Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב רכב מסוג סיטרואן סקסו שנת 97 מנוע 1.1

האוטו עבר 150 אלף ועכשיו הוא יד שלישית נראה במצב טוב ושמור, שמעתי וקראתי על האוטו הזה יחסית הרבה אומרים שהוא מאוד חיסכוני וזה בעיקר מה שאני צריך בגלל שאני מתגייס ביום שני הקרוב ואין לי הרבה כסף להשקיע על דלק. זה אוטו שני במשפחה יש לנו גם טויוטה קורולה שנת 96 של אחי.

אשמח לשמוע את החוות דעת שלכם בקשר לאוטו הזה מה היתרונות והחיסרונות שלו, וכשאני קונה את האוטו מה אני צריך לבדוק (בעיקר את הדברים הכי חשובים שעולים הרבה כסף).

תודה ושבוע טוב .!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

לי היה 1.4 שנת 99 שקניתי ישר מהסוכנות, והחזקתי בו עד 08 - אז עבר תאונה (קלה ב"ה) והלך לביטוח כ"אובדן גמור". האוטו היה מהנה ביותר לנהיגה (הוא וה-106 התאומה היו ידועים בכך, ועד היום נחשבות בין המכוניות הטובות ביותר עבור הנהג בתחום של מכוניות מיני). אמינות בינונית מהניסיון האישי שלי, אבל לא היו בעיות יקרות במיוחד, מלבד החלפת מצמד לקראת הסוף (לא נראה לי חריג בכלל בהתחשב בקילומטרז').

אם אני זוכר נכון, דגם ה-1.1 הובא לארץ ללא מזגן והותקנו בו מזגנים של אלקס-אורגינל (כולל הסמל שלהם שהיה מודבק באדיקות מאחור). הדגם הזה (1.1) הובא בעיקר לציי-רכב, אז ממליץ לשים לב לכך בהיסטוריה.

בנוסף לבדיקה במכון, הייתי ממליץ לשים לב גם לאיבזור הפנימי שהם בד"כ לא כ"כ בודקים במכונים: מערכת איוורור-חימום-מיזוג שקצת רגישה לפירוקים והרכבות לא זהירות בדשבורד, וכנ"ל לגבי אטימות מסביב לדלתות. לי הייתה דלת שהתחילה לדלוף בשלב מסויים והייתי צריך לתקן את זה עם קצת חומר אטימה (אני מניח שניתן לתקן בקלות עם אטמים מקוריים - לי פשוט לא נראה כדאי להתעסק).

בכל מקרה, אני ממליץ לך להביא בתחשיב שתצטרך להשקיע קצת במוסך. אני מניח כל מכונית מהשנתונים האלה תזדקק לכך במידת מה.

• תוכן חדש...