן)

אין לי גם זמן ורצון לנסוע למעבדות IBM, לתת להם את המחשב ולחזור לקחת אותו כעבור X ימים. לא רוצה לבזבז זמן על נסיעות ולא רוצה להישאר שבועיים ברוטו בלי מחשב.

מצד שלישי ראיתי את כמות הזבל שמגיע מותקן עם המחשב מהחברה שפשוט בא לי לעשות התקנה נקיה וזהו.

בלי קשר- תמיד שמורה לי האופציה לזרוק להם שם את המחשב שיתקינו אותו מחדש.

עכשיו גם ככה הוא במצב שדורש פירמוט אז זה כבר לא חשוב מי יעשה אותו.

אני לא חושב שאני עושה טעות קריטית כאן. התקנה נקיה ברשיון החוקי שלי עם דיסק פרמיום אנגלית.

הדרייברים קיימים באתר של סמסונג.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בדיוק מה שקרה לי עם הנטבוק שלי לפני שנה וחצי בערך.

קניתי אותו אחרי ששאלתי אם מערכת ההפעלה היא בעברית.

אחרי שהבטיחו לי שהיא באנגלית ושאפשר לקבוע אותה באקטיבציה, ראיתי שזה ממש לא ככה.

אחרי שלוש שעות כבר הייתי בבית עם נטבוק עם לינוקס.

מערכת הפעלה בעברית זה ביזיון.

פורסם

לא צריך להגזים, זה לא בזיון . זה מתאים לכאלה שלא יודעים אנגלית , אבל באופן כללי הכל עניין של הרגל.

מה שכן בזיוני זה לא לתת ללקוח את זכות הבחירה.

גם יש לי משהו פסיכולוגי מן העבר בתקופה שעסקתי בתחום והתקנתי עשרות מערכות הפעלה ביום : מאז חלונות 95 שם הגרסא העברית באמת היתה גרסא עברית, לא שכבה של ממשק וככזו , היו לה הרבה יותר באגים מאשר בגרסא האנגלית המקורית. (כנ"ל 98)

לינוקס זה נשמע טרנדי כשמדברים על זה אבל אני לא מאמין בזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הדריכו אותי בתמיכה הטכנית כיצד לבצע SYSPREP שזה אומר להחזיר את המחשב למצב FACTORY בו לטענתם יהיה אפשר לבחור את שפת הממשק.

זרמתי עם זה אבל התהליך נכשל והתשובה שלהם היתה : תביא אתה את המחשב אלינו ותוכל לאסוף אותו אחרי 7 ימי עסקים. נתקין לך חלונות ממשק אנגלית וכו'

אמרתי להם : אם אני צריך לקחת מחשב חדש לאיפשהו אז זה יהיה רק בכיוון אחד - של להחזיר אותו לחנות.

אחרי שקצת נרגעתי (אני רגיל לשירות של DELL בבית הלקוח) החלטתי לנסות להבין למה ה SYSPREP לא עובד,

לאחר חפירה קצת בגוגל הבנתי שצריך להרוג איזה PROCESS ואכן התהליך בוצע והושלם בהצלחה.

אממה - מאז סיום התהליך המחשב נמצא בלופ אינסופי של איתחול , העתקת קבצי מערכת ושוב איתחול.

זה מה שקורה כשלא מקשיבים לעצות של אנשים מהאינטרנט :-P

בשורה התחתונה - אני מתכוון להתקין חלונות לבד, אנסה להשיג מאיפשהו דיסק של פרימיום 64 ביט ולהתקין עם הרשיון שלי (לא אמורה להיות בעיה).

עם כל הכבוד לתמיכה, אני מתעסק בדברים האלה כבר 15 שנה ואני לא אחכה שבועיים שיתקינו לי וינדוס, פעולה שאני מסיים בשעה וחצי כולל דרייברים ותוכנות.

אתה פשוט מתקין עם הדיסק של האולטימייט שיש לך, מע"ה יודעת בעצמה לזהות לפי הסריאל איזו גירסת חלונות יש לך. אם אתה לא מכניס סריאל, אם אני לא טועה, אתה יכול לבחור גירסה במעמד ההתקנה. חוץ מזה, למייקרוסופט יש שירות בשם WINDOWS ANYTIME UPGRADE שתמורת X נשיאים ירוקים אתה יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלך אונליין (לא עובד בארץ)

זהו בינתיים, אז אני נמצא בשלב מס' 3.

מי שיכול לעזור לי עם DVD של התקנה כזו - אשמח.

תהנה:

http://thepiratebay.org/torrent/6118671/MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD

http://thepiratebay.org/torrent/6118671/MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD

אם לא , אתקוף את איש הIT בעבודה ביום א' :)

אין אלוהים מלבד גייטס, ובאלמר הנביא שלו 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כאשר מוכרים מחשב בארץ, יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח מודע לך שמערכת ההפעלה היא בעברית כברירת מחדל.

אני לא מבין איך עדיין קיים העניין של מכירת מערכת הפעלה רק בעברית. למען השם, אפילו ACER השכילו להתקין מערכת הפעלה עם אפשרות לשלוש שפות: עברית, אנגלית וערבית. בחלק מהמחשבים, קיימת גם אופציה לבחור ברוסית.

דרך אגב, DELL לא חפים מפשע בכלל בעניין הזה. לפני שנתיים הם מכרו מחשבים עם מערכות הפעלה רק באנגלית ומשנה שעברה ועד היום, הם מוכרים מערכות הפעלה רק בעברית.

לא נתקלתי במחשב של DELL, בו הייתה אפשרות לבחור שפה.

פורסם

DELL תמיד שאלו מה אתה רוצה ובאיזו שפה, הכל אצלם מודולרי גם ברמת התוכנה וגם החומרה.

לצערי הרב מוצרי הביניים הנוכחיים של DELL לא נמצאים ברמה לה התרגלנו , גם מבחינת איכות.

יש לי DELL VOSTRO 3300 בן חודש שהשתמשתי בו בחודש הזה, הוא נראה מבחינת איזור המקלדת כמו מחשב בן 3 שנים, הכל נשחק כאילו מי יודע כמה השתמשו בו. שלא לדבר על התחממות וחיי סוללה.

לכן לקחתי הימור והלכתי על ה Q330. בתור "סמסונגאי" אין לי בעיה עם זה (פלזמה סמסונג, מקרר סמסונג, מכונת כביסה, מסך מחשב, מדפסת ומה לא.. :))

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא צריך להגזים, זה לא בזיון . זה מתאים לכאלה שלא יודעים אנגלית , אבל באופן כללי הכל עניין של הרגל.

מה שכן בזיוני זה לא לתת ללקוח את זכות הבחירה.

לינוקס זה נשמע טרנדי כשמדברים על זה אבל אני לא מאמין בזה.

אז זהו, שכיום לא לדעת אנגלית זה כמעט סוג של נכות.

יש המון עבודות שאתה לא יכול לבצע בלי אנגלית, ואפילו דברים בסיסיים שצריכים הוראות, מי שלא יודע אנגלית לא יכול לקבל את ההדרכה המינימלית.

בגלל זה זה ביזיון כי זה מאפשר לאנשים להמשיך עם תירוצים לא לדעת אנגלית.

(מצטער שאני נשמע כמו בן אדם חרא אבל זה נכון).

בקטע של הלינוקס אני די איתך.

בגלל בעיות של תאימות, גם אני עברתי לפני כמה חודשים בחזרה לWIN7 אבל באנגלית.

• תוכן חדש...