Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא אל תגזימו כי זה רק יבלבל אותה.

שווה ללכת על צמיגים נורמאליים.

תוספת 200 ש"ח על פני 4 שנים שהם יחיו זה כלום.

תלכי על יצרנים מוכרים.

יצרנים שהם בסדר ויותר זולים בארץ הם KUMHO, פאלקן ו-TOYO.

גם לדאנלופ לפעמים יש דגמים זולים.

ספציפית לגבי BRIDGESTONE MY01 - צמיג לא טוב.

היו לי צמיגים כאלו על הרכב והם היו על הפנים.

בדיקה קצרה העלתה שהוא מיוצר בטאייוון עבור שווקים של עולם שלישי וזה פתר את החידה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדקי ב"צמיגי שואף" האם יש לו BRIDGESTONE B250 במידה שלך ומה מחירו.

הצמיג הזה עכשיו בא כמקורי בסובארו B3 ו B4 וגם יונדאי אקסנט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הבעייה היא לא ביבש או ברטוב, אלא במעבר ראשון על רטוב - הוא מאבד אחיזה לחלוטין ! מאוד מסוכן לנהג הלא מיומן !

גם שלולית באמצע הכביש תגרום לו להוסיף מרחק מכובד מאוד למרחק העצירה, או לסיבוב במגבלות האחיזה לעבור אותן בהרבה.

נחמד מאוד אם אתה יודע מה אתה עושה, מאוד לא נחמד אם אתה לא יודע מה אתה עושה.

נשמע נכון לכל צמיג. אני מניח שאם כולם חשו שה- ZE912 "מאבד אחיזה לחלוטין" במעבר על שלולית, גם אני הייתי אמור להרגיש זאת. מצד שני, אני משתדל לא להאיץ בחריפות ביציאה משלולית ובאופן כללי נזהר מאד אחרי גשם ראשון אשר הופך כל כביש למגרש החלקה.

גילוי נאות: אין לי מניות ב- Falken. בסך הכל צמיג "בסדר" שלא ראוי להיות מושמץ בקטגוריה של הזבל.

פורסם

היו לי פאלקן 912 על 156 2.5. לא בדיוק רכב רחמן על צמיגים קדמיים. הצמיגים היו בסדר. אמנם ל-156 הייתי ממלית על צמיג יותר איכותי, בדיעבד, אבל לשימוש של פותחת השרשור יהיה בו די והותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חבר'ה, תיכך תתחילו להפליג בשבחו של ה R1R...

אל תשכחו שהשואלת מבקשת צמיג בטיחותי ואיכותי לנסיעות יומיומיות, וכל הניואנסים שהעליתם עלולים להפחיד אותה היישר לזרועותיו של הצמיגאי שיבטיח לה שצמיגי צ'ינג מינג זה חברה נכדה של מישלין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בגלל זה צמיגים כמו ה-912 ואפילו דגמים זוטרים יותר כמו גודייר דוראגריפ, יוקוהמה A-דרייב או קלבר למיניהם יתאימו לה יופי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נשמע נכון לכל צמיג. אני מניח שאם כולם חשו שה- ZE912 "מאבד אחיזה לחלוטין" במעבר על שלולית, גם אני הייתי אמור להרגיש זאת. מצד שני, אני משתדל לא להאיץ בחריפות ביציאה משלולית ובאופן כללי נזהר מאד אחרי גשם ראשון אשר הופך כל כביש למגרש החלקה.

גילוי נאות: אין לי מניות ב- Falken. בסך הכל צמיג "בסדר" שלא ראוי להיות מושמץ בקטגוריה של הזבל.

אני מבין שהבנת הנקרא אינה הצד החזק במקרה זה לכן אחדד - מה שציטטת מהווה התייחסות שלי לפאלקן 512. רשמתי זאת בבירור.

לא מדובר בגשם ראשון, אלא במעבר מכביש יבש לכביש רטוב. שוב - זה לא משנה כי לא מדובר על פאלקן 912 אלא על פאלקן 512 (ששמו עלה בשרשור).

לא מדובר באיבוד אחיזה כמו בכל צמיג, שאחרת לא הייתי כותב ומדגיש זאת, ויש לי *טיפה* ניסיון על מגוון צמיגים ומגוון רכבים בתור מישהו שמתפרנס מכך למחייתו...

