Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שני אמר שלהעלאת המס על הדלק יש גם "ערך סביבתי" והתכוון לכך שהעלאת המס אמורה לגרום לישראלים להעדיף תחבורה ציבורית על פני נסיעה ברכב פרטי. עם זאת, הוא כלל לא התייחס לרמה הירודה ולחוסר הזמינות של התחבורה הציבורית בישראל.

ראוי להזכיר למר שני כי עקב עליית מחירי הדלק, יועלו מחירי התחבורה הציבורית.

חוששני ששני אינו משתמש בתחבורה הציבורית, ולכן נעלם זאת מפניו.

ראוי גם להזכיר

(שאיננה הבטחת בחירות), מלפני שנתיים.
פורסם
בראשיתו של דבר, האזרחים, בעצם בחירתם בממשלה קפיטליסטית, הם אלה שבמו-ידיהם הביאו על עצמם את מצב הביש שבו הם נמצאים כעת.

וכמו שאומר שלום חנוך: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".

אז מה אתה מציע ?

יש לך באמת אלטרנטיבה?

אם הציפור הלבנה לא היתה עקשנית סתם והיתה מוקמת ממשלת אחדות כמו שכולם רצו אז ההשפעה של החרדים היתה יורדת כי הם לא היו בקואליציה. (בשורה התחתונה הממשלה הזו בעלת עמדות דומות לקדימה, קדימה אפילו ימנית ממנה בכמה אספקטים)

בעיה נוספת היא אחוזי ההצבעה המטורפים בקרב הציבור החרדי מול אחוזי הצבעה יחסית נמוכים בשאר הציבור מה שהופך ציבור קטן לבעל הרבה מנדטים ביחס לגודל שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממש לא, יש הרבה אנשים עניים שחיים הרבה פחות טוב מהחרדים כי הם לא מוגדרים כחרדים ולכן לא מקבלים כסף על כלום כמוהם

פורסם
כלומר בחרנו לחיות במדינה משגשגת, פורחת ומתקדמת? ביבי אדם נהדר. בחירות הבאות הוא מקבל את קולי פעם נוספת.

מאוחר מדי להגיד "אמרתי לכם"?

מעצבן לגור במדינה שבה גם אדם קמצן (אני) עם הכנסות של 7000 ברוטו ש"ח מתקשה להתקיים בה.

אני לא יודע איך אני שורד את 10 הימים הקרובים עד שכרטיס האשראי שלי יורד, ואני נתפס בעיני אנשים כמישהו שיודע לשמור על הכיס שלו טוב מאוד.

אני חזרתי לארץ לפני 7 שנים ו11 חודשים.

השחיקה של המשכורת שלי בשנים האלו הייתה אסטרונומית. אז יכולתי להתמודד עם שכר מינימום אבל כיום אי אפשר לחיות עם כפול מזה (כן, נכון שיצאתי לפני כמה חודשים שוב מהבית של ההורים ואני משקיע בבניית דירה כמו שצריך, אבל עדיין!).

החודש הייתי צריך לבחור בין אוכל לבלמים חדשים לאוטו. אני מקווה שעם הגשם הזה אני לא אהרוג את עצמי או משהו.

פורסם

העיקר דנקנר קיבל הנחה כיוון שמנהל המפעל שלו מכיר ח"כים בעלי השפעה.

כל הלוביסטים האלו משחקים לנו בכסף על מנת שיהיה להם עוד כמה מיליארדים על אלו שכבר יש להם.

הרי תמיד הם ירצו עוד, וזה בסופו של דבר בא ע"ח האזרח הקטן, אנחנו.

בסופו של דבר על בעלי ההחלטה העניין לא משפיע, כיוון שאת רכביהם בין כה וכה אנחנו מממנים.

פורסם
חיים שני - מנכ"ל משרד האוצר דיבר על שיקולי הגירעון התקציבי העומד בפני משרד האוצר ועל החשיבות בעמידה ביעדי הגירעון. "את הפער שנוצר אנחנו צריכים לסגור במסים חדשים", אמר שני וייצג בכך את השורה התחתונה בהחלטת האוצר להעלות את המסים העקיפים - ובכללם את המסים על הדלק.

