Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי היום במשרד הרישוי כדי להפוך את הרכב לאספנות ולהקפיא את הרשיונות, מדאיג אותי הכיתוב שמופיע בעיגול ("מבוטל הפקדה") - אני רוצה להיות בטוח שלא ביטלו לי את הרישיון והורידו לי את הרכב לתמיד.

והערת אגב, הפתיע אותי משרד הרישוי בנתניה. אומנם היה בלאגן בתור, אבל מרגע שהגעתי לפקידה עברו בדיוק 20 שניות עד לסיום הטיפול.

IMG - Copy.jpg

פורסם

נראה תקין,אבל למה להפקיד רשיונות והלא רכב אספנות,

גם אם לא תעשה טסט מספר שנים,תוכל לגשת למשרד

הרישוי ולהוציא רשיון חדש בלי לשלם על השנים ללא טסט.

סתם עשית הליך מיותר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

האמת היא שזה בעיקר חוסר הניסיון שלי:

רציתי להעביר את הרכב לסטאטוס אספנות כדי להסדיר את הנושא, וכיון שתמיד קראתי שרשורים של "העברתי את הרכב לאספנות והקפאתי את הרישיונות", אז גם אני עשיתי את אותו התהליך, זה כל ההסבר 8)

פורסם

אתה הפקדת את הרשיון לא הקפאת, אין לי מושג מה הליך החזרת הרכב לכביש אבל אני הייתי מחזיר את המצב לקדמותו, לאספנות ובלי "להקפיא".

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אמרתי לפקידה שאני רוצה להקפיא את הרישיון, וזה מה שקיבלתי. אתה אומר שזה לא טוב?

עכשיו אני מבולבל לגמרי - אני תוהה אם לרוץ מחר שוב למשרד הרישוי ולנסות לבקש רישיון רגיל, בתקווה שהתהליך שעשיתי היום הפיך.

פורסם

סיפור חיי :lol:

ועכשיו למישור הפראקטי: מישהו יכול לומר בוודאות האם זה אומר שבטעות ביטלתי סופית את הרישיון, או שזו הפקדה שהיא הפיכה? האם אני צריך לא לישון בלילה ולרוץ מחר למשרד הרישוי, או שאני יכול לישון בשקט?

פורסם

כן ככה זה צריך להיות ושלא יבלבלו לך את המוח אתה יכול לישון בשקט דרך אגב גם לי יש מיני מיינור עם רשיונות מוקפאים וזה בדיוק כך מבוטל הפקדה יש שני אופציות האחת מבוטל הפקדה זה שהרכב מוקפא ואם יעברו שנתיים והרכב הוא לא רכב אספנות הינך חייב בבדיקה מעבדה מוסמכת שגם את זה עברתי וזה באמת סיוט מעבדה מוסמכת .

אופציה שנייה זה מבוטל פירוק שזה כבר אומר את הכול כאן זה מוריד את הרכב מהכביש .

בכל זמן שהוא במבוטל הפקדה אתה יכול לגשת למשרד הרישוי ולהפשיר את הרשיונות מהקפאה המשך יום טוב ואם אתה צריך משהו דבר איתי. ניב

פורסם

לא ביטלת שום דבר, תרגע!:-D כמו שאמרו מעלי- ככה ורק ככה נראה רישיון של רכב שמוקפא! אין במחשב של משרד הרישוי מושג "הפקדה"- מבחינתו כל רכב שהטסט לא בתוקף ולא בשימוש- מבוטל! בשביל זה יש הערה: "הפקדה". לו היית מוריד אותו מהכביש סופית- היה מופיע: "מבוטל-פרוק"! תאמין לי- יש לי כמה עשרות כאלה כבר נראה לי!:twisted: וגם כאלה שפורקו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הייתי חוזר למשרד הרישוי ומחזיר את הרכב לסטטוס אספנות רגיל. לא בגלל שיש לי נסיון עם הפקדה, אלא בגלל שיש לי נסיון עם מדינת ישראל.

כללים כאן משתנים, ומה שהיום זה ככה, מחר זה אחרת. לך תדע אם מחר/בעוד חודש/עשור לא יחליטו למשל שרכב עם רשיון מופקד מעל X שנים מורד אוטומטית לצמיתות מהכביש. סתם, ככה. למה להיות במצב בעייתי? רשיון אספנות לא מחייב אותך להעביר אותו טסט, ואפילו את האגרה לא צריך לשלם אם לא משתמשים בו.

לא עדיף?

נמרוד

פורסם
הייתי חוזר למשרד הרישוי ומחזיר את הרכב לסטטוס אספנות רגיל. לא בגלל שיש לי נסיון עם הפקדה, אלא בגלל שיש לי נסיון עם מדינת ישראל.

כללים כאן משתנים, ומה שהיום זה ככה, מחר זה אחרת. לך תדע אם מחר/בעוד חודש/עשור לא יחליטו למשל שרכב עם רשיון מופקד מעל X שנים מורד אוטומטית לצמיתות מהכביש. סתם, ככה. למה להיות במצב בעייתי? רשיון אספנות לא מחייב אותך להעביר אותו טסט, ואפילו את האגרה לא צריך לשלם אם לא משתמשים בו.

לא עדיף?

נמרוד

צודק זה מה שאני חושב גם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
רשיון מבוטל הוא בטופס כתום - ככה לפחות היה כשביטלתי רשיון.

רשיון שלא לנסיעה אלא למידע בלבד הוא כתום.

כל סוג של ביטול , הפקדה או פירוק , הוא מצב שאסור לנסוע עם הרכב.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...