Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברכב יש לי סט של Dotech MKII 6.5. הסט כולל את הטוויטר - MT11.

הכל התחיל כשטוויטר אחד הפסיק לעבוד. התקשרתי למוראל כדי לשאול אם ניתן לשלוח אליהם לבדיקה על מנת לתקנו.

הבאתי להם את הטוויטר ואחרי משהו כמו שבוע קיבלתי שיחה בה נאמר לי כי הטוויטר שרוף וניתן להחליפו בחדש, בתשלום כמובן.

שמח ומאושר, הגעתי היום לקבל את הטוויטר החדש שלי. נתנו לי אותו והתברר לי שזה בכלל טוויטר של Tempo.

סירבתי לקחת אותו כי לדעתי ה-Tempo פחות איכותיים מה-Dotech ובנוסף, יהיה לי טוויטרים שונים משני הצדדים?

נאמר לי שלא בטוח שאפשר להשיג את הטוויטר שלי ואם כן זה יהיה יקר יותר. יחזרו אליי.

לשאלותי:

1. האם עשיתי נכון?

2. לחזור ולקחת את הטוויטר שהוצע לי?

3. המחיר שהוצא לי היה יפה מאוד ועמד על 35 שקלים. מהו מחיר סביר לטוויטר של Dotech MKII, כלומר ה-MT11?

תודה רבה.

Bimmer

פורסם

הMT11 כבר לא מיוצר יותר אלא הוא הוחלף בטוויטר יותר מוצלח ממנו - הMT12 שנגזר בעצם מהMT22 של הייבריד אוביישן.

MT12 לדעתי לא אמורים לעלות יותר מ350 שקלים (לדעתי) לזוג והשדרוג יהיה שווה את זה גם לעומת הטוויטר של הטמפו - הTW1 וגם לעומת הMT11

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סט של הייבריד אוביישן (MT22 כמו שציינת) יושב בבית ויעלה בקרוב לדלתות הקדמיות כשהסט הנ"ל יעבור לאחוריות.

המטרה שלי בעצם היא להשלים את הסט המדובר כדי שיהיה מאחור ולכן אני מחפש פתרון זול.

350 ש"ח, לצערי, לא בא בחשבון.

אשמח לתגובתך.

Bimmer

פורסם

תיקח את הTW1 שמוראל מציעים לך אבל תיקח שניים - תחליף את הMT11 הישן שנותר לך פעיל גם כן תמורת זוג טוויטרים TW1

עד כמה שהTW11 יותר מדוייק מהם, הוא לא בעל פירוט גדול בהרבה ואין לו הרבה יתרון על הTW1 מה גם שהTW11 ידועים במוליכים דקים ועדינים ובגלל זה גם כנראה נשרף לך אחד.

בהבנה שמדובר בסט אחורי - אין שום סיבה לאור הנסיבות שלך - שלא תלך על הTW1 של הטמפולס.

וב35 שקלים זה מאוד נחמד מצידם... פשוט תבקש החלפה ב70 שקלים לשניים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין גדול במוזיקה.

את הרכב קניתי עם סט של דוטק 2 והחלטתי לנסות ולהיכנס לתחום קצת.

סאבים אני לא אוהב אז החלטתי ששני סטים של קומפוננטים (אחד בדלתות הקדמיות והשני באחוריות) ישמע נחמד.

למה היית שם רק מידים מאחור?

Bimmer

פורסם

עם 2 סטים (בלי להחליש עם פדר את הסט האחורי) אתה תרגיש את עצמך יושב באמצע הבמה כאשר צלילים כאילו עוטפים אותך מסביב. עם סט קדמי בלבד הבמה תהיה מלפניך.

בסט 6.5 אינץ' סאב יכול להשלים את התדרים החסרים מתחת 60/80 הרץ. זה לא בהכרח בום-בום שאתה כנראה שמת ברכבים מסוימים.

פורסם

אני כן רוצה שהצליל יעטוף אותי זה הרעיון - מה גם שאני מתכנן להחליש את הסט האחורי אבל ממש קצת. כי בכל זאת אני אוהב את האפקט העוטף הזה.

בקשר לסאב, בנתיים זה לא ממש רלוונטי כי אין לי את התקציב בשבילו. אבל תודה, טוב לדעת שזה לא רק הבום-בום הזה כי אני לא סובל את זה.

Bimmer

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לשרשור,

ביום ראשון הקרוב אקבל את הזוג של ה-Tempo כשאני מוסר את הזוג של ה-MT11 ומוסיף 70 שקלים.

פתאם חשבתי על העובדה שהטוויטרים של טמפו יעבדו דרך הקרוסים של ה-MT11 - אשמח אם תגידו לי מה ההשלכות של זה.

הורס את הטוויטרים? את הקרוסים? או שאולי זה בכלל בסדר גמור ולא אמור להפריע לי?

תודה.

Bimmer

פורסם

כל קרוס עדיף על פני הקרוס המקורי של הטמפו, ממנו אפשר רק לעלות.

לא תהיה שום בעייה עם הקרוס של הדוטק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה :)

ב-31 לחודש אני עושה את המבחן המקולל הזה ואז סוף סוף אוכל להתחיל לעבוד על הפרויקט הקטן הזה שלי. צפו פגיעה :-P

Bimmer

• תוכן חדש...