שני אמר שלהעלאת המס על הדלק יש גם "ערך סביבתי" והתכוון לכך שהעלאת המס אמורה לגרום לישראלים להעדיף תחבורה ציבורית על פני נסיעה ברכב פרטי. עם זאת, הוא כלל לא התייחס לרמה הירודה ולחוסר הזמינות של התחבורה הציבורית בישראל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000613073

סוף סוף יצא המרצע מן השק.

העם ישלם את הגרעון של הממשלה.

שלום אייל

בוא נשאל אחרת ,אם הציבורית כן תהפוך ליעילה ממחר (תאורטית) ,לפי דעתך יחול שינוי דרסטי בהרגלי האוכלוסייה ?

פורסם
מאוחר מדי להגיד "אמרתי לכם"?

מעצבן לגור במדינה שבה גם אדם קמצן (אני) עם הכנסות של 7000 ברוטו ש"ח מתקשה להתקיים בה.

אני לא יודע איך אני שורד את 10 הימים הקרובים עד שכרטיס האשראי שלי יורד, ואני נתפס בעיני אנשים כמישהו שיודע לשמור על הכיס שלו טוב מאוד.

אני חזרתי לארץ לפני 7 שנים ו11 חודשים.

השחיקה של המשכורת שלי בשנים האלו הייתה אסטרונומית. אז יכולתי להתמודד עם שכר מינימום אבל כיום אי אפשר לחיות עם כפול מזה (כן, נכון שיצאתי לפני כמה חודשים שוב מהבית של ההורים ואני משקיע בבניית דירה כמו שצריך, אבל עדיין!).

החודש הייתי צריך לבחור בין אוכל לבלמים חדשים לאוטו. אני מקווה שעם הגשם הזה אני לא אהרוג את עצמי או משהו.

זה גם מה שאני מרוויח +-, אני לא יוצא בכלל, אולי פעם בחודש ונוסע באוטו אולי פעם בשבוע ולא יוצא לי לחסוך יותר מאלפיים ש"ח בחודש. כל השאר זה הוצאות על דירה וחשבונות וכדומה. לחסוך לדירה או משהו בסגנון יקח מאה שנה או אם אני אחזור לגור עם ההורים.:evil:

פורסם

העניין הוא שנמאס שכל פעם שחסר להם איזה סכום בתקציב, הם ישר מוצאים איזה

סעיף בפרה החולבת ומעלים אותו, והכי מעצבן זה התירוצים שלהם.

מס ירוק, הקטנת מס' הרכבים, וכל מיני שטויות שאין להן יסוד.

אם מחר חצי מהרכבים יפסיקו לנסוע, הם יכנסו ללחץ, כי הפרה כבר לא נותנת חלב.

פורסם

הכי מעצבן זה התירוצים העלובים שלהם..

איך מגיעים למצב של חוסר בתקציב המדינה?

פשוט מאוד - כש400,000 ש"ח מתקציב מסוים (דוגמה אמיתית מהעיר שלי) מוקנים לצביעת פסי מדרכה בקטע כביש באורך 10 מטר זה מה שקורה.

כשיש עשרות אלפי עובדי מדינה שעובדים שעתיים ביום ועושים 5-6 אלף ואפשר להעיף לפחות חצי מהם זה מה שקורה.

כשיש נטל כלכלי עצום בדמות אוכלוסייה פרזיטית על החברה העובדת זה מה שקורה...

הכל קומבינות מארץ הקומבינות...

פורסם
לפי כל המדדים ישראל מתקדמת.

אנחנו מאוד מתקדמים, במיוחד בפנסיה לקשישים שהיא ברמה של מקסיקו. אבל כאשר מגיעים למחירי הדלק, פתאום מקום שלישי בעולם.

איך לקחת כסף - ישראל מדינה מאוד מתקדמת, איך לא לתת כסף בזה ישראל מדינה הכי מתקדמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בבקשה

מקום 15 בעולם, גבוה מספיק?

שנזכיר גם שמהשנה אנחנו חברים גם ב OECD

שנזכיר שישראל נחשבת למדינה המפותחת ששרדה בצורה הטובה ביותר את המשבר הכלכלי של 2008, בעיקר בגלל ניהול כלכלי נכון?

