Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יום שישי בערב נהגתי לביתי ומישהו נכנס בי.

הכביש הוא כביש דו סיטרי עם שטח הפרדה באמצע וכך נוצר מצב שלכל צד יש נתיב אחד. הכביש בסיומו מתפצל לשני נתיבים (ממש כמה מטרים לפני הצומת המרומזר). היה נהג מלפני שלקח את הנתיב הימני ואני לקחתי את השמאלי (היה אור ירוק. זה גם הזמן לציין שהנתיב הימני מיועד לפניה ימינה וישר בלבד והנתיב השמאלי מיועד ישר ולפנייה שמאלה. כמו כן אין איסור על ביצוע פניית פרסה).

אז כמו שאמרתי אני בנתיב השמאלי מתכנן לנסוע ישר ואז, ברגע שאני חולף לידו, אני מרגיש מכה חזקה בצד הרכב. הוא נכנס בי.

לטענתו הוא רצה לבצע פניית פרסה ומותר לו (להזכירכם שהנתיב השמאלי מיועד גם לנסיעה ישר) והוא צודק (זו טענתו, לא יודע עד כמה זה נכון).

הנזק לרכב שלי (של אבא) הוא כנף ימנית הלכה, ג'אנט עקום, פגוש חצי בחוץ (החצי הימני) ועוד כמה דברים.

הנזק לרכב שלו: מראה שמאלית עפה החוצה ג'אנט מעט עקום, פנצ'ר ומעיכה קלה בדלת+ כנף שמאלית.

השאלה שלי היא מי אשם וכיצד עליי לנהוג כעת?(לי ברור שהוא אבל השאלה מה אומר החוק לגבי צד ימין של אוטו ומה שהוא עשה)

היום אני נוסע לתחנת משטרה (הגיעה במקרה למקום כמה שניות לאחר התאונה ניידת שבדקה שהכל בסדר והזיזו את רכבינו מאמצע הצומת לצד בכדי לא להפריע) ואתמול אני ואבי כבר היינו בבית חולים כי לא הרגשנו טוב (הוא ישב לצידי בעוד שאימי וחברה שלי ישבו מאחור).

המשך יום נעים לכולם.

פורסם

רצוי כאשר אתה מתאר את נזקי הרכבים לציין למשל כנף קדמית או אחורית

לפי תיאורך ברור כי הנהג השני אשם.

הוא היה במסלול ימני שבו לדבריך מסומן ימינה וישר .

לכן הוא לא רשאי לעשות פניה שמאלה ובוודאי שלא פנית פרסה , אפילו אם היא מותרת בצומת.

ואילו אתה היית במסלול שמאל שהתיר לך לנסוע ישר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

- פניית פרסה

(א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיוון הנגדי (להלן – פניית פרסה) אלא בנסיבות שאין בהן

הפרעה לתנועה או סיכון לעוברי דרך, ולא יפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום

שרכבו אינו נראה לעיני נוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

(ב) בכפוף לאמור בתקנת משנה (א), מותר לפנות פניית פרסה לשמאל מנתיב לפניה שמאלה ומכל נתיב אחר

שלא הוצב בו תמרור או סימון האוסר פניית פרסה.

על פי תיאורך, פניית פרסה בוצעה מנתיב בו מותרת הנסיעה ישר (לפי הסימון על הכביש). לפיכך הרכב שפגע בך ביצע פנייה אסורה.

בהנחה שיש לך ביטוח וכך גם לרכב השני, אתה צריך לדווח לחברת הביטוח שלך על התאונה והיא תתבע את חברת הביטוח של הנהג הפוגע.

פורסם

תודה למגיבים.

ישה, אתה צודק הנפגעת היתה כנף ימין קדמית (ברכבי).

הכל הועבר לביטוח. כעת הוא טוען שהוא רצה לבצע פרסה ואני עקפתי אותו משמאל. העניין הוא שאני הייתי במסלול שלי (כמתואר מקודם) ועל מנת להיות בנתיב הניגדי (זה שהוא רצה לפרסס אליו) הייתי צריך לעבור את שטח ההפרדה הבנוי.

