Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה לנטיס 2001.

לאחרונה האזקעה התחילה לעשות קצת בעיות.

רציתי להתקדם לאזקעה ביפר.

ראיתי שרוב חברי הפורום המליצו על רב בריח MVP62.

רציתי לדעת אם שווה להזמין מחו"ל אזקעה Viper, ראיתי שהמכירים שם די זולים.

אם אני מזמין מחול הערכה שבא יתאים לרכב או שאלי לקנות מתאמים וחוטים שונים???

אזקעה של Viper

http://cgi.ebay.com/Viper-5901-2-way-Remote-Start-1-mile-Paging-Car-Alarm-/270661715658?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f04b206ca

שווה להזמין ולקנות את זה???

או עדיף לקנות בארץ את הרב בריח???

פורסם

עם תקנה בחו"ל לא יהיה לך אחריות, בעצם כן תהיה אבל אז תצטרך לפרק את האזעקה מהרכב לשלוח אליהם למעבדה ולשלם על העלות של המשלוח החבילה, בארץ אזעקה כזאת עולה בערך 800 ש"ח עוד 150 ש"ח התקנה ואתה בראש שקט ויש לך למי לחזור במקרה ויש תקלה באזעקה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שמע אזעקה ביפר ממש נפוצה בארץ היא MVP 625 יש לי חברים עם האזעקה הזאת שנים, ועדיין לא נתקלו בבעיה ומרוצים ממנה

עלה להם באותה תקופה כמו שאמרתי 800 ש"ח האזעקה ועוד 100-200 ש"ח התקנה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לדעתי GUARD LS635 עדיף על 625 של רב בריח. היה לי את שניהם, השלט של GUARD הרבה יותר טוב עם תצוגה אינטופרטיבית וגדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני התקנתי כזו מערכת עלה לי 750 שקל כולל התקנה.כך בחשבון שבארץ לא מתקינים הכול למשל כמו ניתוק מנוע.ועדיף ליקנות ולהתקין בארץ 750 שקל+3ששנים אחריות מה רע?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...