Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לך בערך 4000 למונו ומגבר לטוויטרים? סאנדאון 1000 חדש-1800שח ובפורום מכירה היו כמה גנסיס 60 בסביבות ה1300 שח וגם ישאר לך עודף יפה.

גיל הקדים אותי :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על ההתיחסות, אך כמו שרשמתי אני פתוח רק לחדש.:roll:

ידוע לכם במקרה, סביבת מחירים של הST60? עריכה - הכוונה לחדש

אוכל לקבל על הRainbow KW-M2000 אותו המחיר כמו על הסאנדאון. האם יש מקום להשוואה?

אני כבר רואה שאצתרך או לעבוד פאסיבית או להיתאמץ ולרכוש מגבר מאותו סדר גודל מחירים של שאר הרכיבים.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

ואני דווקא מאמין, שהתקנה זה כמו תשתית של בניין. וכבלים הם חלק מההתקנה, שמים פעם אחד ולא מתעסקים עם זה יותר. לכן כדאי לשים במה שאתה מאמין ויכול להרשות לעצמך.

בקשר למגבר - למגברים שונים יכול להיות צליל שונה. אם אתה רוצה לעבוד אקטיבית, תבחר 2 מגברים עם גוון דומה.

פורסם

מסכים איתך, אך אני פשוט משקיע בזה מכיוון שאני אוהב שהכל יהיה TOP-NOTCH. (כמובן בגבולות התקציב שלי...שאני גם ככה מחולק להרבה זמן המתנה ורכישות)

וגם תמיד יהיה משהו יותר יקר, או יותר טוב או לא יודע... אין משהו אולטימטיבי. (חוץ מהDLS ULTIMATE :lol: )

אני מעדיף לחכות עוד מספר חודשים, מאשר אחר כך להיתבאס על עצמי למה לא הוספתי עוד משהו.

פורסם

אז תתחיל עם הקומפוננט שאתה רוצה, HU כבר יש לך, ומגבר עבורם.

תניח חיווט טוב, ברמה כזו שיותר יקר כבר לא יורגש.

בידוד לדלתות בשלב הבא (או כבר בהתקנת המידים).

מבטיח לך שתהנה.

לאחר כמה חודשים שתלמד להכיר את המערכת והרמקולים יספיקו להפתח, תוסיף סאב עם מגבר יעודי.

אתה תרגיש יותר את השינוי מאשר אם הכל יורכב בבת אחת.

מתחדשת*

פורסם

שמע אם אתה שואף ל-TOP-NOTCH עוד דרך ארוכה לפניך ,ישנם חברי פורום שהוציאו עשרות אלפי שקלים

כדי להגיע לרמה הזו,במסגרת התקציב וכאן אני ממליץ לך קצת "לרדת מהעץ" אתה יכול להשיג תוצאה

לא רעה בכלל,הכי TOP-NOTCH שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה השילוב הנ"ל :

מידבאסים DLS סקנדינביה 2\6

טוויטרים מורל MT23

מגבר סלסטרה FA2150X למידבאסים

מגבר סלסטרה FA475X לסאב+טוויטרים

סאב DLS RW12

--------------------------------

סה"כ 9000 שח

השילוב הנ"ל גם משאיר לך אופציה לשידרוגים עתידיים במקרה

שהשיגעון יכנס בך שוב.

פורסם

אתה צודק בהחלט לגבי הTOP-NOTCH, ואני מקבל את דבריך. ישנה עוד כברת דרך עד שאני אגיע לשם.

לפעמים אנשים מתבטאים בצורה מסויימת, כי... ככה נראה להם נכון באותו רגע.

אח"כ כאשר מגוללים בפניהם את התמונה המלאה, באמת נראה אחרת.

אני מודה לך על ההמלצה. האמת נראה לי על פניו שילוב יותר הגיוני מבחינת רמת המחירים לעומת התמורה.

• תוכן חדש...