Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עמדתי ברמזור ברעננה פתאום היה פק ,חשבתי שעלתי על איזה בקבוק ,אחרי שנייה האוטו החל לזייף ולקרטע ...

כיביתי והמתנתי לאור ירוק ,נסעתי כחצי ק"מ לתחנת דלק כי חשבתי שנגמר הדלק ושם המתדלק אמר לי לכבות מיד את המנוע כי נוזל מים.

יצאתי ופתחתי מכסה מנוע ואז מכסה רדיאטור ואין נוזל קירור הכל נשפך על הרצפה של התחנה בגלל שהצינור התחתון נקרע (קרע באורך 20ממ)

מיד הזמנתי גרר ונסעתי למכונאי ,שם הוא הניע ונתן גז לראות שהכל בסדר וחיכינו שיגיע צינור חדש ומלאנו מים.

כרגע הורכב צינור חדש מקורי ומים רגילים עם איזה 2 ליטר פרסטון והכל נראה בסדר והמנוע מאיץ טוב.

הייתה התחממות או לא? השעון הגיע לחצי .

למה האוטו קרטע? המכונאי טוען שזה בגלל הפיצוץ הדיסטריוטור נרטב ועכשיו הוא יבש .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה יכול להיות מה שהוא אומר, כי אצלי גם כשנכנס מים למפלג הרכב קרטע מאוד,

שים לב בזמן הקרוב אם יש סימנים של שמן במים ולהפך ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הצנרת חדשה כמובן ולא ברור לי למה היה הפיצוץ כנראה הצינור התחתון היה דפוק..

אז לא קרה נזק אני מבין ,אני סומך על המכונאי שלי אבל אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים.

חיפושיות 73-74

פורסם

מכיוון ששעון החום בודק את טמפרטורת המים אז שאין מים הוא לא בודק כלום ולכן לא ניתן להסתמך עליו.

יש לעקוב בזמן הקרוב על חום המנוע, וכן סימנים שמראים על פריצת האטם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טוב אני צריך עזרה -

המנוע כרגע מזייף כנראה עובד על 5 צילינדרים או אולי אפילו 4 מחר יבדק במוסך.

האם לדעתכם יש סיכוי שהלך ראש מנוע ?אין ערבוב שמן מים.

ברגע שהאוטו ירד מהגרר המכונאי הניע אותו ונתן קצת גז כדי לבדוק אם קרה נזק ,אני התעקשתי שהוא יפסיק ובסוף הוא הפסיק אחרי דקה שתיים ,השאלה היא האם יש מצב שהוא דפק לי את הראש מנוע?(לא ידועה עדיין הסיבה לקרטועים וזיופים )

בסרק עם מזגן בD המנוע ממש רועד אבל לא נכבה בלי מזגן קצת יותר טוב אבל עדיין רועד..

מה הבעיה?

עיקר הבעיה זה כשהמנוע קר כשהוא מתחמם זה קצת יותר טוב והוא סוחב.

מחר רק יבדקו לי מה הבעיה אבל החשד שלהם זה הקרבורטור בנתיים .

חיפושיות 73-74

פורסם

לפני כמה זמן הוחלפו חוטי הצתה?

ברשותנו ספארי, הייתה בעיה דומה וחשדנו בקרב'. המכונאי המליץ להחליף כמה דברים לפני

שניגש לקרב'.

הוחלפו חוטי ההצתה לחדשים ומכסה המפלג גם.

מרגיש אחרת לגמרי.

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תוכן חדש...