Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול האם יש משהו קריטי שאני צריך לטפל לאחר קנית הרכב בדחיפות.

הרכב אימפרזה גרנד לאונה LX 99 1600 אוטומתית

להלן הבדיקה:

מנוע. תקין

מערכת דלק.תקין

מערכת הצתה תקין.

מערכת קירור. לתקן מערכת קירור ,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים ,מצנן

מערכת פליטה. מערכת פליטה רועשת

סרן קדמי ומערכת היגוי. לתקן\לכוון

קפיצים. תקין

שילדת מרכב. ליקויים בעלי משמעות נמוכה מעיכות נזק פגושים סביב הרכב תקוני פח וצבע סביב הרכב פלסטיקים פגומים

מערכת בלמים. לפרק בלמים ולבדוק .בלימה לקויה

צמיגים .תקין

העברת כח. חופש בתמסורת והעברת כח, רטיבות שמן,גומיות מגן לציריה פגומה,חופש ונקישות בציריות

מחוונים תקינים

מה זה אומר גם הסעיף של העברת כח והאם זה קריטי?

בתודה. אסי

פורסם

מה אני יכול להגיד לך אסי- קשה לי להאמין למה שאני קורא.

זאת בדיקה לרכב בן 11?

הבדיקה הזאת מתאימה יותר למודל 2008.

אתה הזמנת את הבדיקה?

האם הרכב נבדק במכון בדיקות כהגדרתו?

אם התשובה לשתי השאלות היא כן, תקנה את הרכב בלי יותר מדי התלבטויות, תחליף גומייה על הצירייה ותעשה כיוון פרונט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה אני יכול להגיד לך אסי- קשה לי להאמין למה שאני קורא.

זאת בדיקה לרכב בן 11?

הבדיקה הזאת מתאימה יותר למודל 2008.

אתה הזמנת את הבדיקה?

האם הרכב נבדק במכון בדיקות כהגדרתו?

אם התשובה לשתי השאלות היא כן, תקנה את הרכב בלי יותר מדי התלבטויות, תחליף גומייה על הצירייה ותעשה כיוון פרונט.

תודה על התגובה המהירה הבדיקה על פי הזמנתי בסןפר טסט חיפה מכון מורשה משרד התחבורה והבוחן התפעל מהמנוע שהוא שמור מאוד והיה נראה מופתע יותר ממה שהם נראים בדרך כלל (הבוחנים)

הרכב עם 195 אלף ק"מ אחרי הכל..

קניתי אותו לפני שעה כבר אבל כמעט במחיר מחירון (24500) כשהמחירון 25

מקודם כמעט עשיתי תאונה אבדתי אחיזה לכמה שניות במורד לאחר לחיצה על הבלמים כנראה בגלל שירד גשם ראשון אני מקווה שזה לא משהו רציני..

פורסם

בדיקה מעולה לכל הדעות:

1. לתקן מע' קרור.

2. כוון פרונט - רצוי מאד.

3. ציריות וגומיות - לפי צורך.

4. יש היסטורית טיפולים? לברר ולפעול בהתאם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נשמע כמו כיסוי תחת אינסופי של המכון בדיקה. זה מאד נפוץ בענף, אבל וואוו, כמעט כל הבדיקה באותו הסגנון. ובכל מקרה - על פניו לא נראה שיש בעיות מיוחדות.

דבר ראשון אחרי שקונים רכב משומש, ובוודאי רכב בן כמעט 12, היא לקחת אותו למוסך שלך ולבצע בהקדם יישור קו, גם אם עלותו 2,000 שקל. זה אומר, טיפול בדברים קריטיים קודם כל - בלמים, זה אלמנטרי. ואם אתה יכול, גם טיפול גדול בכדי לדעת שמפה אתה מתחיל ברגל ימין, והרכב מטופל.

המוסך שלך יעלה את הרכב על הליפט, וייתכן וישלח אותך לכיוון פרונט, שעלותו יחסית אינה גבוהה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הבדיקה באמת מעולה ביחס לגילו של הרכב - נדיר ביחס למה שגולשים מעלים כאן בפורום (ול"שחיטה" שנעשית בדר"כ ע"י המכונים)

תהנה מהרכב וסע בדרכים טובות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הזוי לגמרי, לקחתי רכבים בחיי לבדיקה ומעולם לא ראיתי בדיקה טובה מזו, גם על רכבים משנתון גבוה.

כל מה שנותר הוא רק לפרגן ושתהנה ממנו...:-o

פורסם

תשמע הם כתבו לך באחוזים כמה אחוז המנוע? זה ממש מסקרן

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
תשמע הם כתבו לך באחוזים כמה אחוז המנוע? זה ממש מסקרן

יש כמו גרף מוזר כזה עם גלים.. והבודק התלהב מהלחץ של המנוע הוא אומר שיש לו לחץ ממש טוב אין לי מושג מה זה אומר

אם אתה רוצה אני אצלם את הגרף הזה ויעלה

• תוכן חדש...