Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה רכשתי פולו 2001 1.4 ידני עם 140,000 ק"מ. בבדיקה של הרכב לא התגלתה בעיה מיוחדת. מה שכן המליצו לי הוא לקחת למוסך כדי לעשות סוג של אוברול למערכת הקירור- לא כי יש בעיות אלא כי מומלץ.

רציתי לדעת איפה ניתן לבצע טיפול כזה וכמה הוא אמור לעלות? אני באיזור המרכז.

כמו כן לצערי ספר הרכב אבד לאורך השנים ואין לי מושג מתי עשו לו טיימינג.

בנוסף נדלקה לי מתחת לקילומטראז' הודעה שאומרת SERVICE INSP. מה זה אומר? שצריך טיפול?

פורסם

הכוונה לבצע ניקוי ייסודי למערכת הקירור ומילוי מחדש בנוזל קירור מקורי.

נורת החיווי שדולקת מעידה כי עלייך לבצע טיפול בקרה לרכב קרי החלפת שמן מנוע+מסנן שמן+ מסנן אוויר ובדיקה מקיפה של מערכות הרכב השונות כגון:

בלמים, מערכת ההיגוי, מערכת המתלים, גיר..לאחר הטיפול בקש שיאפסו לך את המנורה.

(רשמתי רק חלק מהפעולות שיש לבצע)

למיטב זיכרוני ברכבך לא קיימת הנחייה להחליף רצועת תיזמון כול X קילומטר או Y שנים אלא לבדוק אותה כול 30K לכן אני ממליץ לך להכנס למוסך בהקדם ולבדוק את מצב הרצועה והחלפתה בהתאם לממצאים.

אני אישית הייתי מחליף את הרצועה והמותחן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...