יתרה מכך וחשוב להדגיש - "כללי המשחק" בגשם ראשון אינם מדגם מייצב או אמת מידה להכללה כלשהי בשום היבט, לכן מן הסתם שלא הייתי מתייחס למצב קיצוני שכזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ה-512 הרגיש לי יותר ספורטיבי מה-912. לפותחת השרשור ה-912 יתאים יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושבת שהדעות החלוקות דווקא עוזרות לי,

אני לוקחת בחשבון את כל ההצעות,

ותודה רבה על העזרה עם הפנצ'ריות,

וכן, אני זוכרת לוודא את השנה של הצמיג, זה באמת חשוב.

מה שחשוב לי זה שהגלגל יהיה בטיחותי ובמחיר נמוך יחסית, בהתאם לצרכים שלי.

תודה תודה תודה על העזרה, לכולכם, אם יש עוד דעות אני אשמח

פורסם

יפעה שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אנא כנסי לקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=350563

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

מתברר שהמבצע לא עד כדי כך אטרקטיבי (כמו שזה נראה בפרסום שלהם), ובנוסף אין אפשרות לוודא, שהצמיגים טריים.

מתוך 5 מותגים שהם משווקים, רק שלושה ראויים להבדק (TOYO, FALKEN ו HANKOOK)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יפעה, אני בדעה של SRONIS, שבצמיגים לא חוסכים, כל שכן אם את מתכננת להחזיק את הרכב שנתיים

שלוש נוספות. מנסיוני, לטויו יש צמיגים טובים שנמכרים יחסית לארץ במחיר סביר.

אני גם מציע לך לגשת ישירות לכמה פנצ'ריות, כי המחיר בפועל זול בד"כ ממה שמופיע באתר שהוזכר כאן.

לא להתבייש להמקח כמו בשוק. המרווחים שלהם גדולים מאוד, ויש תמיד ממה להוריד.

אנטון ברח' יפת ביפו זה מקום זול מאוד, אם לא הכי זול, אבל מחייב סבלנות ואורך רוח,

בגלל העומס ובעיות החניה שם.

פורסם
צביקה,

מתברר שהמבצע לא עד כדי כך אטרקטיבי (כמו שזה נראה בפרסום שלהם), ובנוסף אין אפשרות לוודא, שהצמיגים טריים.

מתוך 5 מותגים שהם משווקים, רק שלושה ראויים להבדק (TOYO, FALKEN ו HANKOOK)

שלום רב !

לא טענתי שהמבצע אטרקטיבי!

להפך רציתי להסב את תשומת לב השואלת, לדיון זהה שנפתח בנושא, בו מנסים להפנות את תשומת לבנו הצרכנים, למבצעים"זולים"

שמפתים אותנו, לקניית צמיגים מיצרן סיני קיקיוני,ושמתברר שאין מאחריהם אלא מטרה , להפטר ממלאי ישן, ובעזרת שילוב פרסומי מטעה, ושימוש במילים חינם, והשני בחצי מחיר, מטעה , וגורם לצרכן התמים שמחפש את הזול ,לפול בפח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
קודם כל - תודה לכולם על התשובות הענייניות .

באמת רציתי לשאול על V או H, כי שמתי לב שבאמת אצלי כתוב V, ופעם נתנו לי הצעה זולה יותר על H, ואז ההוא מהפנצ'ריה אמר שהוא התבלבל, וכתוב לי בגלגלים V.. - זה משנה לי? אמרו לי שזה אמור לעמוד במהירויות גבוהות באמת, אבל .. אני באמת לא נוסעת מהר, ככה שזה לא כ"כ אכפת לי, השאלה אם זה מותר מבחינה חוקית..?

אם למישהו יש המלצה על פנצ'ריה באיזור המרכז, שנותנים מחירים הוגנים - אני בהוד השרון, אני אשמח.

בקיצור כנראה אני אקנה אז צמיגים מחברה מוכרת יותר, חשבתי להשקיע כ-350 PER גלגל, +-, אתם מכירים משהו די איכותי במחיר כזה, שמתאים לצרכים שלי?

יש בהוד השרון את צמיגי מוריס, יושבים ברחוב הראשי ליד התחנה של פז.

הם משפחה, במחיר של 350 שקל אפשר לסדר לך גלגלים מאוד איכותיים. גשי לשם, לבעלים קוראים שי. תגידי לו שאסף שלח אותך

פורסם
ה-512 הרגיש לי יותר ספורטיבי מה-912. לפותחת השרשור ה-912 יתאים יותר.

אכן, ה- 512 מרגישים די טוב מבחינת אחיזה, לגבי תקשורת לא אעיד (הגה חשמלי),

זאת למרות שאני מסייג כי ההחלפה לצמיג זה לוותה אצלי בהרחבת הצמיג בשתי מידות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...