Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקבל אוטו מליסינג דרך העבודה.

עלות הליסינג לחודש - 3500 ש"ח. שכר - מעל 10000 ברוטו.

כרגע יש לי ולאשתי רכב מסוג יונדאי לנטרה. רכב בן 15 שנים בערך.

אנחנו מצפים לילדה בקרוב ולכן אני צריך רכב משפחתי.

אנחנו נוסעים בשנה בין 10000 ל 15000 ק"מ.

אין לנו אפשרות לרכוש רכב חדש. האפשרות היחידה שלנו היא לקנות רכב משומש בסכום של כ 15000-20000 ש"ח.זה התקציב שיש לנו.

אני שוקל לקחת רכב מליסינג דרך העבודה למרות שהעלות גבוהה יותר מרכב פרטי.

מנסיוני האישי רכב ישן גורר הוצאות גדולות של תיקונים ובלאי וביקור ממושך במוסכים וממש כבר עייפתי מזה.שלא נדבר על צריכת דלק גבוהה בעיקר בעיר. (הוצאות דלק נוכחיות: כ 800 ש"ח בחודש)

רוב הנסיעות שלנו הן בתוך העיר באיזור תל אביב.

אשמח לשמוע את דעתכם \ המלצתכם.

שבוע טוב

פורסם

היי, אני לא חושב שיש צורך לפרט כאן על השכר שלך,

אבל בפירוש הייתי מציע לבדוק אופציה של רכב במימון או משהו בסגנון הזה. אתה נותן מקדמה על הרכב ואת השאר אתה משלם בתשלומים נוחים, אני חושב שזו אחלה דרך להתקדם לרכב חדיש יחסית, שאמנם שרת בעבר בחברת ליסינג או השכרה, אבל בהחלט יהיה צעיר הרבה יותר ממה שתמצא ב15-20 אלף שקל וגם סביר להניח אמין יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא רואה סיבה לשלם 3.5 אלף ש"ח בשביל 10-15 אלף ק"מ בשנה.

זה הפסד כספי לא קטן, ולפי ההתרשמות מההודעה הראשונה שלך אתם לא שייכים למשפחת רוטשילד (סליחה אם זה פגע בך).

אני מציע לעלות קצת את התקציב (הלוואה קטנה) ולקנות מכונית משפחתית אמינה, לטעמי ניסאן אלמרה פרפקט יכולה להתאים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=222&FromYear=2000&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=20000&untilPrice=28000&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=1600&untilEngineVal=1800&EngineTypeID=1&fromHand=&Hand=&Info=

אפשרויות נוספות:

לנטיס

כאריזמה או לנסר

אימפרזה

אני בטוח, שבכל הרשימות שתמצא בלינק תוכל למצוא רכב שמור, עם תיעוד הטיפולים בהתאם לקילומטראז', ללא פגיעות שלדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה רואה את עצמך נשאר עם אותו הרכב כ4-5 שנים, גש לאחת הסוכנויות וקח מימון דרך הבנק בעזרת שיעבוד הרכב, הריבית תהיה נמוכה יחסית להלוואה רגילה, הרכב ישאר שלך בסופו של דבר, ובמקום לשלם בלאי על רכב מיושן או תוספת כסף מיותרת עבור ליסינג תרוויח כאן הפרש.

אגב לא כולם צריכים להכנס לכיס שלך :idea:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תודה על התגובות המהירות והענייניות.

אני חדש כאן בפורום וראוי לציין את הענותכם הזריזה.

לגבי ההצעה של vladclar-

אני מפחד לקנות רכב עם 170000 או 200000 ק"מ ומעלה לכן זה לא רלוונטי כל כך. הוצאות בלאי גדולות מדי.

האופציה של מימון בנקאי (Yony_S)נשמעת לי טובה ואבדוק אותה. גם האופציה של dorsht גם נשמעת מצויינת:מקדמה והשאר בתשלומים נוחים.

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...