Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה פעם ראשונה בחיים שלי היום..

אני נסעתי בנתיב ישר, ואוטובוס יצא מהחנייה..הוא בא להשתלב בנתיב,לא הסתכל במראות ואני כולי מצפצף לו..אני ממשיך לנסוע בנתיב שלי בתקווה שהוא ישים לב אלי..

זה לא קורה, הנתיב התחיל לקטון ולקטון..ואז האצתי כדי להכנס מהר לנתיב שהאוטובוס לא יעלה עלי..

האוטובוס פגע בי מהצד! שמעו בום לא נורמלי..אני כולי בפחדים נסעתי מהר ברחתי משם..לצערי יכול להיות שטעיתי ..

עכשיו כל האוטו מהצד הימני כל הפח התעקם..יש סיכוי לתביעה? למרות שלא עצרתי שם לקחת פרטים?

מה לעשות? אני ממש בפחדים..בבקשה תעזרו לי!

פורסם

יכול להיות? יכול להיות?!

לא רק שעברת על החוק, התאונה גם נגרמה באשמה לא מועטה מצדך.

במקום לחשוב על תביעה, תקווה שלא יעצרו אותך על פגע וברח.

והתגובה הזאת יותר מתונה ממה שהיא צריכה להיות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אוקי אחי אני מבין אותך שיצאתי דפוק שברחתי..

אבל איך אני אשם בתאונה? מי שיוצא מחנייה צריך להסתכל במראות, תסכים איתי?

פורסם

כל זה לא משנה עכשיו,

הנהג יגיד שפגעו בו וברחו, אגד תגיש תלונה למשטרה בשביל הכיסוי הביטוחי, ואם יתפסו אותך אתה תאכל חרא דרך קש.

וכל ההסברים הוונילים שלך...

דבר עם בעל הרכב ותיידע אותו

פורסם
אהלן חבר'ה , בקרוב אני עומד לרכוש רכב חדש.

התקציב שלי הוא 150,000 - 170,000 ש"ח .

אני חושב לקנות את השברולט מאליבו, מה אתם אומרים עלייה? שווה את המחיר? איך היא בהשוואה למתחרות שלה?

אם יש לכם אוטו אחר במחיר להציע לי אז תציעו, חשוב שיהיה גדול ומרווח ומאובזר טוב.

--------------------------------------------------------------------------

לגבי יד שנייה, אם אני מתפשר והולך על יד שנייה..מה יש במחיר הזה טוב? מינימום שנת 2009 ובלי הרבה קילומטרז'.

תודה לעוזרים ! :)

לך לעו"ד עם בן משפחה עכשיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אוקי אחי אני מבין אותך שיצאתי דפוק שברחתי..

אבל איך אני אשם בתאונה? מי שיוצא מחנייה צריך להסתכל במראות, תסכים איתי?

לא אמרתי שזאת אשמתך אמרתי שיש לך אשמה חלקית והיא לא מעוטה. אם רכב לא נתן לך זכות קידמה, כמו במצב הנ"ל, אז זאת אשמתו. אבל אם אתה לא בלמת כי חשבת שפתאום הוא כן יתן לך זכות קידמה, אז זאת גם אשמתך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לא אמרתי שזאת אשמתך אמרתי שיש לך אשמה חלקית והיא לא מעוטה. אם רכב לא נתן לך זכות קידמה, כמו במצב הנ"ל, אז זאת אשמתו. אבל אם אתה לא בלמת כי חשבת שפתאום הוא כן יתן לך זכות קידמה, אז זאת גם אשמתך.

ממש לא בהכרח שיש לו אשמה כלשהי. הוא ניסה לחמוק מהמכה ולא הצליח, אם היה בולם גם היה אולי נכנס בו האוטובוס.

וכולנו יודעים איך אוטובוסים יוצאים מהתחנה שלהם. נכון לא כולם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קרה לאישתי מקרה דומה, רק בהפוך, היא נאלצה לדלוק אחרי נהג האוטובוס שהמשיך בנסיעה לאחר הפגיעה. בבית המשפט הגיע הנהג בליווי עו"ד, אישתי בליווי עורכת דין של חברת הביטוח, לא תאמינו, השופט הוציא את נהג האוטובוס זכאי מהעדר הוכחות. לדעת השופט, עו"ד של חברת הביטוח היתה צריכה להביא תמונות מהצומת, דבר שלא נעשה. עכשיו נהג האטובוס הזה וחבריו ממשיכים להתפרע בסיוע בית המשפט. צדק מי שאמר שיש שופטים שמפחדים לפסוק נגד המדינה וגופים ציבוריים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
ממש לא בהכרח שיש לו אשמה כלשהי. הוא ניסה לחמוק מהמכה ולא הצליח, אם היה בולם גם היה אולי נכנס בו האוטובוס.

