Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

איני רוצה לקנות רכב 7 מקומות כולל הנעה כפולה 4X4 ויכולת ליהכנס לשטח.

הג'יפים שמצאו חן בעיני הם:

1- יונדאי טראקאן 2005/06 2.9ל' דיזל.

2- סאנגיונג רקסטון 2005/06 2.7ל' דיזל.

3- ניסאן טראנו 2005 3.0ל' דיזל.

איזה מהם הוא העדיף מבחינת:

אחזקה,קל למכור אותו בעתיד,צריכת דלק,נוחות,מרווח,תא מטען גדול יחסית,סוחב בעליות עם מזגן או בעומס,חזק בשטח,חול,בוץ עליה ארוכה קשה,בלאי(איזה מהם אין לו הרבה בעיות),אפשר למצוא חלקי חילוף בקלות,ביטוח זול יחסית לג'יפים,מאיץ יפה?

נא להגיב במהירות.

תודה.

פורסם

לגבי הטראקן אני יודע שהוא סוס עבודה למרות שהוא נראה כמו מקרר.

לגבי הרקסטון אם אתה מתכוון לנסוע בשטח תזהר כי הבלוק מנוע שלו עשוי מאלונמיניום מה שגורם לתצרוכת דלק מאוד נמוכה יחסית לגודל שלו אבל אם תשים מיגון המשקל יעלה וכתוצאה מכך גם תצרוכת הדלק.

אני אישית הייתי מעדיף רכב עם שנתון גבוהה כמה שיותר ואלו היו הרכבים שהייתי בודק.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לגבי הרקסטון אם אתה מתכוון לנסוע בשטח תזהר כי הבלוק מנוע שלו עשוי מאלונמיניום מה שגורם לתצרוכת דלק מאוד נמוכה יחסית לגודל שלו אבל אם תשים מיגון המשקל יעלה וכתוצאה מכך גם תצרוכת הדלק.

בהצלחה.

אבל המחירים של הרקסטון ה2007 ומעלה יקר קצת.

פורסם

בהצלחה.

לגבי הטראקאן האם הוא נוח ונמכר בקלות?צריכת דלק?

פורסם

מצטער אני לא יכול להגיב לגבי המכירה שלו.

ולגבי הנוחות ,לי הוא לא היה נוח אבל אני נהגתי על טראקן משופר [הגבהה וספייסרים במיתלים] יכול להיות שטראקן "רגיל" יתנהג אחרת.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

.

איזה מלל של שטויות...

קרא את הבאים על הרקסטון.

http://hershko.net/ssangyong%20rexton.htm

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196525&highlight=%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאף אחד מהשלושה אין כסאות אחורים "נורמאלים", הם בעיקר מתאימים לילדים.

כשהכסאות פתוחים תא המטען קטן בכולם.

כאשר הכסאות מקופלים (לתוך הריצפה ברקסטון, באחרים זה לצדדים) יש תא מטען ענק.

לדעתי המשוחדת, גם אני הייתי בדיוק באותה ההתלבטות, הרקסטון היא הבחירה השפויה ביותר.

הטראנו טובה יותר בשטח, אבל סובלת מבעיות אמינות ועלויות אחזקה.

על היונדאי שמעתי דברים רעים, אמינות, יכולת שטח....בקיצור לא!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני יכול להגיד את דעתי אך ורק על הרקסטון

לגבי הדגם RX2700

נהגתי עליו רבות, יכולות לא רעות בשטח אבל קח בחשבון שהרכב לא אמין כל כך

הרכב שנת 2008 היה אצלנו שנה עשה 135 K

הרכב ננהג בצורה נורמלית ( לא שומרים ממש אבל גם לא הורסים, כלומר נוסעים גם בשטח, שטח קשה בוץ הכל) בעיקרון הרכב היה מליסינג

הגיר עשה בעיות לקראת ה 80 K , הליסינג טיפל בהכל לכן לא היה לנו תלונות

צריכת דלק עמדה על בערך 1-8 עד 1-10

שאלות אני אשמח

• תוכן חדש...