Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הביטוח שלך הוא לכל נהג אין בעיה בצד ג' ובחובה אם הוא בעל רשיון נהיגה בתוקף או היה כזה ולא נפסל בתוך 14 החודש האחרונים הוא יכול לנהוג לצורך הבדיקה. אסור לו וגם לך להתחרות!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי!

קבע עם הקונה במגרש מכוניות ריק והתיישב לידו בשעת הבדיקה.

ייסע קצת, יעשה סיבובים חדים, ישלב קצת לרברס.

אם ימצא חן בעיניו, לכו לבדיקה (או שלא).

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כשמכרתי בשבוע שעבר - הושבית את הקונה וחברו המכונאי ברכב ולקחתי אותם לסיבוב קצר. זה הספיק לו כדי להמשיך לדואר להעברת בעלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אף פעם לא הבאתי את הרכב לסיבוב בדיקה וגם לא יביא.

אין צורך, הקונה ב99 אחוז מהמקרים לא יותר מוסמך מהבוחן שבכל מקרה יעשה סיבוב על הרכב בזמן הבדיקה לפני קנייה.

פורסם

בדוק עם סוכן הביטוח שלך מה בדיוק הפוליסה שלך מכסה ומה אפשר לעשות.

השאלה החשובה היא אם הביטוח לנהג יחיד/נקוב בשם בפוליסה או לכל נהג.

אם אסור - אז אסור! הסיכון כולו שלך ועל חשבונך והכל יכול לקרות.

יש אפשרות של צירוף נהג מזדמן לכמה ימים - כגון נסיעה לטיול ארוך או למרחק גדול ואז כדאי שיהיה עוד מי שיכול לנהוג, כבר כמה פעמים צרפתי חברה בצורה כזו ל- 4-3 ימים ולא נתבקשתי לשלם דבר. אולי הגיל מסייע לזה.

בקניות רכב שאני שותף תמיד מבוצע סיבוב של 15-30 דקות, לאו דווקא לבחינת מהירויות אלא להרבה דברים אחרים ויש פה מספיק פוסטים על עצות מה לבדוק. (דברים שבוחן לא תמיד יכול לבדוק, איגור).

אם לא נותנים - אני לא קונה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא נותן סיבוב לאף קונה, אם הקונה רוצה את הרכב - שיקח אתו לבדיקה ואז בוחן מוסמך יעשה את הבדיקה בעבורו.

אם זה לא מתאים לקונה, מצידי הוא מוזמן ללכת ולחפש רכב אחר, ממוכר אחר שלחוץ יותר.

פורסם

גם נתתי וגם לקחתי סיבובים.

צריך לסכם מראש על נהיגה עדינה ואחראית.

ושכל הנזק במידה ויגרם יהיה על הרוכש הפוטנציאלי.

אם הרוכש לא נראה אדם סביר - אז לא הייתי נותן לו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא נותן סיבוב לאף קונה, אם הקונה רוצה את הרכב - שיקח אתו לבדיקה ואז בוחן מוסמך יעשה את הבדיקה בעבורו.

אם זה לא מתאים לקונה, מצידי הוא מוזמן ללכת ולחפש רכב אחר, ממוכר אחר שלחוץ יותר.

גם אני נוקט בשיטה הזו.

ברגע שהרכב שלי נקנה ועד הרגע שמעבירים בעלות בדואר, נוהג בו רק בן אדם אחד וזה אני.

פורסם
גם אני נוקט בשיטה הזו.

ברגע שהרכב שלי נקנה ועד הרגע שמעבירים בעלות בדואר, נוהג בו רק בן אדם אחד וזה אני.

מעניין,

גם כשאתה קונה רכב אתה לא עושה עליו סיבוב? לראות אם הוא מתאים לך, נוח לך, אוהב את ההיגוי, את התחושה...

אני לא קונה רכב שאני לא יכול לנסוע עליו, וכשאני מוכר אני דואג לביטוח לכל נהג (שאינו נהג צעיר או חדש).

פעם כבר קרה שהורדתי קונה מהגה בגלל שהתחיל להשתולל עם וולקן. מאז ועד היום מעולם לה היתה בעיה עם אדם שמבקש לקנות רכב ממני ואני לא מאפשר לו להרגיש את הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין קשר בין היקף הביטוח (עם הוא רק צד ג' או גם מקיף) לבין מי שרשאי לנהוג על הרכב.

ביטוח מקיף לא אומר שכל אחד יכול לנהוג...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עשיתי פעם את הטעות של לקנות רכב ללא נהיגה לפני, האוטו לא הצליח לעבור את ה40 קמ"ש בעליות לירושליים. לא רוצה לחזור על החוויה. מוכר שלא רוצה לתת לקונה לעשות סיבוב על הרכב לפני קניה שיחפש קונה לחוץ יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...