Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מתן, מי שזכה בתחרות של קארספורום בפייסבוק, בקורס "נהיגה בשליטה" של לאון.

אז דבר ראשון, תודה לקארספורום.

שני.

היום בשעה טובה נפגשתי עם לאון בשביל הקורס.

בגדול, בניתי על קורס כזה כבר הרבה זמן(הרבה..יש לי רישיון כמה חודשים כולה..) אבל לא יצא בגלל גיוס שמתקרב, כסף וכו.

עוד לפני, חשבתי שיש עוד מה ללמוד כמובן, כי שעורי נהיגה לא באמת למדתי נהיגה..

אבל לא חשבתי שעד כדי כך הקורס הזה יוסיף לי, ואני באמת לא מבין למה הדבר הזה הוא לא סוג של חובה\חלק משעורי הנהיגה.

כי בסופו של דבר מדובר במקרים שקוראים יומיום, לא בדברים שתפגש איתם רק שתעלה על מסלול או שתסע כאילו אתה במסלול.

אישית למדתי המון דברים שלא ידעתי ולא יצא לי להתנסות בהם(בלימות, ירידה לשוליים וכו'), דברים שחשבתי שאני עושה נכון אבל התבררו כלא וחלקם גם מסוכנים, בקיצור היה שווה לעמוד יותר משעה בפקקים במפגרים של היום בבוקר בשביל זה:)

ממליץ לכולם, ואין ספק שאני יעשה עוד קורס מתקדם יותר אם יהיה זמן בזמן צבא או אחריו(מתגייס בסוף החודש:\)

ושוב תודה לקארס פורום, וללאון.

וכמובן לכל מי שעשה לייק:D

פורסם

מה אני אגיד לך - שמח מאוד שהקורס הגיע לידיים של מי שיודע להעריך אותו.

תעשה לכולנו טובה ותפיץ את הבשורה בין חבריך, נהגים חדשים - ספר להם כמה זה חשוב וכמה מסוכן יכול להיות הכביש כשלא יודעים בדיוק מה עושים.

לצערי עברתי קורס דומה בעקבות תאונה שעשיתי בערך בגילך (לפני 13 שנה +-) - אני גם זוכר את הרגשת ההלם מכמה חשבתי שידעתי, וכמה היה לי חסר בתיאוריה ובמעשה. ואני למדתי נהיגה עם מורה מצויין ומאוד קפדן - זה עדיין לא מספיק. מאז אני מנג'ס לכל העולם על חשיבותה של הדרכה נכונה.

*למען הסר ספק, אין לי כל קשר לליאון, בשמו רק נתקלתי בפורום הזה. כוונתי בהפצת הבשורה היא על חשיבות הקורס, לא על מדריך ספציפי. את הקורס שלי עשיתי במקום שכבר לא קיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מישהו יכול לפרט יותר על הנושא? איפה הקורס? איזה קורס בדיוק מומלץ לקחת לנהג חדש שעל הכביש 7 חודשים בערך? כמה עולה הקורס?

תודה רבה לכם, אשמח לקבל תשובות - נשמע מעניין, עשיתם לי תאבון! :lol:

Peugeot 206XS

פורסם
מישהו יכול לפרט יותר על הנושא? איפה הקורס? איזה קורס בדיוק מומלץ לקחת לנהג חדש שעל הכביש 7 חודשים בערך? כמה עולה הקורס?

תודה רבה לכם, אשמח לקבל תשובות - נשמע מעניין, עשיתם לי תאבון! :lol:

מצטרף לבקשה:roll:

פורסם

הקורס שאני עשיתי עם לאון היה באזור בין פ"ת לכפר סבא. כביש מפותל קצת ופנוי. וקטע ישר שבאמת לא עובר שם כלב.

הקורס המומלץ זה לפי נהג כמובן, לנהג חדש מן הסתם קודם נהיגה מתקדמת(למרות שלדעתי השם מעט מטעה כי זה אל נהיגה מתקדמת. זה נהיגה.)

מחירים בכל חברה המחירים מעט שונים.

יש עוד שרשור איפשהו בעמוד הזה שיש בו קישורים לכל החברות.

זה האתר של נהיגה בשליטה, מה שאני קיבלתי

www.nehiga-beshlita.co.il/

• תוכן חדש...