Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא חסמו אותי בפורום סלולר, אבל אני מעדיף לשאול כאן (HTC Wildfire)

אנלוגי
שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחרונה, אחרי שהסוני אריקסון הוותיק שלי התחיל להראות סימני גסיסה ברורים, ונכנס למעבדה לפעם האחרונה מבחינתי (נשבר הז*ן כל חודשיים לשים בתיקון) - החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי קצת בסמרטפון חדש ומגניב.

מעולם לא היה לי טלפון מתוחכם, אם כי אני מתרגל מהר לטכנולוגיה על אף כינויי בפורום.

בהתחלה רציתי אייפון כמובן, כמשתמש במחשבי אפל, אבל יקר לי רצח אפילו כיד שניה. גם קצת גדול וכבד, אם מדברים על ה-3GS.

אח"כ שמתי עין על המוטורולה DEFY, בעיקר עקב קשיחותו שמסתדרת לי נהדר עם העובדה שהעבודה שלי בעיקר בחוץ, ואני לא האדם הכי זהיר בעולם (אני אוהב שהציוד שלי יודע לעמוד במה שאני עומד, ולא צריך לדאוג לו יותר מדי). מה שכן, אני לא בטוח שבא לי להכנס להרפתקאה עם מכשיר שאינו מוכר ממש בארץ ובעולם. כמו כן חבר שעובד בתחום טוען שקניה של מוטורולה זה כמו חתונה עם שילוב של פולניה וטוניסאית.

גם נוקיה E72 ובלקברי נכנסו למערכת השיקולים, אבל נראה לי שבא לי גם קצת להינות ממסכי המגע המגניבים האלה שיש לכולכם.

לבסוף נתקלתי ב-HTC Wildfire, שמציע גוף קטן ודי עמיד לפי הביקורות, מחיר זול מאוד וכנראה שאת כל התכונות שאני צריך. אז מה הן? או:

-בראש ובראשונה - תפקוד טוב כטלפון. איכות שמע.

-בניה קשיחה ומוצקה.

-לוח שנה יעיל, סנכרון עם גוגל קלנדר יתרון משמעותי.

-GPS יהיה מצויין.

-WI FI.

-מצלמה סבירה.

כפי ששמתם לב, אין לי דרישות מוגזמות בכלל.

מה לא מעניין לי את הביצה:

-איכות סרטונים.

-אלף ואחת אפליקציות שהקשר בינהן לעבודה מקרי בהחלט.

-משחקים.

אז מישהו מכיר את ה-Wildfire? דווקא לשמוע מה לא טוב בו יכול להיות לי מעניין, למרות שגם מחמאות יתקבלו בברכה.

ֿלחלופין ניתן להמליץ על חלופות טובות עד נניח 1500 ש"ח, וגם הם מגורדים במאמץ. גם יד שניה יכול לבוא בחשבון, אבל עדיפות לחדש.

תודה, אנלוגי בהווה, ומולטימדיה דיגיטלית בעתיד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר ומדובר באנדרואיד, הרי הבקשות (למעט המצלמה והקשיחות) הן למעשה אפליקציות שאפשר להוריד בחינם (לרוב) מהמרקט של גוגל.

סנכרון עם GMAIL כולל יומן מגיע BUILT IN באנדרואיד.

דווקא החייגן לא יכול להתחרות בסלולארי קלאסי - מדובר בכל זאת בתוכנה שלעיתים (רחוקות) נתקעת ודי מעצבן באמצע נהיגה לחפש מישהו בספר הכתובות עם הגודל הזערורי של האותיות במקלדת הוירטואלית.

לי מהעבודה יש את המירס I1 מוטורולה שעומד בסטנדרטי קשיחות של הצבא האמריקאי ויצא לי כבר לבחון את זה באי אלו נפילות והתעופפויות שהיו גורמים לסדקים בראש של כל אייפון.