וכולנו יודעים איך אוטובוסים יוצאים מהתחנה שלהם. נכון לא כולם.

לפי מה שהוא כתב...

הוא בא להשתלב בנתיב,לא הסתכל במראות ואני כולי מצפצף לו..אני ממשיך לנסוע בנתיב שלי בתקווה שהוא ישים לב אלי..

זה לא קורה, הנתיב התחיל לקטון ולקטון..ואז האצתי כדי להכנס מהר לנתיב שהאוטובוס לא יעלה עלי..

הוא יכל לבלום בקלות. בכלל לפי מה שקראתי הוא יכל אפילו רק להאט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עכשיו כל האוטו מהצד הימני כל הפח התעקם..יש סיכוי לתביעה? למרות שלא עצרתי שם לקחת פרטים?

מה לעשות? אני ממש בפחדים..בבקשה תעזרו לי!

לגשת לתחנת משטרה ולדווח על התאונה.

אני משערת שאין נפגעים בנפש, אבל זה עדיין לא פוטר אותך מלקחת אחריות ולדווח על שהתרחש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליצור קשר עם משרדי אגד לספר להם מה קרה, ואני בטוח שגם הנהג עצמו דיווח על המיקרה הרי הוא יחזור לתחנה וישאלו אותו תגיד מה קרה לאוטובוס שעולה כמה מיליונים מה הוא יגיד ?

שאתה מדבר עם אגד תנסה למצוא תירוץ טוב למה ברחתה ולא נשארתה להחליף פרטים

פורסם
לגשת לתחנת משטרה ולדווח על התאונה.

אני משערת שאין נפגעים בנפש, אבל זה עדיין לא פוטר אותך מלקחת אחריות ולדווח על שהתרחש.

לדעתי זה יהיה צעד מטופש אם כי הדבר הנכון לעשות מבחינה חוקית ומוסרית. המשטרה לא תחפש נהג שנמלט מזירת תאונה אם היה נזק בלבד. וכל מי שאי פעם נכנסו לו ברכב כשהוא חנה יעיד על כך. לעומת זאת אם הוא "יסגיר" את עצמו אולי יחליטו להיכנס בו ברוח התקופה. כמובן שזה לא רלוונטי אם מישהו הספיק לרשום את המספר...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הנזק לאוטובוס יכול להיות שריטה בטמבון.

האשמה היא של נהג האוטובוס ברובה הגדול אם לא כולה.

לכן יש לפנות לאגד דרך עו"ד ולטפל בזה כדי שהמקרה לא יהפוך לתאונת פגע וברח של הבחור הצעיר.

ויפה דקה אחת קודם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לדעתי זה יהיה צעד מטופש אם כי הדבר הנכון לעשות מבחינה חוקית ומוסרית. המשטרה לא תחפש נהג שנמלט מזירת תאונה אם היה נזק בלבד. וכל מי שאי פעם נכנסו לו ברכב כשהוא חנה יעיד על כך. לעומת זאת אם הוא "יסגיר" את עצמו אולי יחליטו להיכנס בו ברוח התקופה. כמובן שזה לא רלוונטי אם מישהו הספיק לרשום את המספר...

מטופש?

הוא נוהג ברכב, וצריך לדעת שתאונות קורות ומתרחשות כל הזמן, אם היום הוא יברח מאחריות, מחר (חס וחלילה) הוא לא יפגע ברכב הוא יפגע בהולך רגל במעבר חציה ויברח ואז מה?

בנוסף יכל להיות שנהג האוטובוס/עד ראיה רשם את מספר הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקשיבו כולם..

דבר ראשון לאוטובוס לא נגרם שום נזק..

דבר שני - צודקים שעשיתי טעות איומה שהמשכתי לנסוע, באמת שאני את השיעור שלי לחיים למדתי.

דיברתי עם המוסך שלי..כל הסיפור יעלה לי בסביבות ה400-500 ש"ח למזלי.

אני לא הולך לטבוע אף אחד בכל מקרה.. מדובר פה על רנו אקספרס שנת 94 . המכה מהאוטובוס היא בערך בגודל של מסך טלויזיה אגב..זה לא שהאוטו הלך טוטלוס..

ולזה שפרסם על המאליבו :

היא מיועדת לאבא שלי, כתבתי בשמו.

• תוכן חדש...