Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחזיק פולקסווגן פולו ידנית 2001 1.4, החצים של פנסי האיתות בלוח המכוונים שמהבהבים

כאשר מאותתים,מהבהבים לסירוגין(שני החצים) באופן קבוע עם הפסקות של 10 שניות בין סדרת הבהובים,גם אורות האיתות בכל האוטו מהבהבים יחד איתם.

כלומר: 10 הבהובים-10 שניות הפסקה-10 הבהובים----

אשמח לדעת מהי הסיבה לכך...

בתודה,יאן

פורסם

לא בטוח שהבנתי לגמרי את התופעה. בכל מקרה- יכול להיות שהחלפת את נורות האיתות ללדים או לקשקוש אחרת? האם התופעה החלה לאחר תיקון/החלפה כלשהם או סתם יום בהיר אחד?

אם הכל מקורי נראה לי שהבדיקה הראשונה היא לנסות להחליף את הממסר של אורות האיתות ולראות אם זה משנה משהו.

פורסם

אולי יש באוטו מע' אזעקה או שלטי נוחות שמחוברים למע' הווינקרים.

אם כך, נראה שחוט פקודת (15) -[פלוס אחרי סוויץ'] שתפקידו למנוע אפשרות פעילות המערכת עת המנוע פועל, לא מחובר.

יש לבדוק אם החוט מחובר למע' הזו, ככל שהיא מותקנת ברכב, לחילופין, לנתק את המע' זמנית ,לוודא אם הבעיה ממנה או ממערכת מקורית ברכב כפי שציין אביב.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה חברים,

הבעיה החלה אתמול ללא שום פעולת אחזקה שבצעתי באוטו-סתם כך.

כל הווינקרים מחוץ לאוטו ושני החצים בלוח מכוונים מהבהבים סדרת הבהובים(10-12 הבהובים) בזמן נסיעה וגם בזמן פעולת

המצבר עם הפסקה של כמה שניות בין סדרה לסדרה.

אבדוק את המערכות שאמרתם לי...

האם לדעתכם זה יכול לנבוע מנורת בלם שרופה בצד ימין,סוג של איתות אזהרה שאומר שאחת הנורות שרופות?

• תוכן חדש...