Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי אוכל ימבה דלק. פעם אחרונה שעשיתי לו ניקוי מזרקים היה לפני שנה. לפני כחודש החלפתי פלאגים ושמנים, ועדיין הוא צורך המון דלק. אני רוצה לקחת אותו מחר לניקוי מזרקים. חשבתי ללכת על מוסך מורשה כי אני לא כ"כ סומך על כל מיני חשמלאים. אני זוכר שפעם הקודמת שילמתי 1000 שקל על טיפול כזה. האם זה נשמע לכם סביר בהתחשב שזה מוסך מורשה? ועל איזה מוסך של מאזדה הייתם ממליצים? נעמה, או מירוץ ?

תודה לעוזרים .

פורסם

לפני שאתה רץ,מה זה "ימבה דלק",1-7 בעיר?

1-12 מחוץ לעיר,אם זה קרוב לנתונים האלה אז הרכב שלך תקין ולא צריך נסיונות.

פורסם

לא יודע מה אתה מרגיש אבל לא נראה לי שמזרקים זקוקים לטיפול כל שנה

אצלי בסופה ביצעתי ניקוי מזרקים בבית והיה שיפור מורגש בתגובות של הדוושה ובהאצה

עשיתי את זה עם ספריי קרב' שמחובר עם חתיכת צינורית למזרק לוחץ עליו נותן לחץ למזרק ועם

חוט דו גידי שמחובר למצבר עם מפסק נותן לו פולסים של זרם

בתחילת הניקוי המזרק השפריץ כמו 'פיפי' אחרי הניקוי השפריץ כמו ספריי

רואים בתמונות ליפני ואחרי

תמונה 219.jpg

תמונה 220.jpg

פורסם

קודם כל 1000 ש"ח זה מאוד מוגזם, לא הייתי ממליץ לך לפנות עם הבעיה הזו למוסך מורשה אלא למכון

להזרקות דלק. אם אתה מהמרכז אני יכול לכוון אותך למקום מעולה.

• תוכן חדש...