Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יש לי בעיה רצינית עם סדינים, יש לי מיטה זוגית גדולה, ולא משנה איזה סדינים אני שם עליה תמיד באמצע הלילה אני קם בלי סדין על המיטה, מה שקורה זה שאני מסתובב הרבה בלילה והסדין יוצא מהצדדים ויורד מהמיטה בגלל שהמזרון חלק, קניתי את הסדינים הכי ענקיים שיש והכנסתי את הקצוות מתחת למזרון אבל זה עדין לא עוזר.

חיפשתי ברשת אולי סדינים מיוחדים או איזה קליפס שיתפוס את הסדינים מהצדדים, אבל לא מצאתי כלום!

תעזרו לי לישון בלילה כמו שצריך אני מתוסכל :oops:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

בדרך כלל סדינים באיכות לא משהו יורדים מהמיטה.

אתה יכול לקשור את עצמך למיטה,או לנסות לקשור את הסדינים למיטה.:lol:

עריכה:

הסדינים צריכים להיות מתאימים לגודל המיטה,לא יותר גדולים.

תנסה משהו כזה:

http://www.emilyscake.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7/flypage.tpl.html

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הסדינים הם באיכות גבוהה.

ניסיתי לקשור את הסדינים למיטה אבל זה מצריך לעשות חור בקצה של הסדין ומה שקורה שהוא נמתח ואז נקרע באמצע הלילה :lol:

אם אני יקשור את עצמי למיטה איך אני יקום בבוקר? :roll:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אם אין את זה אז צריך להמציא:

קח 2 אטבי כביסה קטנים או לחילופין 2 תנינים של ציוד אלקטרוניקה קטנים, קשור גומי מכנסיים ביניהם וחבר בין קצוות הסדין בכל צד.

עשה לך 2 זוגות כאלה לפחות ונראה לי אתה מסודר.

ארז, שסובל מאותה בעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
סיכת ביטחון גדולה * 4 יעשו את העבודה.

פלוס אחד. גם אני חוטא בשיטה הזו.

ואגב קיים פטנט למכירה של תופסנים לסדינים. לא הצלחתי להבין איך זה עובד ולא קניתי אבל אני יודע שהוא קיים, ראיתי אותו בסופר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צריך חברה חדרנית.

הן דוחפות לך את הסדין (והשמיכה) מתחת למזרון, גם שווארצנגר בימי הזוהר שלו התקשה להוציא את הסדין משם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אין את זה אז צריך להמציא:

קח 2 אטבי כביסה קטנים או לחילופין 2 תנינים של ציוד אלקטרוניקה קטנים, קשור גומי מכנסיים ביניהם וחבר בין קצוות הסדין בכל צד.

עשה לך 2 זוגות כאלה לפחות ונראה לי אתה מסודר.

ארז, שסובל מאותה בעיה.

מנסיון -לא עוזר .התנינים חלשים מידי . הדבר היחיד שהצליח איכשהו ,זה באמצעות סיכות בטחון גדולות שמחברות את הסדין למזרן.זה מעצבן ודורש סבלנות.

מספיק שהסדין אצלי "מכווצץ" באמצע ,אני עם חלסטרות :-D וסימנים על הגוף.

מי מרים את הכפפה לפטנט קל ונוח בנושא ?

פורסם

לך לחייט שיתפור לך סדיר שיעטוף את כל המזרון בדומה לציפה של כרית. זה בחיים לא יזוז או יצא אבל אישתך תקלל אותך בכל החלפת סדינים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור אחד שסובל מבעיה דומה עברתי מזמן לסדינים שתפורה להם גומיה על ההיקף, הרבה יותר נח!

חפש בחנויות

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לכל דבר ל-EBAY הפיתרון:

!B3r566wCGk~$(KGrHqIOKnEE)5,hRShkBMnKJIsjpw~~0_12.JPG

http://cgi.ebay.com/4pcs-Sheet-Elastic-Straps-Grippers-Fastener-Clip-Holder-/250701524983?pt=Sheets&hash=item3a5ef9aff7

יוצא 12 שקל בערך כולל משלוח לארץ

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כולכם מנסים לעזור לו כאילו המזרן או המצעים הם הבעיה..

חביבי, כדור הרגעה :lol:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
כולכם מנסים לעזור לו כאילו המזרן או המצעים הם הבעיה..

חביבי, כדור הרגעה :lol:

+1:-D

גם לי זה קורה, אני חייב להגיד שאני שם לב שזה קרה רק כשאני הולך לישון לילה אח"כ.

אתה באמת מתעורר מזה?

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

• תוכן חדש...