Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה 7 לא סותרת את הודעה 8.

אני אומר תתחיל בבקשה לביטול. לא יבטלו ,יש לך את האפשרות להגיש בקשה להישפט.

למה לירות בתותח כאשר אפשר להרוג את היתוש בתרסיס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

IbizaFR,

ע"ג הדו"ח שקיבלת צריך להיות רשום תוך כמה זמן לערער ולמי להגיש העירעור.

על גבי אותו דו"ח כתוב לך עד מתי תוכל להגיש בקשה להישפט ולמי לשלוח את הבקשה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אבל בהנחה והחנייה לא מפריעה לתנועת הרכבים העוברים והשבים,

ולא קיים תמרור או כל שילוט אחר אשר מעיד על איסור עצירה ו/או חנייה,

איך אני, כנהג, אמור לדעת שלא להחנות שם את הרכב?

שלום לך Ebiza יש לך מזל שנכנסתי במקרה לפורום

אני יכול לפתור לך את הבעיה ! ולכל כלל הקוראים - והידענים

אני עמדתי באותו המצב שלך - במידה והתיאור שלך נכון , ושאלתי בדיוק את אותה השאלה שאתה שואל כאן .

תכנס לגוגל בעניין " תמיר כץ נגד עריית ירושלים "

בשנת 2004 חניתי במקום שלא חל בו שום איסר חניה , כשהגעתי לא מצאתי את מכוניתי

הגעתי עם זה עד לבהמ"ש העליון - את הסיפור אני מבטיח לספר בהמשך - סיפור שלא יאמן !

בכל אופן : ביושבי מול הרכב של שלושה שופטים במחוזי , דרשתי את התייחסותם לכלל נהגי ישראל

ולא רק למקרה הפרטי שלי .

אין מולי את התקדי"ן , אך נכתב כך ע"י השופטים בפסה"ד : " אין לתת לנהג להתלבט בכך ,האם חנייתו מפריעה לתנועה

האם לאו . ועל כן ביהמ"ש ממליץ לקבוע תמרור , או לסימון המקום בדרך אחרת . המקרה הזה יוכיח . "

תבדוק טוב טוב שאין במקום שום איסור חניה כלשהו , ואין בחניה משום הפרעה ברורה כמו אי תנועה

קח את פסה"ד שלי - וגש למשפט ! תעמוד על כך שתקבל בחזרה גם את הגרירה , על בסיס פסה"ד !

שאצטרך לשלוח לך בפקס . בה"פ

ברכה תמיר

נ.ב : אני את הגרירה לא קיבלתי בחזרה - כאשר ביקשתי הבהרות של פסה"ד מביהמ"ש .

פורסם
זה היגיון הבריא שלנו, אבל לא של העיריה! לי גררו את האוטו ברח' בן אביגדור בת"א לפני כמה שנים, כאשר חניתי ליד המדרכה "אפורה" (לא צבועה) בין כמה מכוניות לפני ואחריי, בתחילתו של העיקול של הרחוב- בטענה ש"הרכב חנה בצומת"! לא צומת ולא נעליים- הרחוב טיפה מתעקל לקראת סיומו, ואז זה נהיה רחוב בשם אחר עם "אין כניסה", בצד השני אין כלום- כניסה לחניון בתשלום- אוזו "צומת"?! מיותר לציין שלא היה לא תמרור ולא סימון, כאשר בסמוך לאותו המקום ישנם כל הסימונים והתמרור! אתם חושבים שהצלחתי לעשות משהו עם זה? -אני כבר קרוב לשנתיים בתביעות איתם, כבר סגרו לי את התיק (בינתיים שילמתי!!!), אני מנסה כבר בפעם השלישית לפתוח אותו! יש שופטים טובים והוגנים- זה אני יכול להעיד, אבל במשפט שכבר היה לי בנושא- השופט היה בצורה הברורה ביותר בצד העיריה, ראו את זה לפי כל ההתנהגות שלו! אז- בהצלחה!:roll:

היה לי את אותו הדבר בדיוק באותו המקום.

גם אני ניסיתי ללכת למשפט. ולא יצא מזה כלום.

בסוף שילמתי את הקנס.

פורסם

srack

מה היה אצלך?

כתבת, ולא כתבת כלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...