Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מגבר Platinum Audio PB777 והיו לי רמקולים ישנים שקיבלתי Pioneer TSA6962E. אחרי שבועיים שלוש נשרף רמקול אחד. אני חשבתי אולי זה כי הוא מאוד ישן.

קניתי רמקולים חדשים Pioneer TSA6973E אבל המוכר אמר לי שאם אני משתמש ברמקולים כאלה שיש להם הספק אפקטיבי: 80 וואט. אז אני צריך להשתמש במגבר שבערך 40 וואט אחרת הוא ישרוף את הרמקולים.

האם זה נכון מה עלי לעשות?

פורסם

גם לטוויטר אפשר לחבר מגבר של 10,000RMS והוא לא יישרף, אין ממש קשר בין הספק המגבר לשריפת רמקול.

רמקול נשרף בגלל קליפינג, או בגלל יותר מדי כוח או בגלל שאין מספיק כוח. כל זמן שהרמקול נשמע בסדר ועובד בטווח התדרים שמתאים לו לא תהיה שום בעייה לחבר איזה מגבר שרוצים.

הבעייה היא שלמעט תחום הבאס מאוד קשה להבחין מתי מקבלים קליפינג בטוויטר או מיד-ריינג' וכאן לנסיון יש תפקיד די משמעותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

בגדול אני אומר שמגבר תקין לא שורף רמקול ממש כמו שאקדח לא הורג

מי ששורף את הרמקול (אני מדבר על שריפת סליל ולא על התיישנות והתייבשות וכדומה) זה מי ששולט בכיוונים

כל מה שאתה צריך לעשות זה לרדת בגיין כשאתה מרגיש עיוות צליל באוזן

במידה ואין לך את הרגישות הזו באוזן (זה די שכיח) גש למתקין שיעשה לך כיוונים ויסביר לך עד איזו נקודה אתה יכול להרים גיין (ווליום) ברדיו

מקווה שעזרתי לך

שבוע טוב

דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי בסןף את הרמקולים Pioneer TSA6973E וברגע שחיברתי אותם רמקול אחד עלה בעשן.

באסה רצינית.

האם הרמקול גמור לגמרי?

מה שעשה את זה זה בטח המגבר. ככה נגמרו הרמקולים הקודמים. אבל במקרה ההוא הם החזיקו תקופה מסויימת.

למה זה קורה?

• תוכן חדש...