Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לבנות לשני מגברים ולביט 1 ריצפה כפולה בשירוקו.

העניין הוא שמשום שלא יהיה איוורור מספיק הבנתי שיש צורך לדאוג לכניסה של אויר וליציאה של אויר.

אני מוסיף איור ואשמח לדעת אם זה צורה נכונה לדאוג לכך.

מה שמסומן באדום זה יהיו בעצם בכל צד שני מאווררי 12 ס"מ של מחשב ביתי, צד אחד יכניס אויר וצד שני יוציא.

אשמח לדעת אם זה מיקום אידיאלי או שיש צורך לשנות את המיקומים/להוסיף/להוריד מאווררים.

בתודה, בן.

ללא שם.jpg

Got To love It

פורסם

אני מצרף את ההצעה שלי,

בגדול מדובר על 3 מאווררי 120מ"מ שדוחפים אויר ומולם 3 מאווררים זהים שמוציאים אויר.

ההבדל העיקרי הוא שאני מציע לך לא להתקין את המאווררים ברצפה עצמה, אלה לעשות במיקום של המאוורר פתח עם רשת, ולהתקין את המאוורר אנכית לרצפה כשהוא מחובר לפתח (עם הרשת) בעזרת איזהשהו מתאם "ר", יש כאלה בנוים מפלסטיק ויש כאלה גמישים כמו שיוצא מהמייבש למשל.

בצורה הזאת אתה מקבל זרימת אויר חזקה יותר בתוך הרצפה, בעוד שבהצעה שלך המאווררים יוצרים לחץ חיובי\שלישי באזורים מסוימים וזה בסוף גורר תנועת אויר (שתהיה חלשה יותר)

car_vent.png

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אצלי יותר משנה וחצי מותקנים 2 מגברים ברצפה כפולה בסיוויק 5ד. קודם זה היו HELIX A6 ו-ORION 250 HCCA, והיום AUDISON LRX 4.1K + ORION. אין ברצפה אפילו פתחים נוספים, אני לא מדבר על מאווררים. אתה מרגיש שישנם בעיות? אם כן, המלצתי היא ללכת בהדרגה. קודם תעשה 2 פתחים, אם זה לא יעזור - מאוורר שזורק אוויר החוצה, לא עזר - מאוורר נוסף. אם לא התקנתה תנור בצורת 2 מגברי קלאס A (אמיתי), 6 מאווררים זה עוברקיל. במקרה ותשים מאווררים, תדאג שאוויר יזרום לאורך צלעות קירור.

• תוכן חדש...