Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני וחבר מתכננים טיול נהיגה(אבל לא רק) של שבועיים בערך באיזור דרום גרמניה, שוויץ וצפון איטליה(לא בטוח).

המסלול עדיין לא סגור אבל הק"מ כנראה באיזור 2000-2500 ק"מ.

התכנון הוא להשכיר רכב ל10 ימים בערך כשהתקציב הוא עד 200 יורו ליום פלוס/מינוס.

הדרישה הפרקטית היחידה היא שיהיה מספיק מקום ל-2 מזוודות.

אחת הבעיות היא הגבלת ק"מ על רכבים מעניינים, הגבלה של 300 ליום זה בסדר אבל 200 זה מאוד גבולי והחריגות לא זולות.

הייתי רוצה לשמוע הצעות לרכבים וחברות השכרה מומלצות שנתקלתם בהם.

גם אני ועוד חבר מהלימודים מתכננים לטוס באפריל ולהשכיר משהו מעניין.z4 בסיקסט בגרמניה עולה כ-650 יורו לשבוע ו-2100 ק״מ.

אגב בסיקסט גרמניה מופיעה גם m3-לא ניתן לחשב את המחיר באתר ולא ידוע אם ההגבלה ליום היא 200 או 300 ק״מ.

אם למישהו יש הערכה גסה כמה יעלה להשכיר m3 או בוקסטר לשבוע אשמח לשמוע?

לפותח השרשור שים לב שברודסטרים אפשר ליפול בפח אתה יכול להזמין z4 בגרסת הבסיס(200 כ״ס והנעה אחורית:-) ) ולקבל slk200 עגלתית או TT הנעה קדמית:cry:

בכל אופן אנחנו כאמור מנסים לבדוק אם אפשר להשכיר משהו מעניין יותר מה-z4 (שהיא כרגע ברירת המחדל).

turboy

פורסם

לא ממליץ על סטיישן- יש כבישים צרים מאוד באזור ההררי הזה -פעם קבלנו סטיישן פורד מכוער (ועוד נאמר לנו שזה שדרוג!!!) זה היה גועל נפש למרות שזה די נוח , לעשות פרסה על כביש של רוחב 1.5 מטר היה די קשה על הר בגובה 300 מטר....

אני קיבלתי פורד מונדיאו סטיישן (יפהפיה, לפחות מבפנים) סתנאים כמו שאתה מתאר- הבן שלי (שכיוון אותי) טוען שעשיתי זאת על פחות מ-4 גלגלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
גם אני ועוד חבר מהלימודים מתכננים לטוס באפריל ולהשכיר משהו מעניין.z4 בסיקסט בגרמניה עולה כ-650 יורו לשבוע ו-2100 ק״מ.

אגב בסיקסט גרמניה מופיעה גם m3-לא ניתן לחשב את המחיר באתר ולא ידוע אם ההגבלה ליום היא 200 או 300 ק״מ.

אם למישהו יש הערכה גסה כמה יעלה להשכיר m3 או בוקסטר לשבוע אשמח לשמוע?

לפותח השרשור שים לב שברודסטרים אפשר ליפול בפח אתה יכול להזמין z4 בגרסת הבסיס(200 כ״ס והנעה אחורית:-) ) ולקבל slk200 עגלתית או TT הנעה קדמית:cry:

בכל אופן אנחנו כאמור מנסים לבדוק אם אפשר להשכיר משהו מעניין יותר מה-z4 (שהיא כרגע ברירת המחדל).

אני מתכוון לנסוע לגרמניה ולהשכיר M3 מ-SIXT, והכל כבר מוכן :)

אשמח אם תוכל לשתף אותנו בחוויה שלך, כולל מסלולים מומלצים, איזה אוטו השכרת בסוף, וכו...

תודה!!

• תוכן חדש...