Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה לעשות טיפול באיזור המרכז בלי לקחת משכנתא ?

tsk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני צריך לעשות טיפול 15000 לרכב, תכל'ס אני יכול לקנות חומרים ולעשות לבד אבל לא בא לי לשכב על הרצפה ולהתלכלך בשמן.

אני לא מבין למה המוסכים (ולא משנה איזה כרגע) צריכים לקחת על טיפול שכולל שמן ופילטר או שניים סכומים של 300 ש"ח ומעלה.

זה לא עבודה כזו מסובכת, זה לא לוקח כל כך הרבה זמן, זו לא איזושהי תקלה נסתרת שצריך מכשור מתקדם. בסך הכל להוריד שמן לתוך אוגר שמן, להבריג פילטר שמן ואולי לפתוח 4 ברגים ולהחליף פילטר אוויר.

מרגיז !!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שאני חושב שטיפול זה רק להחליף שמנים ופילטרים אלא גם בדיקות בסיסיות כמו בלמים וכו' אבל נלך עם הראש שלך:

ש"ע במוסך לרכב בנזין בערך 180 ש"ח לפני מע"מ ז"א בערך 210 ש"ח לתשלום,עלות שמן בינוני 60 ש"ח,פילטר בין 40ל-50 ש"ח וכבר הגענו קרוב ל-300 ש"ח.

אתה יכול להחליף שמן ופילטרים לבד אבל לדעתי בלי להרים רכב על ליפט,לבדוק לפחות בראיה מע' הגה וציריות,צנרת בלמים ודלק,מצבר(חיבורים ומים מזוקקים) והיכן שאני מבצע טיפולים גם לפרק 4 גלגלים ולבדוק מצב בלמים זה לא נקרא טיפול אלא רק החלפת שמנים ופילטרים,אבל,שוב,זו רק דעתי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה בא למסעדה - אתה יודע שהאוכל שאתה אוכל תכלס עולה אולי רבע ממה שאתה משלם כן? אתה יכול להכין בבית.

לקנות לבד בשר , רוטב , תבלינים , ירקות ולהתלכלך קצת ... אבל לא בא לך נכון? אתה משלם על הידע והניסיון של השף שהעלה את הרעיון למנה , על הטבח שמכין לך אותה , על הביטוח והמשכורות במקום , על חשמל , מים , ארנונה , שמירה וחס וחלילה שבעל הבית לא יכניס שקל בעצמו - כי הוא עושה את זה מתוך התחשבות בציבור כמובן.

תחשוב על המקבילים שלהם במוסך + העובדה שזה סה"כ כלי של טון שמוביל אותך יום יום ממקום למקום וכדאי שיהיה תקין ובטיחותי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך רגיל לוקח על העבודה בסביבות 150-200 ש"ח בטיפול מהסוג הזה.

מה רצית, שיקחו 50 ש"ח?

צריך לשלם לעובד, שכירות המקום, חשמל , מיסים מהרווחים ועוד...

מוסך זה לא מוסד צדקה, הוא צריך להרוויח, אחרת ייסגר בגלל ההפסדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ארוחות חינם ומחיר נמוך משמעותית עלול לרמוז בהתאם על רמת הביצוע ואיכות החומרים.

לשיקולך.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא רשמת את סוג הרכב ואיזור מגורים שלך.

לידיעתך, רק 4 ליטרים של שמן חצי סינטטי איכותי עולים כמו כל הטיפול הקטן שבלינק.

אני רק יכול לתאר לעצמי, איזה שמן ממלאים שם.

אתה מנסה לחסוך במקום הלא נכון, וזה עלול לעלות לך ביוקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבודו (פותח התרד') יועיל בבקשה לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני,בכללם, איך רושמים כותרת, ואיסור שימוש בסימני קריאה מרובים, ועוד, אז, תוכל לנסות שנית.

משכנתא זה כאן!

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...