יש לנו מין הרגל כזה של להסתכל תמיד על הרע ולא לראות לאן הגענו

מזכיר לי קצת טור של יאיר לפיד מראש השנה האחרון

בכיף שאתה זורק כמה סקרים לפה וקורא לזה מדע. אז הנה נראה עוד כמה:

מקום 67#

http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Planet_Index

מקום 58#

http://en.wikipedia.org/wiki/Satisfaction_with_Life_Index

מקום 30#

http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_Perceptions_Index

חשבתי שנדבר פה קצת יותר על עובדות של "מה שביבי עשה" ו-"איך זה קידם אותנו". האם המדיניות של נגיד בנק ישראל היא ההחלטה של ביבי?

אז בתור עובד הייטק שממן לא מעט פרזיטים/בנקים שמנים, אני יכול להגיד לך איך אני רואה את זה:

- המיסים עולים

- המשכורות דומות

- השחיתות בממשלה חוגגת

- ישראל עדיין חברה בה כמות בלתי מבוטלת של האוכלוסיה לא תורמת להכנסותיה אבל דורשת כספים ומשיגה עוד במרמה

אז על פי מה שאני מבין, העשירים ממשיכים להתעשר, העניים מנסים לשרוד, מעמד הביניים (אני) מאכיל פה את כל הטפילים אבל העיקר שלעם ישראל יש זכרון קצר כשזה מגיע לבחירות! שנדבר גם על ההצלחות הכבירות של ביבי בזירה הפוליטית? שנדבר על לקיחת אחריות של ממשלת נתניהו? (שריפה בכרמל, מישהו?) שנדבר על גירוז הגלגלים החרדיים? על הגזענות?

אתה צודק, בהחלט התקדמנו - ברוורס!

פורסם

וחשבתי שאני עוד פסימי ...

מספר התלונות שלי :

1. המנהיגים שלנו אידיוטים .

2. המדינה הפריטה בשנים האחרונות את בזק , ח"ח , רשות המים ( לתאגידי המים ) , אבטחה מופרטת , רכבת מופרטת ..

- משמע שעל כל דבר מופרט אנחנו משלמים כמעט כפול .

3. הפרטה של דבר מצליח כלכלית כמוהו כמכירת הציבור למעשה .. הרי הכסף המופסד חייב להכנס מהיכנשהוא .

4.לא יודע אם אני אעזוב את המדינה , אבל המצב בקנטים . עברו כולה שנתיים מאז השחרור שלי ואני כבר מיואש ( ואני לא משלם את כל המיסים !! )

5. זה לא פוליטי ---> ביבי טיפש .

פורסם

הבעיה היא שאנחנו אוהבים לדבר, אבל כשמגיע יום הבחירות על מה אנחנו חושבים? על בטחון.

עכשיו בינינו, בחירות הבאות אני אבחר אפילו במר"צ (בבחירות האלה הצבעתי ישראל ביתנו) או לכל מפלגה

אשר תחרוט על דגלה את המצע החברתי הטוב ביותר. (יאיר לפיד?)

מעוורים אותנו כל הזמן עם בטחון המדינה, המדינה תסתדר עם מטוס אחד פחות, עדיף ממשלה חברתית, ימנית או שמאלנית? זה כבר ממש לא מעניין אותי, אני רק רוצה שהמחשבות על ירידה מהארץ לא יעלו בכל פעם שאני נכנס לYNET או צופה בחדשות!

מי שמציע לשים פתק לבן או לא להצביע בכלל, טעות גדולה!

שיעור ההצבעה של החרדים גבוה מאוד, ע"י אי הצבעה אנחנו במו ידינו דוחפים מפלגות שמייצגות ציבור פרזיטי שאינו תורם למדינה ושגוזל את כספי משלמי המיסים.

שננו את הסיסמא הבאה: רוצים בטחון! כלכלי.

פורסם
שנזכיר שישראל נחשבת למדינה המפותחת ששרדה בצורה הטובה ביותר את המשבר הכלכלי של 2008, בעיקר בגלל ניהול כלכלי נכון?

