Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

ברכב שלי (פונטו HGT) מותקנת מערכת סבירה לא הכי מושקעת אבל בוא נגיד שהיא עונה בידיוק לצרכים שלי.

לאחרונה השתדרגתי ב-HU חדש, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החלק הקדמי באודיו של הרכב.

ברכב מותקן מגבר של אודיו פולס 1000W, עם סאב-וופר של לאנזר, זוג JBL מאחורה על המגש, וזוג רמקולים פשוטים קדימה.

החלטתי שאני יקנה קומפוננטים על מנת לשדרג את החוויה :)

הכיוון שאני הולך זה על קומפוננטים יד שנייה, בגדול לא מחפש להתפרע במחירים (500 ש"ח מגבלה ליד שנייה או אולי חדש אם נכנס בתקציב).

מה שאני מחפש זה סאונד לא יותר מידי צורם, מדוייק עד כמה שאפשר למחיר, גודל 6.5 או 5.25, והכי חשוב שיתאים למגבר הלא מי יודע מה (אודיו פולס) אבל שיוכלו לתת את התמורה הכי טובה ולהוציא את הסאונד הכי טוב עם המגבר.

ראיתי פה ושם שמות כמו מורל פולס \ מורל טמפו שמתאימים לי לתקציב וראיתי עליהם ביקורות רבות וטובות.

מה אתם אומרים?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

טמפו יתן תוצאה טובה מאד, ובתקציבך אולי אפילו תוכל למצוא חדש.

בתקציבך גם הייתי מחפש דוטק, במצב טוב הוא עדיף על הטמפו. (כמובן ששניהם דגמים של חברת מורל הישראלית)

מתחדשת*

פורסם

מה עדיף את המורל פולס או מורל טמפו או שמדובר באותו דבר (מצטער על הבורות הידע שלי לא משהו במוצרים)?

ואפשר פרטים נוספים על הדוטק?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

לא הייתי בוחר בדוטק עם מגבר כמו שלך ומתפשר על יד שניה.

לך על מורל טמפו (שהוא החידוש של הפולס) או על קומפוננט נציל שגם מגבר חלש כמו שלך יגרום לו להישמע חזק יחסית.

ד"א, אם המגבר שלך הוא פולס אודני BA4400 אז הוא לא כ"כ חלש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מה עדיף את המורל פולס או מורל טמפו או שמדובר באותו דבר (מצטער על הבורות הידע שלי לא משהו במוצרים)?

ואפשר פרטים נוספים על הדוטק?

מורל טמפו עדיף גם מבחינת הצליל! וגם בכך שהוא יכנס לך בדלת. מורל פולס בעל מגנט גדול יותר והוא אינו נכנס בפונטו HGT!

גם הטמפו נכנס בלחץ!

בדלת יש מוט לאורך לחיזוק ! והמוט הזה מפריע לרמקולים בעל מגנט גדול להיכנס!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...