Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר לבטים רבים, אמא שלי קנתה אתמול יונדאי i20 חדשה.

ביונדאי נתנו לנו כחלק מהעסקה חיישני רוורס עם צג אשר מותקן באזור החלון האחורי, ואני מתלבט מאתמול אם לבטל את האופציה הזו או לא מכמה סיבות:

:!: צג עבור החיישנים הוא מיותר לגמרי בעיני, ויכול להיות אפילו מסוכן אם מתרכזים בצג במקום להתרכז בנסיעה לאחור (ובכל מקרה, לדעתי מהר מאוד בכלל מתעלמים מהצג).

:!: כדי להתקין את הצג, מקבעים אותו כנראה עם ברגים לתקרה של האוטו/לדלת תא המטען, ולכן זה גם פוטנציאל לרעשים מיותרים (איכות ההתקנה המקומית ידועה לכולנו), וגם, בפועל, מקבע אותו שם לנצח כיון שהסרה שלו תשאיר חורים בריפוד הגג.

בררתי, ואין אפשרות לקבל חיישנים בלי צג, ואין גם אפשרות להמיר את הצג בהנחה כלשהי.

למישהו יש צג כזה של יונדאי ויכול לומר משהו משמעותי על ההתקנה שלו?

אז איך אומר הכט: מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אני לא יודע מה רע בחיישני חניה , אפשר למקם אותם עם דו"צ על הדש, או על המראה, או מאחורה בתא מטען שתוכל לראות דרך המראה האמצעית, לי זה לא מפריע בכלל.

Suzuki Jimny

פורסם
תבקש את הערכה ביד, ללא התקנה. תמכור\תתן מתנה לאיזה מכר אהוב ותקנה מערכת ללא צג.

חשבתי על זה - לצערי אין אפשרות כזו. זו עסקת חבילה של "הכל" (חיישני רוורס עם צג והתקנה) או "כלום".

אני לא יודע מה רע בחיישני חניה , אפשר למקם אותם עם דו"צ על הדש, או על המראה, או מאחורה בתא מטען שתוכל לראות דרך המראה האמצעית, לי זה לא מפריע בכלל.

נראה לי מיותר הצג. ומילא אם היו מתקינים עם דו"צ באופן שניתן להסרה, החשש שלי זו התקנה עם ברגים שבמקרה של הסרה תשאיר חורים לא יפים בריפוד התקרה.

פורסם

מה ז"א צג?

אתה מתכוון לצג עם 3 אורות ובאמצע מד מרחק?

אם כן, זה מתחבר עם דבק דו"צ.

אני קניתי את הרכב כך (יד2) וזה היה מודבק במקום דבילי על הדש, אז הדבקתי אותו על המראה המרכזית. הוא לא שוקל כלום וניתן להסירו מתי שרוצים.

פורסם

הצג לא מיותר - הוא מראה גם את המרחק, וגם נותן אינדיקציה, מאיזה צד הרכב מתקרב למכשול.

זאת פעם ראשונה שאני שומע, שהצג נמצא מאחור.

בדרך כלל הוא מודבק למראה המרכזית וכן ניתן להסרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה הם קוראים צג? ממש מסך עם מצלמה כמו באוטובוסים? זה מוגזם ותופס מקום, ויכול להוות סיכון בטיחותי במקרה תאונה.

אצלי יש מסכונצ'יק צר וקטן, משהו בסגנון שרומר כתב, פחות מסנטימטר גובה, עם מד מרחק דיגיטלי בדרגות של עשרה ס"מ.

זה מכשיר מצויין שמסייע רבות בחניה. יודעים להזהר מ"בום! נגעתי!", יש גם צפצוף שמתחזק לפי הקירבה. ויש כמה ריבועים מצידי התצוגה שמשנים צבע, ואני ממחמק להבין מה רצונם... מד המרחק והצפצוף הם כלי עזר מצויין!

יתרון נוסף הוא ביציאה בנסיעה לאחור לרחוב, זה יתריע מרכב חולף או חלילה ילד שלא שמת לב אליו.

מכשיר טוב יתן התרעה מסויימת גם לצדדים האחוריים - וזה יופי בהשתחלות למקומות צרים.

כדאי !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הצג חיוני כדי לזהות מאיזה צד מגיע המכשול. לדוגמא : מכשול נמוך כמו פטריית בטון שלא ניתן לראות במראות.

ההמלצה שלי: תבקש שיתקינו אותו בלי קיבוע. לאחר מכן בזמנך הפנוי תריץ אותו קדימה ותדביק אותו בצד שמאל מקדימה על הדשבורד.

ככה זה אצלי, ההרצה זה עניין של 10-15 דקות עבודה ופתיחה של כמה פאנלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...