Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טקס ההשקה של הרכב שלי ( סובארו רקס 700 ) שהיה אמור להתקיים במפגש טוביה בירושלים מחרתיים ביום שישימבוטל בזה !מזה כחצי שנה אני בשיפוץ הרכב , שהיגיע לידי גמר ארוך ומייגע , ויקר , ממש בימים אלו . למעט הג'נטים שלא היניחו את דעתי . ולכן לקחתי על עצמי את פרוייקט חידושם ( ולא הצבעי ) . וקניתי את כל הציוד הנדרש לחידושם .פרקתי שני גלגלים מהמכונית , ולקחתי אותם לביתי . עבדתי עליהם סה"כ יומיים וחצי בצורה יסודית , ליטוש , צבע יסוד ,צבע כסף , ולכה . כולל זמני ייבוש בין השכבות. התוצאה הייתה מרהיבה - ממש השלמה לשיפוץ כולו .סיימתי והוצאתי את ניילון ההגנה וניפחתי את האויר בצמיגים והוצאתי את שתי הנסיכות החוצה לקראת העמסה ונסיעהלהרכבה . בינתיים הינחתי אותם בשמש ,כשאני מתמוגג מהמראה המקסים - וכבר קצר רוח לראות אותם מורכבים . כאשר גם את הקפות העברתי ליקוק - כמעט כמו חדשות . מה שנשאר לי, הוא לרדת קומה אחת לנעול את המחסן , ולעלות ולהעמיס . העפתי מבט אחרון בג'נטים , ונכנסתי לבניין .הכנסתי את המשאבה , נעלתי , ועליתי במרוצה במדרגות , כדי להקטין את זמן החשיפה שלהם "למנקי הרחובות" בני דודינו שמסתובבים בשכונות ירושלים , חופשי ! זה לקח לי 42 שניות להגיע לפתח הבניין ולראות כי שני הגלגליםנעלמו כלא היו . מייד התקשרתי למשטרה , כשאני נרגש ביותר . בתחילה אמרו ששולחים ניידת , כשזו לא היגיעה , ביקשו ממני בצורה לקונית לגשת ולהגיש תלונה במשטרה . כל זה קרה ביום שלישי בשעה 8:30כרגע אין השקה , הרכב עומד על ג'ק ללא שני גלגלים , אין להשיג גלגלים כאלו . ואבדה לי כל החדווה שהייתה לי .יתכן מאוד שיתחילו לפרק לה חלקים , ויראו בה מפגע סביבתי לסילוק לאלתר .זהו תודה תמיר

פורסם

כל כך מרגיז לשמוע! מישהו צפה בך וחיכה לרגע המתאים זה בטוח.

חזור על הפעולה שעשית עם 2 הג'אנטים הנותרים (גם ככה תצטרך) רק שהפעם תזמין חבר או שנים ותעשה כאילו כאתה הולך, הסיכוי שהמקרה יחזור על עצמו אפסי אבל שווה לנסות.

אגב, האם יש צומת כל שהיא עם מצלמת תנועה בקרבתך? במידה וכן אולי אפשר לבקש מהם לצפות איזה רכבים עברו באותה הדקה במקום.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מחזק את דברי קודמי,

קח אפילו כמה גרוטאות ברזל והנח אותם במקום ששמת את הגנטים, וחכה לראות מי יגיע,

בנוסף אני מציע לך לבדוק במגרשי הברזל הקרובים לביתך בהקדם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• אחראי פורום
פורסם

איזה אנשים נבזיים, לא יאמן.

אם היא 700, זה אומר שהיא מהמודלים המאוחרים יותר (82-84)?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין לי אלא להביע היזדהות ורגשות זעם. ברגעים כאלה אני יכול לאבד את דעתי. אם הייתי תופס את הנבל בשעת מעשה הייתי לוקח את החוק ליידיים :evil:.

בכל מקרה ההצעות שקבלת לעיל נראות לי לעניין. אגב יש סובארו 700 שנת 84 למכירה ביד2. ראה תמונה.

e1_6_1_182198_20100611120658.jpg

פורסם

מצטער לשמוע.

כלל ברזל (תרתי משמע), לאלו מאיתנו שלא עובדים בתוך הבית/חצר סגורה על הרכב הוא פשוט לא להשאיר שום דבר לידי שמים.

גם אם ממש מוכרחים רגע אחד לעלות להביא משהו/לשתות/שירותים מכניסים הכל לרכב, נועלים ואם צריך גם מכסים כדי לא להשאיר שום דבר שיעורר את הסקרנות.

הפרצה קוראת לגנב.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לצערינו- סביר להניח שעברו בדיוק עם המזל שלך "ציידי הברזל". והאמת- אי-אפשר אפילו באופן חוקי להאשים אותם- הבנתי שהגלגלים פשוט הונחו ברחוב? -הם ראו "מציאה" ולקחו, מה ציפית? אנשים, תלמדו- לא משאירים כלום בחוץ!!!:? מצטער לשמוע על האבידה- אבל לא הכל כ"כ דרמטי, אל תתיאש- יש עדיין מכוניות כאלה, כולל גרוטאות שלא חבל לשחוט, אז אני בטוח שתשיג את הגלגלים במהרה. יש לפחות חבר פורום אחד שיש לו כזה אוטו, אולי יש לו גם חלפים. בקיצור- אין להתייאש!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמו שגנאדי כתב אלו בטח אספני ברזל שמצאו "מציאה".

אני מציע שתעשה סיבוב במגרשי ברזל אולי יתמזל מזלך ותמצא אותם.

תבא ברוח טובה ולא כמו שוטר ותבקש "לקנות" אותם חזרה. כי בגישה אחרת לא יתייחסו אליך.

פורסם

בחניון סניף שופרסל ברח' סוקולוב רמה"ש עומד רכב זהה כבר תקופה ארוכה מאוד ולפי מיטב זכרוני הוא שלם לחלוטין .

בהצלחה , קובי

פורסם

ממש מאכזב.

העניין הכי מעצבן בסיפור זה שלברזל הג'נטים האלו נמכרו יחד בפחות מ10 שקל.

תעשה סיבוב למגרשי ברזל, תגיד לבעלים שאתה מחפש ג'נטים לרכב ואם אפשר לראות את המבחר שלו.

אולי זה יעודד אותך אבל ג'נטים במצב טוב בעלי המגרשים משאירים במצד במטרה למכור אותם במעט יותר משווים האמיתי.

בהצלחה.

ג'נט מגנזיום לא יתאים לך לרכב?(חדש למשל..)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

ערב טוב.

עצוב מאד לקרוא,

מבין לליבך לחלוטין.

מקווה שתמצא אחרים במהרה.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

פשוט חלאות

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...