אז הוא קשוח, עם BT וGPS כולל WIFI ועם מערכת של אנדרואיד עם איזו אפליקציה שתבחר, רק שאין לי שמץ מה המחיר שלו.

ואיכות השמע מצויינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ווילדפייר מכשיר נחמד למדיי אבל הרזולוציה מפריעה במקרים מסויימים, למשל הרבה משחקים לא קיימים למכשיר הזה, ותוכנות שלא כתובות טוב לא יעבדו. אבל זה לא קריטי בכלל אם אתה לא מאלה שמתקינים מליון אפליקציות.

המכשיר נראה עמיד למדיי, לא בדקתי כמובן...

לי אישית יש orange san francisco זה מכשיר פשוט מעולה שנמכר באנגליה ב120 פאונד, יש לו מעבד טיפה יותר טוב מהווילדפיר, אבל מסך עם רזולוציה גבוהה 800x480, זכרון גדול 512mb, קל מאוד לפרוץ אותו לשים לו רומים, מרגיש עמיד ואיכותי, מידות נוחות (מסך 3.5"). אם אתה מכיר מישהו שנוסע לאנגליה אין דבר יותר משתלם מלקנות שמה כזה, בחנות רשמית של אורנג' אנגליה. אפשר להביא מאיביי- יעלה קצת יותר, ואפשר לחפש בארץ (אנשים קונים שמה ב650 ומוכרים בארץ ב1000, ואני מודה שעשיתי את זה גם :lol:)

לעשות לו סימפרי זה דבר שאפילו סבא בן 90 יכול לעשות, ולהתקין רומים (למשל 2.2, שיפור ענק לעומת ה2.1 עם הזבל של אורנג' שבא על המכשיר) זה פעולה קלה למדיי..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מחפש סמארטפון לא יקר מידי. וכבר כמעט שנסגרתי עד הווילדפייר עד שקראתי את הביקורת הזו:

http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=765587&cid=1952

פשוט חבל שהמסך הורס את כל החוויה. המכשיר דווקא יכל לתת אחלה תמורה לכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרזולוציה של הwildfire קקי.

וזה אמור להפריע לי ב...?

ווילדפייר מכשיר נחמד למדיי אבל הרזולוציה מפריעה במקרים מסויימים, למשל הרבה משחקים לא קיימים למכשיר הזה, ותוכנות שלא כתובות טוב לא יעבדו. אבל זה לא קריטי בכלל אם אתה לא מאלה שמתקינים מליון אפליקציות.

המכשיר נראה עמיד למדיי, לא בדקתי כמובן...

לי אישית יש orange san francisco זה מכשיר פשוט מעולה שנמכר באנגליה ב120 פאונד, יש לו מעבד טיפה יותר טוב מהווילדפיר, אבל מסך עם רזולוציה גבוהה 800x480, זכרון גדול 512mb, קל מאוד לפרוץ אותו לשים לו רומים, מרגיש עמיד ואיכותי, מידות נוחות (מסך 3.5"). אם אתה מכיר מישהו שנוסע לאנגליה אין דבר יותר משתלם מלקנות שמה כזה, בחנות רשמית של אורנג' אנגליה. אפשר להביא מאיביי- יעלה קצת יותר, ואפשר לחפש בארץ (אנשים קונים שמה ב650 ומוכרים בארץ ב1000, ואני מודה שעשיתי את זה גם :lol:)

לעשות לו סימפרי זה דבר שאפילו סבא בן 90 יכול לעשות, ולהתקין רומים (למשל 2.2, שיפור ענק לעומת ה2.1 עם הזבל של אורנג' שבא על המכשיר) זה פעולה קלה למדיי..

לא שמעתי עליו מעולם. אברר, תודה.

מה עם הSF?

הסבר, באר, נמק ותאר (בבקשה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וזה אמור להפריע לי ב...?

הופך את המסך (ואיתו את חוויית השימוש) להרבה יותר נחותה.

לדעתי לקנות מכשיר עם כזו רזולוציה הוא טעות אסטרונומית.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...