Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני לאחר תאונת טוטאלוסט עם שירוקו,אני אדם שהחל משנת 98 קונה רק גרמניות ...לפני השירוקו היו לי גולפים.

השירוקו הייתה ברשותי שנה וחצי וכתוצאה מהתאונה אני זקוק לרכב אחר.אני בסדר אם מישהו דאג..לא לדאוג,גרמני זה גרמני:)

עכשיו השאלה הקשה היא מה לקנות?

כמוב ן שאני רוצה את הגולף HIGLINE אבל אני צריך להוסיף איזה 20 אלף שקל ואני חושב שזה חשוב לא מבוטל כאשר אחרי שנה וחצי אתה מפסיד יותר מזה...

אני כרגע לא מחפש מכוניות ספורט או סוג כזה,מחפש אוטו טוב...ולכן אני פונה אליכם להמלצות...

כרגע עומדים לרשותי האופציות של פולו TSI או גולף TSI 122 ,הבעיה היא שמאוד מאוד קשה לי עם הצורה החיצונית של הגולף 122,אבל מצד שני אני זה כולה קוסמטיקה וזה עדיין גולף איך שלא נראה את זה...

אנא מכם תעייצו לי מה לעשות...

פורסם

קודם כל - קורס בנהיגה ספורטיבית, שלא תתרסק יותר.

וכבר תדע, שהגולף 160 פחות ספורטיבית מהשירוקו מבחינת אחיזה וכו'. היא גולף עם הרבה פלפל בתחת ואבזור, צמיגים קצת יותר רחבים, מתלים קצת שונים, אבל גולף.

אני מאוד מרוצה ממנה. אם חשוב לך ה- 8 שניות למאה, אז תלך אולי על האוקטביה או הלאון. יש עכשיו מבצעים אטרקטיביים, ואולי אפילו תצליח לדחוף A3 1.8T לתקציב של גולף 160. שים לב רק, שהאוקטביה והלאון קיבלו בזמנו 4 כוכבי בטיחות, ושיש להן כ"א אחת פחות אם אינני טועה.

אפשרות לא רעה אחרת (שעדיין לא נהגתי עליה), ידנית, היא הג'וליטה, שקיבלה ציון ריסוק גבוה מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...