Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קירקושים בעת סיבוב ההגה ברנו מגאן 2006, בעיה מוכרת?

Rieno
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

אתמול החלו אצלי ברכב רעשים של חיכוך ותיקתוקים מההגה בזמן שמסובבים אותו. מישהו מכיר את התקלה?

מה שמוזר שלאחותי גם יש רנו מגאן 2006 ולפני כחודשיים זה הופיע אצלה והיא נוסעת ככה עד עכשיו. זה נשמע כאילו משהו השתחרר בהגה.

האם זה בעיה מוכרת ברנו? מה אפשר לעשות בנידון?

:-) just smile
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

היום בבוקר כשהתנעתי את הרכב נדלקה המנורה של כריות האוויר, הלכתי ישר למוסך. אמרו לי באמת שנקע סליל כרית אוויר. והתיקון עולה קרוב ל2000 שקל.

אבל נאמר לי שאפשר להמשיך לנסוע ככה. מיהרתי אז שכחתי לשאול אם במצב כזה כרית האוויר של הנהג תפעל כרגיל בזמן תאונה?

מה אתם אומרים?

:-) just smile
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לקנות את יחידת הסליל במגרשים לפרוק. זה בא יחד עם מערכת ידיות המחוונים. עלה לי לפני מספר חודשים 400 ש"ח+200 ש"ח עבודה במוסך חשמלאות רכב. שים לב שאם אתה רוכש מפרוק, אתה לוקח סיכון מסויים, שכן לא ניתן לדעת אם הסליל תקין עד שלב ההרכבה .כמובן שאם החלק לא תקין יחזירו לך את הכסף, אך עדיין הפסדת את עבודת החשמלאי.

בכל אופן, לא לקנות חלק מרכב שהכרית בו פעלה, גם אם לא נגרם נזק לסליל, שכן במצב שבו הכרית נפתחת,נגרם נזק למגעים המחברים את הסליל לכרית האוויר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

היום בבוקר כשהתנעתי את הרכב נדלקה המנורה של כריות האוויר, הלכתי ישר למוסך. אמרו לי באמת שנקע סליל כרית אוויר. והתיקון עולה קרוב ל2000 שקל.

אבל נאמר לי שאפשר להמשיך לנסוע ככה. מיהרתי אז שכחתי לשאול אם במצב כזה כרית האוויר של הנהג תפעל כרגיל בזמן תאונה?

מה אתם אומרים?

אני אומחר ללכת למוסך אחר.

אצלי היתה אותה הבעייה וזה עלה בסביבות האלפייה (מוסך מורשה של קרסו אבל לא מרכזי). הוחלפה ידית אורות לחדשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...

אותה הבעיה גם כאן, מדובר במגאן 2 2004 K9K

ביררתי אם פירוקיות למיניהן ויש בנמצא אך ברכבים התורמים נפתחו כריות האוויר (מעדיף לא לקחת סיכון)

יש מישהו ש"במקרה הכינותי מראש"? :) או שיכול להכווין אותי למקום בו ניתן למצוא את החלק?

אודה מאוד על כל עזרה,

0544891604

ארטיום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...