Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום באופן פעיל. כחודשיים אני מחפש רכב משומש לקנייה באתר יד2, ותוך כדי חיפוש חרשתי על הפורום כדי לקבל קצת מידע.

כיוון שאני וחברתי סטודנטים, נסיעותינו כוללות בעיקר נסיעות קצרות בתוך ירושלים (לאוניברסיטה ולעבודה), וכן פעם בשבועיים בערך נסיעה לסוף שבוע אצל ההורים בצפון. בנוסף לכך, התקציב שהחלטנו להקדיש לקנייה הוא עד 40 אלף ש"ח.

השיקול המרכזי העומד לנגד עינינו הוא עלות (טיפולים, דלק) ולכן החלטנו להתמקד ברכבים קטנים. לאחר קריאה מרובה בפורום הגענו למסקנה שהרכבים המתאימים ביותר הם פיאט פונטו / פנדה, יונדאי גטס, רנו קליאו, פז'ו 206, שברולט אוואו.

בתחילה ראינו פונטו 2004, אך התברר שמוכר הוא סוחר - ויתרנו.

אח"כ הלכנו לראות פנדה 2005 רובוטית יד 1, 100 אלף ק"מ, שנראתה טוב אבל קצת כמו רכב צעצוע, שאני יודע איך יסחוב את העליות לירושלים (מהבקעה). בנוסף, בפורום הטכני ראיתי המון הודעות על תקלות בגיר הרובוטי יקרות מאוד לתיקון - מה שהרתיע אותי עוד יותר.

אשמח לקבל חוות דעת על הפנדה או על רכב מומלץ אחר בתקציב.

פורסם

מבחינת סחיבה, אני יכול להבטיח לך שהפנדה תתמודד עם המשימה בכבוד רב.

לגבי התקלות בגיר שעליהן קראת בפורום הטכני: שים לב שעדיין מדובר בעניינים לא פתורים. אני מציע לך להמתין ולראות כיצד העניינים הללו ייסגרו, מכיון שכפי שזה נראה עכשיו, לא נראה לי שהאשם הוא בהכרח בגיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפנדה מומלצת, הפונטו אפילו יותר.

יש המון סוחרים בYAD2, קשה לזהות אבל זה הכרחי.

קח בחשבון שאפשר לקנות היום דרך קלאוטו פיאט גרנדה פונטו, 2007, במחיר של 45K.

מחירי הפונטו ספייס הולכים ועולים עקב ביקוש חזק מאוד לאקזמפלרים שמורים - ובינתיים מחירי הגרנדה פונטו צנחו בצורה חזקה עקב שיווק לקוי של היבואן.

לי אישית יש במשפחה:

1. ספייס ידנית 2006.

2. ספייס אוטומטית 2006.

3. גרנדה 2010.

את כולן קנינו בשנה האחרונה ומכולן אנחנו מרוצים מאוד.

פורסם

לי יש פנדה 2006

ופונטו גרנדה דינמיק 2010

אם יש תקציב לפונטו - סבבה

אבל, היא עושה 13 קמ לליטר במשולב, כשהפנדה עושה יותר מ17

היא גדולה יותר, מרווחת יותר, מנוע גדול יותר. היא משפחתית יותר

בסופו של יום, לאדם שרוצה לחסוך, אני ממליץ על הפנדה. היא עשתה בלי מאמץ את העליות של ירושלים, צפת, קרית שמונה והחרמון. 0 תקלות.

הפונטו יקרה יותר לאחזקה. אבל היא שווה את התוספת אם אתה יכול להרשות ולהתפשר על צריכת דלק - 13 זה יפה,אבל זה לא 17.

פורסם

17? בבין עירוני או בעירוני?

ממש נהדר!!!

חשבתי בעצמי על הפנדה אבל היא הרגישה לי קצת צפופה, הראש שלי היה ממש בתוך החלון ואין תחושה של מרווח, אפילו לא קצת.

כמו אוטו צעצוע 8)

בפונטו ספייס אני מרגיש כמו ברכב רגיל, בגרנדה אני מרגיש כאילו אני ברכב מנהלים (מבחינת מרווח פנים).

פורסם

משולב 17

בין עירוני בערך 19.5. בנסיעת סבתא על 90 הגעתי ל21.2

בפונטו ראיתי 15, ואפילו 16, אבל בנסיעה מאוד רגועה, בין עירוני ללא רמזורים כלל (גרנדה 2010).

אני אוהב לומר לאישה שהגרנדה זה כמו הלקסוס של פנדה. עולם אחר לגמריי (דינמיק, עם שליטה מההגה ודש דמוי קרבון)

פורסם

אני 189 ס"מ ומרוצה מהמרווח בפנדה.

בעיר היא עושה 1:14.5.

אני דווקא הייתי ממליץ על פונטו עם 80 כ"ס, עבור מישהו שמחפש רכב לעליות ירושלים.

משכנתא זה קל

פורסם

שאלה נוספת:

הרכב בן 5 עם יותר מ 100,000 ק"מ וטרם עבר החלפת רצועות טיימינג. המוכר אמר שצריך להחליף ב- 120,000 ק"מ.

1. מהי עלות טיפול כזה?

2. האם יש טעם לבקש מהמוכר לקזז את מחיר הטיפול (או חלק ממנו) ממחיר הרכב?

פורסם

1. המוכר צודק, חלקית. טיימינג בפנדה עושים כל 120K קילומטרים או 5 שנים, המוקדם מבינהם.

עלות הטיפול במוסך מורשה - סביב 1000-1500 ש"ח.

2. כן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...