Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:-)

אני רוצה לקחת לדבקיה סיאט איביזה 2010 מהמבצע של אלדן על המכוניות מהשכרה עד 10000 ק"מ. המכונית חונה בפ"ת ואני מחפש מכון בדיקה אמין באזור. חשוב לי לציין שמשום שאמא שלי תיקח את הרכב לבדיקה יותר חשוב לי שהמכון יהיה אדיב ללקוח ויהיו מוכנים לשבת ולהסביר באריכות על כל דבר שיתגלה ופחות חשוב לי שהמכשור שם יהיה הכי מתקדם בארץ.

כמו כן יש לי כמה שאלות כלליות:

*אני יכול להיות בטוח שהתיבה האוטומטית של האיביזה הנ"ל היא DSG ולא אוטומטית רגילה?

*איזה סיבה יכולה להיות לשלם מעל מחירון לוי יצחק על רכב השכרה?

ובאופן כללי אם יש למישהו ניסיון חיובי\שלילי עם אלדן אני אשמח לשמוע

תודה

Gt11

פורסם

לשלם מעל המחירון על איביזה מהשכרה? אין סיבה.

סע לסוכנות קנה אחת עם הנחה באותו המחיר, חדשה.

כולן ב2010 וגם ב2009 הגיעו עם DSG ממה שידוע לי.

פורסם

*איזה סיבה יכולה להיות לשלם מעל מחירון לוי יצחק על רכב השכרה?

פראיירים לא מתים רק מתחלפים.

מעל המחירון אפשר לשלם על רכב מיד פרטית.

כמו שכתבו לך מעלי, האיביזות הנ"ל נמכרו בשבוע שעבר בהנחה של 10K ש"ח ועל זה אנשים קיבלו עוד חבילות איבזור.

חפש בפורום שרשורים על מבצע איביזה ותראה.

אם תלך מחר, למרות שעברו 3 ימים מסוף ה"מבצע" כנראה שתזכה לקבל את הרכב במחיר דומה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מחירון שכולל שקלול השכרה נותן הנחה של קרוב ל20K, נראה לי מחיר טוב דווקא...

ואני עדיין מחפש מקום לבדוק בו את הרכב, אם למישהו יש המלצה אני אשמח.

פורסם

"מבדק" פ"ת.

אל תשכח שכשתמכור תצטרך לחתוך את האחוזים של ה20K הללו. ויהיה מה.

לדעתי לא שווה.

יש הרבה מוכרים פרטיים שמוכרים איביזה שקנו במבצע. ויש גם מבצע עכשיו בצ'מפיון.

משכנתא זה קל

פורסם

גם את מכון הטסטים שאני עובר בו בשנים האחרונות טסט סגרו זמנית.

ועדיין מדובר על מכון מעולה, מקצועי עם בוחנים מביני עניין.

ברגע שיש סטייה (סידרו למישהו קומבינה, לא שמו לב למשהו) - סוגרים.

אח"כ פותחים שוב.

אני לא השתמשתי במבדק מימיי, אך המלצות בפורום ניתן למצוא עליו עוד מ2002-2004~.

כך שמקרה נקודתי לא מוחק מוניטין מסוים.

רק אני לא מבין, למה לבדוק את הרכב?! למה בכלל לקנות או לחשוב לקנות אותו?!

משכנתא זה קל

פורסם

כי זה רכב בן חודש-חודשיים שבקושי נסע ועדיין אפשר להוציא עליו הנחה של 20K בהסדר תשלומים נוח שלא קיים בשוק הפרטי.

ותודה על ההמלצה לגבי מבדק.

פורסם

אני מבקש מחירון כולל הורדת 7% על רכב השכרה עד 6 חודשים. אלדן מציעים מחיר גבוה בכמה אלפים (משהו באמצע בין מחירון רגיל למחירון השכרה) ותהיתי אם זה משהו מקובל, בכל זאת רכב שעדין מריח כמו חדש.

בכל מקרה, הכוונה שלי היא לנסות להוריד אותם בכמה אלפים מתחת למחירון ולרכוש את הרכב אם הוא אכן יהיה במצב כמו שאני מצפה.

פורסם

אפשר לדעת מה המחיר שהם מבקשים? על איזה רמת איבזור?

דרך אגב יש מישהו שהיה בימי מכירות של צ'מפיון והתעניין באיביזה dsg? אם כן על איזה מחירים דובר שם? וכמובן איזה רמת איבזור

משומה אני לא רואה התעניינות ברכב הנ"ל.. הוא כזה לא אטרקטיבי?

פורסם

האיביזה SC עם 3 דלתות ואיבזור לא רע + גיר DSG הייתה נמכרת במשהו כמו 115K לפני כמה ימים במרתון מבצעים.

עריכה - אבזור כלל גג פנורמי, ג'אנטים 16 עם צמיגים יחסית רחבים, הגה עור, פנסי ערפל "עוקבי פניה" ועוד כמה שטויות שאני לא זוכר כרגע.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

לא מחיר מפתה במיוחד.. ועוד בשביל דגם שרוצים להיפטר ממנו, מוזר :/

בכל מקרה התעניינתי יותר לכיוון של הרכב בדגם ה 5 דלתות אבל הבנתי שאין הבדל במחיר

• תוכן חדש...