Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו שמכיר את הרכב רנו מגאן של שנת 2001-2003 המחיר שלה נע בסכום שיש לי...

אוטומט...

איך התחזוקה שלה?

דלק תקלות וכו'..?

פורסם

מה הדרישות שלך לרכב? יש לך אופציות נוספות שאתה שוקל? מגאן יחסית רכב בטיחותי עם צריכת דלק ממוצעת לקטגורייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה הדרישות שלך לרכב? יש לך אופציות נוספות שאתה שוקל? מגאן יחסית רכב בטיחותי עם צריכת דלק ממוצעת לקטגורייה.

הרכב נועד לנהג חדש

אין דרישות יותר מידי מיוחדות חוץ מזה כמובן שיהיה כמה שפחות במוסך

וצריכת דלק זולה...

איך אני יודע לא להתעסק עם נוכלים? ועם כמה קילומטראז בערך להביא את הרכב

או אולי פיאט פונטו ספייס מה יותר טוב?

פורסם

אם אתה נעול על אוטומט כבעלים לשעבר של צרפתיה, ממליץ לך להתרחק כמו מאש, אבל אם אתה מוכן לנהוג על ידנית לא תצטער לרגע (במידה ותמצא אקזמפל שמור).

המלצתי אליך אם אין לך צורך ברכב "סדאן" חפש לך אחת 5/3 דלתות, היא תהיה חסכונית יותר בדלק, ונוחה יותר לחניות.

פרט קצת יותר מה אתה מחפש מרכב, כי הפירוט שלך כללי מדי.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני ממליץ קצת להתגמש בתקציב לכיוון 28~30, אפשר לקנות YRV. רכב קטן, חמוד, אמין וחסכוני, מנוע 1300 של יאריס. המנוע יחסית חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחזיק ברנו מגאן ידנית 2001

אני ממש ממש אוהב את האוטו אבל אני אשתף אותך כמה מכלולים ברכב החלפתי ותחליט .

בשנה וחצי שהרכב אצלי החלפתי תושבת 1 של המנוע לאחר הקנייה ודיסקים לבלמים הקדמים .

במהלך השנה הראשונה גיליתי שהקלאטש גמור (תזהה את זה לפי הקושי בלחיצה עליו ), חלון חשמל .

ולאחרונה נשבר לי המנוף כדי להכניס לרוורס .

זהו חוץ מזה הוחלף מצבר, פעמיים שמן מנוע , פילטר אוויר , צמיגים , פלאגים ניראה לי שזה .

לאחר שהיה בחזקתי גם רובר 200 וגם פורד פיאסטה 2002 (של אחי אבל הייתה אצלי זמן רב ואני מכיר היטב את ההיסטורית תקלות שלה) אני חושב שהרנו בנתיים אמינה משתיהם והצריכה דלק שלה למרות מנוע יותר גדול הרבה יותר טוב .

אני מגיע בין 1\15 ל 1\16 קילומטר לליטר .

והכי חשוב רמת האבזור ברכב מעולה . 4 חלונות חשמל , מחשב דרך , מראות חשמליות , משענת יד לנוסעים מאחור ותאורה אישית לכל נוסע . זה בערך מה שיש במאזדה 6 רק בלי הבקרת אקלים .

שיהיה בהצלחה .

הכי חשוב זה לא משנה על איזה רכב תתמקד תקח את הזמן לחפש ואל תקנה בצורה אימפולסיבית .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...