בכל אופן, שוב תודה למגיבים!

פורסם
הכל הועבר לביטוח. כעת הוא טוען שהוא רצה לבצע פרסה ואני עקפתי אותו משמאל.

איזה טיעון הזוי. אם הוא באמת רצה לבצע פרסה, הוא היה צריך להיות מאחוריך או מלפניך, ולא נתיב אחד מימינך (אני עוד לא נתקלתי במצב כזה בו זה בכלל מתאפשר או עולה על הדעת). הוא לא טרח להשתלב כמו בנאדם (גם אם רק רצה לנסוע ישר), ונכנס בך מימין. אלא אם כן יש לו הוכחה שבעת הפגיעה אתה היית על שטח ההפרדה (אני משער שהוא לא בנוי) ולא בנתיב השמאלי.

פורסם

עזוב רגע את הצד השני של הכביש.

שניכם על אותו כיוון נסיעה, שני נתיבים לאותו כיוון, הוא בימני, אתה בשמאלי ושניכם נוסעים ישר (לא משנה לאן פונים כרגע ברמזור)

הוא זה שרצה לעשות פרסה? מהנתיב הימני?

ועכשיו הוא אשים אותך? במה מאשים בדיוק? בזה שנסעת ישר? בזה שנסעת שמאלה?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כדי שהנהג השני יצדק בטיעוניו עליו היה להיות במסלול השמאלי, ( זה המסלול היחידי בצומת ממנו אפשר לפנות שמאלה / פנית פרסה ) ואתה להידחף בינו לבין שטח ההפרדה הבנוי. קצת הזוי.

טיעוניך נשמעים יותר הגיוניים, וברור שלך היה עדיף במקרה כזה לא לעקוף אותו משמאל כאשר אתה יכול לעקוף אותו מימין ולתת לו לפנות שמאלה כרצונו,

לכן אני מקווה כי חברת הביטוח של הנהג השני אכן תיאות לשלם לך את הנזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שטח ההפרדה הוא בגובה של מדרכה ויש גדר באמצעו. ככה שאם רציתי לעקוף אותו הייתי צריך לעשות זאת או עם ג'יפ ולהוריד את הגדר או להוריד לעצמי את כל הפגוש מצד שמאל בניסיון לעלות על שטח ההפרדה.

כרגע חברת הביטוח שלו טוענת שאנחנו נשלם את כל הנזקים (גם שלנו וגם שלו). מצד שני הם עוד לא ראו את התמונות ממקום התאונה (אלו שחברת הביטוח שלי כבר קיבלה) ומוכיחות שלא יכולתי פיזית לעשות את מה שהוא טוען.

שוב תודה.

פורסם

שניה. איף יכול להיות שחברת הביטוח שלו רוצה שאתה תשלם את הנזקים?

דיברת כבר עם חברת הביטוח שלך? הסברת להם מה קרה? יש לך תמונות? שרטוטים? דברים כאלה?

יעזור אם תוסיף לנו איזה שרטוט סכימתי של מה שקרה.

רצוי שגם תבדוק שנית את הסימונים על הכביש באזור הצומת, ותצלם אותם, ע"מ להוכיח את טענתך שמהנתיב הימני מותר לפנות ימינה או להמשיך ישר, ושמהנתיב השמאלי מותר שמאלה או ישר. בקיצור, כל מידע, שרטוט, תמונה שיש לך או שאתה יכול לייצר- תעזור לך אחר כך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

נפלת על עוד אחד שמכר סיפורי פוגי לחברת הביטוח שלו. הם יכולים לדרוש מה שהם רוצים עד מחר, אם יש לך תמונות מזירת האירוע, עשית את שלך. ואם הם עדיין ייתעקשו, הצדק ייעשה בבית המשפט (בתקווה).

• תוכן חדש...