אתה שמעת על איזה אחד שקוראים לו סטנלי פישר? יש לא מעט שטוענים שדווקא הוא האחראי האמיתי לזה. אני לא רוצה לחשוב היכן המשק שלנו היו בלעדיו.

אז מה אתה מציע ?

יש לך באמת אלטרנטיבה?

אם הציפור הלבנה לא היתה עקשנית סתם והיתה מוקמת ממשלת אחדות כמו שכולם רצו אז ההשפעה של החרדים היתה יורדת כי הם לא היו בקואליציה. (בשורה התחתונה הממשלה הזו בעלת עמדות דומות לקדימה, קדימה אפילו ימנית ממנה בכמה אספקטים)

בעיה נוספת היא אחוזי ההצבעה המטורפים בקרב הציבור החרדי מול אחוזי הצבעה יחסית נמוכים בשאר הציבור מה שהופך ציבור קטן לבעל הרבה מנדטים ביחס לגודל שלו.

לא הצבעתי לקדימה וגם לא לליכוד. בעוונותיי, הלכתי דווקא לתואם ביבי מהצד השני, זה שמכהן היום בתור שר הבטחון. כדי לא להיכנס לפוליטיקה מעבר למה שכבר נכנסנו, אחסוך את דעתי עליו ממך, אך רק אציין שאני מאוד לא גאה בבחירה שעשיתי.

בכיף שאתה זורק כמה סקרים לפה וקורא לזה מדע. אז הנה נראה עוד כמה:

מקום 67#

http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Planet_Index

מקום 58#

http://en.wikipedia.org/wiki/Satisfaction_with_Life_Index

מקום 30#

http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_Perceptions_Index

חשבתי שנדבר פה קצת יותר על עובדות של "מה שביבי עשה" ו-"איך זה קידם אותנו". האם המדיניות של נגיד בנק ישראל היא ההחלטה של ביבי?

אז בתור עובד הייטק שממן לא מעט פרזיטים/בנקים שמנים, אני יכול להגיד לך איך אני רואה את זה:

- המיסים עולים

- המשכורות דומות

- השחיתות בממשלה חוגגת

- ישראל עדיין חברה בה כמות בלתי מבוטלת של האוכלוסיה לא תורמת להכנסותיה אבל דורשת כספים ומשיגה עוד במרמה

אז על פי מה שאני מבין, העשירים ממשיכים להתעשר, העניים מנסים לשרוד, מעמד הביניים (אני) מאכיל פה את כל הטפילים אבל העיקר שלעם ישראל יש זכרון קצר כשזה מגיע לבחירות! שנדבר גם על ההצלחות הכבירות של ביבי בזירה הפוליטית? שנדבר על לקיחת אחריות של ממשלת נתניהו? (שריפה בכרמל, מישהו?) שנדבר על גירוז הגלגלים החרדיים? על הגזענות?

אתה צודק, בהחלט התקדמנו - ברוורס!

1+

הבעיה היא שאנחנו אוהבים לדבר, אבל כשמגיע יום הבחירות על מה אנחנו חושבים? על בטחון.

עכשיו בינינו, בחירות הבאות אני אבחר אפילו במר"צ (בבחירות האלה הצבעתי ישראל ביתנו) או לכל מפלגה

אשר תחרוט על דגלה את המצע החברתי הטוב ביותר. (יאיר לפיד?)

מעוורים אותנו כל הזמן עם בטחון המדינה, המדינה תסתדר עם מטוס אחד פחות, עדיף ממשלה חברתית, ימנית או שמאלנית? זה כבר ממש לא מעניין אותי, אני רק רוצה שהמחשבות על ירידה מהארץ לא יעלו בכל פעם שאני נכנס לYNET או צופה בחדשות!

מי שמציע לשים פתק לבן או לא להצביע בכלל, טעות גדולה!

שיעור ההצבעה של החרדים גבוה מאוד, ע"י אי הצבעה אנחנו במו ידינו דוחפים מפלגות שמייצגות ציבור פרזיטי שאינו תורם למדינה ושגוזל את כספי משלמי המיסים.

שננו את הסיסמא הבאה: רוצים בטחון! כלכלי.

1,000,000+

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...