Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט : תיקון שק למוט הילוכים -פולו 2003

The Corpse
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אחרי שהרבה זמן סבלתי את שק מוט ההילוכים המתפורר שהיה לי ברכב החלטתי שאני הולך לתקן את המצב. ביררתי אצל רפדים ,ולא הייתי מבסוט מההצעות מחיר שלהם, ביררתי בצ'מפיון כמה עולה חלק חדש, והבנתי שאין מצב שאני מוציא כזה סכום, אז החלטתי שאני הולך לבצע את העבודה לבד. עלות הכוללת של הפרוייקט-30 ש"ח. לפניכם התמונות , מה אתם אומרים?

לפני:

Photo0358.jpg

ואחרי:

CIMG1533.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוצאה מאוד יפה, אבל איפה התהליך עצמו כי כל מה שאני רואה זה לפני ואחרי.

תפרט :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער, על זה שאין תמונות של התהליך פשוט לא הספקתי לצלם. בכל מקרה הוא פשוט. פירקתי את הידית מהרכב ביחד עם השק. אחרי זה פירקתי את השק מהידית. (אלה דברים שמשתנים מרכב לרכב). אחרי זה הנחתי את השק על החומר וסימנתי את הצורה שלו.(השק מונח על הצד כמובן). אחרי זה גזרתי 2 חתיכות לפי הצורה שסימנתי. הנחתי את שתי החתיכות אחת מעל השניה כאשר הן הפוכות (כלומר החלק המבריק של הבד מצד אחד על החלק המברקי מצד שני). תפרתי באמצעות במחט . אחרי זה הפכתי את כל העסק הזה והתקנתי אותו במקום השק הישן והחזרתי את הכל לרכב.

לגבי החומר השתמשתי בסקי דק שמצעתי (הוא חייב להיות דק כדי שהחלק יתאים). בכל מקרה ב 30 ש"ח קניתי כמות מספיק גדולה להכנת בערך 20 שקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על ה DIY, למרות שאני חושב שאם היית עושה את זה מעור היה יוצא יותר יפה.

ואם כבר עור, אז כבר משהו כזה, ב50 ש"ח כולל משלוח :-)

http://cgi.ebay.co.uk/VW-POLO-MK4-4-IV-01-09-GEAR-GAITER-LEATHER-BLACK-NEW-/230565096199?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35aec02b07#ht_862wt_1139

שמתי כזה בגולף שהייתה לי, ויצא באמת כמו המקורי.

Kawasaki Versys !!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...