Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

ברשותי טויוטה קורולה שנת 1997 אוטומט נפח מנוע 1600.

עכשיו אני רוצה להחליף את ארבעת הבולמים שברשותי.

כיום מורכבים על הרכב ארבע בולמים של מונרו.

אני רוצה להחליף אותם לאותם בולמים רק חדשים.

ברצוני לקנות את הבולמים מאתרי אינטרנט מחו"ל.

מצאתי את האתר הזה אשר בו יש 4 בולמים של מונרו:http://www.andysautosport.com/toyota/1993_1997_corolla/suspension/struts_and_shocks/monroe/

הבולמים הם ארבעת המוצרים אחרי שני המוצרים הראשונים בדף.

רציתי לשאול האם הבולמים האלה טובים לרכבי והאם האתר הזה מוקר לכם.

נ.ב

אם יש לכם הצעות יותר טובות על אתר קנייה או הצעות יותר טובות מבחינת מחיר אבל אותו איכות אני ישמח לשמוע!!!

פורסם

תודה על התגובה אבל עד עכשיו היה לי מונרו והם פעלו מושלם!!

יש מצב אתה מביא לי קישור לקנות את הבולמים של מונרו מחו"ל(באינטרנט) כי בארץ רוצים על זה 1600 ש"ח ומצאתי אתר שמוכר את זה יותר זול אבל אני לא יודע אם הוא אמין.

זה האתר:http://www.andysautosport.com/toyota/1993_1997_corolla/suspension/struts_and_shocks/monroe/

יש שם ארבע בולמים של מונרו צבע שחור.

עריכה: עכשיו אני שם לב שהם לא שולחים לארץ אז יש מצב שאתה מביא לי קישור של אתר שיש לו את הבולמים האלה והוא שולח לארץ?

פורסם
תודה על התגובה אבל עד עכשיו היה לי מונרו והם פעלו מושלם!!

יש מצב אתה מביא לי קישור לקנות את הבולמים של מונרו מחו"ל(באינטרנט) כי בארץ רוצים על זה 1600 ש"ח ומצאתי אתר שמוכר את זה יותר זול אבל אני לא יודע אם הוא אמין.

זה האתר:http://www.andysautosport.com/toyota/1993_1997_corolla/suspension/struts_and_shocks/monroe/

יש שם ארבע בולמים של מונרו צבע שחור.

עריכה: עכשיו אני שם לב שהם לא שולחים לארץ אז יש מצב שאתה מביא לי קישור של אתר שיש לו את הבולמים האלה והוא שולח לארץ?

הסבירות שתמצא אתר כזה היא אפסית לא שולחים חלקים כאלה בין מדינות גם מבחינת גודל שזה לא משתלם וגם מבחינת תקנים.

לגבי התשוקה להכי טוב אני יכול להבין אותך.

לגבי הבולמים בארץ ב1600 תיקח זה מחיר מעולה גם אם תקנה באתר הזה והיו שולחים לך לארץ זה היה עולה לך לפחות עוד 250 שקל משלוח (תתפלא זה לא זול) והיית מגיע לאותו סכום.

פורסם

אני לא יודע כבר מה לעשות כי אמרו לי במוסך שאפשר להשיג את זה אפילו ב-1000 ש"ח והוא אמר לי שאני יקנה את הבולמים והוא ירכיב לי אותם על האוטו.

מה אתם מציעים לעשות?

פורסם

אני בעד לרכוש מחול.

אבל קח בחשבון לעות משלוח, מיסים 50% ובמקירם רבים דרישה לאישור של משרד התחבורה (לא נורא מסובך לקבל).

במוצר כמו ובלמים לא פעם יש בעיות שדורשות הפעלת שרות ואחריות - כמובן שםא רוכשים בחול זה הופך את שרות לכמעט בלתי אפשרי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אני רוצה להחליף את הבולמים וקיבלתי הצעת מחיר גם למונרו וגם ל KYB ושאלתי איזה הכי עדיף מבחינת נוחות ואמינות?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

• תוכן חדש...