Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, היום התחדשתי במיצובישי קולט שנת 96 אוטומט. אני מאוד מרוצה מהרכב, רכב באמת שמור ונראה טוב.

אז עם הרכב החלטתי לקנות גם מערכת שתחזיק לי לכמה שנים ואפילו שתעבור לרכב הבא :)

הבנתי שמידת הרמקולים מקדימה היא 6.5 אז החלטתי על הקומפוננט morel hybrid ovation 6

ממש אהבתי אותו, והבנתי גם שהוא צריך לבוא עם טוויטר MT22? ראיתי פה באחת ההודעות שאלה איך לזהות קומפוננט כזה מזויף וראיתי שהטוויטר צריך להיות MT22(אני חושב!)

ועם הקומפוננט החלטתי לקחת מגבר מבית סלסטרה דגם FA2150x

וHU ממש התאהבתי ב9887 של אלפיין וראיתי עליו ביקורות ממש טובות ויש לו כל מה שאני צריך(תמיכה לUSB,אייפון,MP3,בלוט'וס)

ועכשיו נותרה השאלה האחורה, סאב ומונו, אני מעוניין בסאב חזק שיהיה מורגש ברכב אבל שיהיה מדוייק ולא יתן סתם בומים

אני לרוב שומע מזרחית היפ-הופ ועוד כמה סגנונות מוזיקה בגלל זה אני רוצה שהוא יהיה הכי מדוייק שאפשר ושיהיה גם חזק

ושאני לא יגביר ל80 אחוז ויתחיל להיות לי רעשים

ואני צריך את העזרה שלכם, אז אם תוכלו לתת לי כיוונים מה, מו, מי ומאיפה ואיזה מגבר יתאים לו אני ישמח.

תודה, ספי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3.5K גג!

ולא אני לא מעוניין ביד שניה, אני רוצה הכל חדש עם אחרויות שיהיה מסודר אם קורה משו.

תודה רבה :)

פורסם

היתי ממליץ לך לקחת מגבר 4 ערוצים כדי לעבור לאקטיבי בעתיד, הרדיודיסק שלך ברמה מאוד גבוהה ומאפשר את זה וזה יהיה שינוי מבורך.

FA475X יהיה מעולה!

כך אתה משאיר לעצמך אפשרויות שידרוג קלה לעתיד, תוסיף מונו וסאב ואתה בעל מערכת ברמה טובה מאוד!

פורסם
יש אפשרות לייבוא מחו"ל ? האופציות פה לא משהו :-o

כן, יש אפשרות אבל רק ממקומות מארה"ב!.

ואיבגני אני לא כ"כ מבין בזה אני חדש :oops:

מה ז"א לעבוד אקטיבי? תודה לכולם.

לקנות מגבר של 4 ערוצים בשביל הסאב ולעשות לו גישור אם הבנתי אותך לנכון.

פורסם

לא, הקרוס של הHYBRID לפי דעתי יכול לעבוד BI WIRE, זאת אומרת כל ערוץ מגביר כל אלמנט לכן 4 ערוצים 2 לטוויטרים ו 2 לוופרים.

מתי שתרכוש קצת ידע ותרצה אפשר להפרד מהקרוס לגמרי ולעשות את החיתוכים דרך הרדיודיסק ישירות, מה שנותן שליטה יותר טובה על איך נשמעת המערכת שלך, אם צורמים לך הטוויטרים אתה פשוט מוריד גיין במגבר לערוצי הטוויטר, אם חסר לך המיד באס אתה פשוט מעלה שם טיפה את הגיין.

כמובן שיש כווני אקולייזר למינהם שניתן להשפיע איתם אבל בכל זאת זה נותן לך יותר אפשריות כוון לעתיד כאשר תרכוש ידע נוסף ותפתח לך תחביב חדש ויקר :)

כשי למנוע חיפוש מגבר נוסף לטוויטרים או לעבור למגבר 4 ערוצים בעתיד אני מציע שתעשה את זה עכשיו.

כמובן שבנוסף תרכוש מגבר מונו וסאב.

פורסם

תקנה סלסטרה FA475X ותעבוד אקטיבי על הסט

ל-9887 יש קרוס 3WAY מובנה

תקנה FA2150X סלסטרה הוא גם עובד ב-2 אום מונו בגישור

תקנה סאב מורל אולטימו SC עם סליל של 2 אום +תיבה מקורית

פורסם

וHU ממש התאהבתי ב9887 של אלפיין וראיתי עליו ביקורות ממש טובות ויש לו כל מה שאני צריך(תמיכה לUSB,אייפון,MP3,בלוט'וס)

למיטב הבנתי (ואולי אני טועה), אין ל-9887 אפשרות לחבר USB.

אפשר לחבר אייפון/אייפוד + תמיכה בבלוטוט, אבל לא USB.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
למיטב הבנתי (ואולי אני טועה), אין ל-9887 אפשרות לחבר USB.

אפשר לחבר אייפון/אייפוד + תמיכה בבלוטוט, אבל לא USB.

יש אפשרות ל -USB בעזרת מתאם

Alpine KCA-620M

אך הוא יקר מאוד,עלותו בחול 180$

בארץ בין 800-1000 שח.

פורסם

לא שווה כי הוא CLASS AB והיוכל המון חשמל. עדיף מונו CLASS D

פורסם
תקנה סלסטרה FA475X ותעבוד אקטיבי על הסט

ל-9887 יש קרוס 3WAY מובנה

אבל הFA475X יוכל "להזיז" את הhybrid ovation 6?

ואת הסאב יש להשיג בארץ או שצריך לעשות הזמנה מחו"ל?

ואיבגני אם אתה אומר שעדיף מונו CLASS D אז איזה יתאים?

פורסם

אני לא יודע למה הגברה אקטיבית נהייתה סוג של ברירת מחדל.

הייבריד זה סט שאוהב כוח והקרוס הפאסיבי שלו בנוי לעילא ולעילא, 180RMS לערוץ יעשו עימו חסד.

קלאס A\B הוא יותר איכותי מקלאס D (שמיע או לא זה דיון אחר). ההבדל בצריכת החשמל יבוא לידי ביטוי בסאבים חזקים. באולטימו הרגיל, שהוא 1000RMS, הרגשתי הבדל קל בין העוצמה במגבר קלאס D וקלאס AB שמוצהרים באותו הספק. בסאבים חלשים יותר זה לא בא לידי ביטוי, לפחות לא באופן כזה שאני הרגשתי ש D טוב מ- AB, ההיפך הוא הנכון.

האופציות בארץ לא משהו? הצחקתם אותי.

המחירים בארץ ממש לא רחוקים מהמחירים בחו"ל, ולפעמים זולים יותר. תחשב כמה עולה להביא FA2150X לארץ ותגלו שבארץ שילמתם 30% פחות. כמה עולה הייבריד אוביישן בחו"ל? כמה עולה קלארוס? כמה עולים מוצרים של אודיסון ? כמה עולים הסטים של SEAS???

3.5 אלף זה רק לסאב ומונו ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אכן AB איכותי יותר, אבל לא עדיף מונו נורמאלי שבנוי להרים סאב?

שעובד בתחום תדרים שסאב אמור לעבוד בהם.

CLASS D פשוט יותר חסכוני בחשמל, ובסאב האם יורגש הבדל?

המחירים בארץ הם אכן בסדר, כמובן תלוי למה, דברים אמריקאים נמכרים משום מה בהרבה כסף וגם סינים. אני מדבר לרוב על חברות כמו ROCKFORD KICKER CRUNCH CV ALPINE (רמקולים במיוחד)

• תוכן חדש...