Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

בטח חלק ממכם זוכר את השירשור של השברולט אבאו : קישור

היום הגיע שוב רכב במצב דומה ,

הרכב הינו מאזדה 3 2009 4 דלתות, הרכב כולו מכוסה בשכבה של עובש (כמו על גבינה צהובה) כל הריפודים כולל שטיח הרצפה והפלסטיקה.

לא שמעתי יותר מדיי פרטים על נסיבות המצב אבל אני מעריך שהרכב הוצף בעבר והלקוח כניראה החליט לתת לו להתייבש לבד (כמה ימים או כמה שבועות),

המצב הוא כזה הרכב מכוסה בשכבה רצינית של עובש והריח שיוצא מימנו נוראי עד בליתי נסבל,

הפרוייקט כמו שאתם מבינים עוד לא התחיל ואני רוצה לשמוע כמה עצות של החבר'ה פה לפני שאני מתחיל בפרוקים של כל חלל הרכב, קשה לי להאמין שניקיון רגיל של כל חלקי הרכב (מחוץ לרכב) יפתור את הבעיה לצמיתות, צריך לדאוג שהעובש לא יחזור לאחר הפרוייקט.

מצ"ב תמונות של הרכב כמו שהגיע היום:

12092010215.jpg

12092010218.jpg

12092010217.jpg

12092010216.jpg

12092010221.jpg

12092010223.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור העיניין פשוט מצמרר אותי,איך בן אדם מסוגל להגיע למצב לנסוע בכזה ריח?

יכול להיות שהנהג ברכב היה עיוור ובלי חוש ריח?

רק לחשוב שצריך לפרק כול כך הרבה בשביל לנקות ולסדר את זה.

אני מתחיל להתכונן נפשית ובא אם חליפת אב''ח.

נירן

פורסם

ברוב המקרים הרכבים שמגעים אלנו מוצפים הוצפו כאשר הרכב חנה ולא בנסיעה, הרכבים מגעים על גבי גרר ברוב המקרים אין נזק למנוע ,

נירן: אני מאמין שלא נהגו ברכב כך אלה כשהלקוח גילה את המצב הביאו אותו בגרר,

כמו שאמרתי הרכב הגיע היום בסוף היום לכן איני יודע יותר מדיי פרטים, וכן מצפה לנו עבודה לא קלה.

פורסם

חנית ברחוב נמוך אחרי קיץ ארוך שבו מערכת הניקוז נסתמה ולא מסוגלת לספוג כמות גדולה של גשם, אתה קם בבוקר מגלה שכל הרחוב מוצף והמים מגיעים עד לשימשה הקדמית שלך, פותח או לא פותח את הדלת כניראה שהמים כבר הקדימו אותך .

• תוכן חדש...